Milan 1 1 Bologna ... dk 70.
R80 cok iyi oynuyor. Sheva kötü. Sonradan oyuna girdi. sahada mı degil mi belli degil.
Printable View
Milan 1 1 Bologna ... dk 70.
R80 cok iyi oynuyor. Sheva kötü. Sonradan oyuna girdi. sahada mı degil mi belli degil.
Pato belki hareketlilik getirebilir oyuna ...
Attı Bologna :D 1-2 oldu :D
"2-1 bitti...
Eee Atamayana Atarlar be Milan ! Geçen Yıl Kaldıkları yerden devam ediyorlar,R80 ne kadar çaba gösterdiyse de takım yaşlı olunca,pres yapamayınca böyle olur...
mauro zarate lazionun yeni 9'u(yeni hernan crespo su) ilk maçında 2 tane birden salladı.süper ötesi bir forvet olacak.
Ah be İnzaghi diyorum ama bu takım bu sene farklı olacak onuda ekliyorum..Yeter ki Kaka,Gattuso,Nesta takıma dönsünler..Birde Senderos var tabii.Bu tür mağlubiyetlerin telafisi mümkündür her zaman..
@garydelgadov
Mesajını sildim.Mesaj yazarken üslubuna dikkat et lütfen.Alaycı bir şekilde yazarak karşı tarafı rencide edicek mesajlar yazmazsan bir daha sevinirim.Bu uyarım sadece garydelgadov'a değil herkesedir.Lütfen yazarken 2 kere düşünün öyle yazın..
ronaldınho cok istekli başladı lige devamı gelmes umuduyla gelecek macları beklıyoruz.ah inzaghi ah macın kaybedılmesındekı en büyük sebep odur bence.
kaka,gattuso,nesta,senderos da bu takıma katılınca cok ıyı bı futbol ortaya cıkacak.
..........................abbiati.............
zamburotta......nesta....senderos.......janklovski
...............gattuso.............pirlo.......... ....
kaka....................seedorf...............rona ldınho
.........................sevchenko................
bole bi ılk 11 guze cok iyi gelen futbol ortaya koyabılır
ancelotti gidici ...
Ancelotti, yaktığı sigara ile ne kadar efkarlı olduğu belli oldu. Artık Barlisconu ile Ancelotti yolları başkalarına bırakması gerekiyor. Milan'a yeni yüzler lazım. Ronaldinho takıma hareket veren isimdi. Oda olmasa ne olur merak ediyorum. Pato bireysel yetenek olarak iyidi. Ama İtalya Ligi zevk vermiyor. Sıkıcı maçlar geçiyor. Anlatan Spiker bile bu maçları anlattığına bin pişman oluyor.
Milan gayet üstün oynadı geçen seneki Milan'la alakası yok İnzaghi,Shevcenko bunlar her zaman kaçırmaz.Eksiklerinde takıma katılmasıyla çok iyi bir takım oluşturur bence Milan.Ronaldinho ise eski formuna dönüş sinyalleri verdi.
Bologna'nin defansi evlere senlik. Tek topta aciliyorlar, Pippo'nun kotu gununde olmasina dua etmeliler. Zaten Pippo'nun artik misyonu tikanan maclarda son 10 dakikada girip kica basa carptirip gol atmaktan ote olmamali. CL finalinde attigi gollerden sonra artik yasin da getirisiyle bu takimda yapabilecegi bir sey kalmadi.
Milan ozelikle 45-60 arasi gayet iyi oynadi, macin genelinde de kotu degildi takim. Mudingayi'nin girmesiyle tempomuz dustu zira herif cidden cok guzel kapadi Dinho'nun onunu. Lazio niye yollamis onu anlamadim. Cok pozisyon bulduk, cok kacirdik. Sheva ve Pato'nun da Pippo'nun kotu oyununa ayak uydurmasiyla 5-6 olabilecek maci yenik kapadik.
Dinho ilk yari biraz siritti ama yaptigi asistten sonra acildi. 2 yil sonra ilk kez onu boyle istahli gordum. Flamini beklendigi gibiydi ama sagbekte elbette ki onliberodaki performansi gostermesi beklenemezdi. Sheva ise eski gunlerinden uzak bi' goruntu verdi ama yine de -yedek kalmazsa- 3 kulvarda toplam en az 20 gol atacagini dusunuyorum.
Ancelotti sezon bitmeden gitmez, rahat olun. Gitmemeli de zaten.
Yine de geri 4lu disinda takimi begendim. Kaladze'nin oynadigi defanstan adam olmaz, onu soyleyeyim son olarak. Yetis Nesta.
Bologna'nın defansı iyiki evlere şenlik. İtalya'da keşke her takımın böyle olsa çok sert oynuyorlar. Çok fazla pas yapıyorlar. Tek tük pozsiyona girip gol arıyorlar. Eğer İtalyan takımları bunlardan vazgeçer iki üç topla pozisyon aralarsa zevkli bir lig olacak.
Bologna benim çocukluğumun takımı. Hayal mayal hatırlıyorum tekrar Seria A'dalar umarım kalıcı takım olurlar ama; bu defans ile çok zor. Bugün Milan'dan kurtuldular ama; yarın başka takımlar farklı galibiyete alabilirler.
Batu yinede fena sayılmazdı maçtaki tempo.İnter maçındaki tempoda güzeldi.Özellikle Sampdoria 2.yarıda göze hoş gelen seri paslaşmalar yaptı.
Bu arada Juve ve Roma'da puan kaybıyla başlamış.Bu bizim adımıza iyi haber.(:
24m euro super para hayırlı olmaması dileğyle :Dbakalım kanatlar ıyı oldu ama takımda.sampdoria maçında figoyu oynatmıstı artık oda kadroya alınmaz heralde
Nihayet resmileşti demek güzel güzel :)
Başkanını tuvalete kilitledi!
Serie A'da son yılların en ilginç olaylarından birisi yaşandı.
Serie A devlerinden Juventus'un Başkanı Giovanni Cobolli Gigli yaptığı açıklamada, problemli oyuncuları Tiago Mendes'in kendisini tuvalete kilitlediğini doğruladı.
Son yıllarda Serie A'da görülen en ilginç ve şaşırtıcı olayda, Tiago ve Juventus arasındaki tansiyon zirve noktasına ulaşırken, son yaşanan olay bardağı taşıran damla oldu.
"Tuvalete kilitlendiğim haberi doğrudur" itirafını Sky Italia'da katıldığı programda canlı yayında anlatan Cobolli Gigli, "Bu şekilde ortaya çıkmış olması utanç verici. Güvendiğim bir arkadaşıma söylemiştim. Olay sırasında sesleri duyarak yardımıma gelen ve kapıyı kırarak açıp beni çıkartan Alessandro Del Piero oldu. O'na Fiorentina maçı öncesi başkasından yardım almasını böylece omuzu ya da başka bir yerinden sakatlanma riski yaşamamasını söyledim ama bana yardmıcı olan O oldu" dedi.
Tiago, Everton ve Monaco'dan gelen anlaşma tekliflerini geri çevirerek sürekli Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ifade etmişti. O'nun boşaltacağı yere bir transfer yapmak isteyen Juve ise Portekizli gitmediği sürece yeni bir transfer yapamıyor.
Gigli, "Claudio Ranieri Tiago'yu takımın bir parçası olarak düşünüyor. Ama burası İtalyan futbolu ve heran herşey olabilir. Umuyorum gece yarısına kadar Tiago kendisine takım bulur" sözleriyle konuyla ilgili açıklamasını tamamladı.
Büyük yankı uyandıran bu olay bir kaç gün önce medyaya yansımış ancak başkanın yanlışlıkla kapalı kaldığı ve Del Piero'nun da O'nu kurtardığı şeklinde yazılmıştı. Ancak daha sonra artan dedikodular ve sızan bilgilerle Tiago adı gündeme gelmişti. Portekizli futbolcu da her seferinde kulübü O'nun Everton ya da Monaco'ya imza atmasını istediği için öfkelendiğini dile getirmişti.
Bu arada Cobolli Gigli ne kadar süre kapalı kaldığını anlatmadı ancak başkanın yaklaşık bir saat boyunca tuvalette kapalı kaldığı ve bu süreden sonra Del Piero'nun kapıya vurma seslerini duyarak yardımcı olabildiği ifade edildi.
Kaynak : Vatan
SüperMan Del Piero hemen başkanın imdadına yetişmiş :D
:zuhaha
Ahahah bu ne yahu. :)
Böyle olaylar sadece Türkiye'de olur sanırdım.Komedi resmen,bu ne yaaa...:D
Ya bu Tiago ne yüzsüz bi herifmiş...Kulübü istemediği halde hala ayrılmadığı gibi bide başkanını tuvalete kapatıyor... Bu kadar da olmaz ! E Yok Artık ! Pes Doğrusu ! Daha ne diyim,bişi kaldı mı ? :zuhaha
Olamaz böyle bir şey ya :D
Dış mihrakların işi bu :n:
Bela oldu gerçekten,gitmiyor.Moggi olsa mutlaka bir hal çaresine bakardı.
Roma deplasmanına gitmek isteyen, Napoli taraftarları bindikleri treni ele geçirdi.
Bugün oynanan karşılaşma için Roma deplasmanına giden Napoli taraftarları, biletleri olmadığı için trenden dışarı çıkartılmayı kabul etmeyerek polisle çatıştı.
Çıkan çatışmada dört demir yolu işçisi yaralanırken, trenin bazı vagonlara da zarar geldi.
Biletsiz taraftarlar, Napoli'de treni ele geçirerek, trenden çıkmayı redetti. Bunu üzerine polis, diğer yolcuların treni terketmesini ve başka bir trene binmesini isitedi.
Üç saat gecikmeli kalkan Napoli-Roma treninin, Roma'ya varmasının ardından da çatışmalar son bulmadı. Hızın alamayan bazı Napoli taraftarları Roma Olimpiyat Stadı'nın dışında da polisle çatıştı.
Manyakmı bu oyuncu yav:D
Başkanlık Koltugunda Gözü var sanırım :D :D
Moratti yaptırmıştır kesin. :)
Mourinho oyuncuların karakterini iyi bilen bir teknik adam Quaresma'nın gerçek performansını İnter'de de göstermesi için gerekeni yapar
Roma maçının özetini seyrettim neler kaçmış öyle yahu.Hem Roma hemde Napoli çok net pozisyonlardan yararlanamışlar.Akuillani gün geçtikçe sazı eline almaya başlıyor.Fm 2005'te favori oyuncumdu kendisi.
Ooo süper bir transfere imza atmış Juve.. Tebrikler..
Fabregas'ı kaçırdılar akıllanmadılar Dos santos'u kaçırdılar akıllanmadılar ve son olarak bu genç yeteneğide kaçırdılar.Bravo Juve'ye iyi iş çıkarmışlar.
Fenerbahçe açısından sevindirici. Porto en büyük kozundan mahrum kaLdı. Zaten transfer döneminde de pek suskun kaLdıLar.
ya bu barca ne yapıyo hoşlarına gidiyo herhalde altyapılardaki oyuncuları parayla almak sonradan
Özgür sen bilirsin.. Ronaldo'ya ne oldu?
Barcelona genç oyuncularını birer birer elinden çıkardı bakalım ne olacak..