hadi bakalım Mehmet maça gidiyosun ha :)
Printable View
hadi bakalım Mehmet maça gidiyosun ha :)
Evet Emre Abi Geçen Hafta Fener Maçına Gidemedim Ona Çok Üzülmüştüm Umarım Bu Hafta Güzel Maç olur Bursa Yenerde Düşme Tehlikesine Yaklaşmaz Çünkü Önünde Çok Zorlu Bir Ankaraspor Deplasmanı Ve Beşiktaş Maçı var..
evet inşallah iyi yerlere gelir bursa.bide şu beşiktaş düşmanlığı olmasa :)
kanımca bursa bu sezon lig düşücek ;;)
Şimdi Burda Bir Kişi Olsaydı Sen Bu Lafı diyebilirmiydin Acaba O Kişiyide Çok İyi Tanıyon...
Anladın Sen Onu :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi vallah Beşiktaş maçında baya bi olay çıkacaktır ben gitmeyebilirim evdekiler izin vermez o maça gitmek için ölümü göze alman lazım :)
alıntı yapmaya gerenk yok ikimiz varız sadece :zuhaha
Tamam Aygün Senle Muhabbet felan edilmez Ben Yarın Ne yapacağımı Burda Paylaşmak istedim Sen Ordan Atladın Hemen Holiganlık Yapıyorsun Al kafe Senin olsun Güle Güle Kullan ;;)
ne alakası var holiganlıkla ? bende Bursa küme düşer dedim sadece ;;)
beyler noluyorsunuz??
yok bişey emre abi beni başkalarıyla karıştırıyo ;;)
yapmayın kardeşler yaw.
benim bişey yaptığım yok bana Holigan dedi bişey demedim.Aynısını ben ona söylesem bana demediğini bırakmazdı ;;)
ben sana bir şey demiyorum.Kafeye de gel veya gelme demedim ;;) Ben haklıyımda demedim ;;) herşeyi sen başlattında demedim ;;) sen suçlusunda demedim ;;) sadece neden bana Holigan dedin onu sordum ;;)
selam bugün gerçekten çok önemli saat 18:00'de expo 2015 kimin olucak açıklanıcak iki aday şehir var İzmir ve Milano.Milano daha önce 2 kez Expo'ya ev sahipliği yaptı artık sıra bizde bize versinler :)
memo ben ne diyorum sen ne anlıyosun (f) İstersen gelme istersen gel ;)
Selamlar gusluk ahalisi :)
selam guşlar bugün tsıdaki son günüm :(
niye son günün
barcelona deportive maçı 2-1 gidiyor,güzel maç,izlemenizi tavsiye ederim guşlarım:zuhaha
bendende slm kardeşler
Uyanalım beyler bugün 1 NİSAN :zuhaha