Dün cevap verememişim kusura bakma Mustafa. İyiyim sen nasılsın? Ayrıca güzel kelamların içinde teşekkür ederim. :)
Aygün attıracaksın tepemi yine. ;;)
Printable View
Dün cevap verememişim kusura bakma Mustafa. İyiyim sen nasılsın? Ayrıca güzel kelamların içinde teşekkür ederim. :)
Aygün attıracaksın tepemi yine. ;;)
Selam gençlik.
Size diyor gençler. ;;)
Gençlik ölmüş Emre abi.Ne bu kafenin hali ya.
Selam Gençlik...:)
Oğuz nedir bu Ertem ile bağın açıkla bakem.
Ya Ertem'cim benim kankam desem :p inanmasınız.Babamın patronunn arkadaşı Ertem ondan bilet aldık bedava şeref tribününe o kadar.
Kafeyi Aygün bu hale getirdi. ;)
Hımm anladım.Daum nasıl biriydi? Sıcak kanlımıydı?
Evet baya sıcakkanlı.Herkezle foto çektirdi nerdeyse.Türkçe bile konuşuyordu :D.Oyuncular izliyordu.Kesin bizim adamlara asilcak :mad::zuhaha
Bi hallo wie geht es ihnen diyemedin mi? :D
Şaka bir yana acaba kendi zamanındaki Fenerbahçe ile Zico zamanındaki Fenerbahçe arasındaki farkı görünce acaba neler düşündü.Gerçi onunda hakkını yememek lazım.Fenerbahçe'nin şu anki kadrosunun iskeleti onun zamanında kuruldu..
Uğur'da aksine dünkü maçta pek iyi değildi.Acaba?
Uğur berbattı yahu. :D
Evet bencede ama.Ağızında o vardı.Transfer olursa imam dedi dersiniz :D.İşin şakası gitmez bence Uğur
Selam gençler. ;)
Daum ile fazla takılmaya gelmez Oğuzhan. ;)
Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar..
Nasılsınız, inşAllah iyisinizdir..
selametle..
Kafeyi açalım bakalım kapalı kalmasın. :)
Bugün rekor olabilir...:)
NostraErdem kehanetleri :D nasılsın kardeş?
EyvAllah Emre abi sen nasılsın...
Bu arada ben sizi anlatıyoruz anketinde oyumu Serhat'a vermiştim ama kendime vermişim gibi birolay olmuş...:mad:
Sağolasın Erdem bende iyiyim.
Evet ya bende okudum onu az önce çıkarılma durumları olmuş.Yanlışlıkla kendine oyladın herhalde.
Büyük ihtimalle öyle oldu.Çünkü Serhat hemen üstümdeydi.Neyse böylesi daha iyi..:)
Evet ya bir ay boyunca senin hakkında herkesin herşeyi yazabileceği bir konu olması rahatsız eder insanı. :)
Serhat'a hergün yazarım artık..:D
Evet Serhat girmiş anlatılacak bir ay :)
Selamun Aleyküm Emre abim Erdem İmparatorum :p
Aleykum Selam Serhat.
Nabiyon Erdem abi