O ne demek arkadaşım biz vergilerimizi hep zamanında ödemişizdir bilip bilmeden şey ettirmeyelim lütfen! İsteyenler Turksportal Vergi Dairesi'ne müracaat edebilirler :D
Printable View
O ne demek arkadaşım biz vergilerimizi hep zamanında ödemişizdir bilip bilmeden şey ettirmeyelim lütfen! İsteyenler Turksportal Vergi Dairesi'ne müracaat edebilirler :D
Aslında para olacak, vereceksin maketi yaptıracaksın ama şimdi 200 YTL veremem bir dersten geçmek için.:D
Koşarken belli olmaz felsefemiz var Emre, yükseklik farklarını ayarladım, tek tip kartonla halledeceğim. Hocanın anlamaması ümidiyle tabi.:D
Herkese iyi akşamlar.
Birisi vergi kaçırıyor demiş bende hemen geldim. :) Ben %18 vergisi ile verdim bu parayı . Kimse benim alın terim ile verdiğim paranın hesabını soramaz. :n:
serkan abi sen ödewlerini bana ver ben maket yapmayı severim
aa fotoraf abiii senmiydin lider:D
Ne lideri? Bir dakika beni kötü bir oyuna getirmeyin? Yanıt vermeyeceğim. :)
Batuhan abi sanırım sen tam anlamadın olayı:D neyse biraz güldüm vallahi akşam akşam:D:D
Hem gizli lider diyorsunuz bende bu gizliliği korumak için bilmemezlik durumdan geliyorum sonra neler yazıyorsunuz. :D Bırakın ben gizli lider kalayım. :D Ama artık deşifre oldum. İnfilak edilmem lazım. :D
Geriye dönük mesajları editleyelim daha fazla kişi görmeden.Sonra da Eralp'i ortadan kaldırdık mı tanık kalmaz.Rahatça devam edersin liderliğe :D
Liderinz geldi. :D
Yunanca o Aygüncüm üstte latin harfleri ile yazanıda var poseidon yazıyor :p
Ben öldürmeyin ne olur allah rızası için yapmayın etmeyin ben görgü tanığı değilim batuhan abi devam etsin liderliğe hiçbirşey yapmam ben çoluk çocuk evde aç benden yemek bekliyor onların rıskını ellerinden almaya hakkınız yok.. size kızıyorum size çok kızıyorum size çok ama çok kızıyorum ııııııı
Üç kutu var. İçinde de üç farklı ceza birini seçeceksin.
Kutularda ki cezalar:
Topuğundan vurulmak şartı ile affedilme.(9 MM tabanca ile)
Satır ile 15 eş parçaya ayrılma dileyenlere 20 eş parçayada ayrılır.
Elektro şok ile hayata veda etme.
Kutu numaraları 1, 2 ve 3 seç bakalım.
ALITNI: BKM Muftak
DEĞİŞTİRME: Batuhan Önder
Beni seç beni seç :D
Kimi seçeceğini biliyorsun Eralp ;)
şeyy çok zor bir karar ben 2 numarayı seçiyorum
Aygün . :roll:
saygılar sevgiler efenim.
neyse bu sefer ciddi ciddi gittim.
Good luck Chuck filmini seyreden var mı?
oo Topcu bey kardeşim. ;;)
Ehheh süper bir filmmiş yeni keşfetmiş bulunmaktayım gideyim onu seyredeyim sonrada yatayım hadi iyi geceler. :p
allahım bu ne şans böyle yoksa makus kader bir kez olsun benim bu eşsiz yüzüme mi güldü nolamaz inanamıyorumm ölmeyeceğim ölmeyeceğim nalan bekle bekle ben geliyorum kemerburgazdaki yalımıza gideceğiz bizde güzel günler göreceğiz allah senden razı olsun batuhan ağabey...
Eralp kendinde misin abicim. :)
Eralp Yeşilçam seti zannetti galiba burayı Emre abi :) Forumda kanlı eylemlerde bulunmayalım lütfen :)
topuğumdan vuruldum nası kendimde olabilirim
aman allahım yoksa duyduklarım doğrumu sağ ayağıma 6 kez 'ateş' edilmiş biri su getirsin hemen.....
sağım solum yok benimmm ayağım yok benimm oksijenli suyum yok benimmm suyum bile yok benimm sargı bezim yok benim bıçağım yok benim.... acıların çocuğuyum..
Off o filmi izledim Emre abi.Hemde defalarca :D
beyler nasılsınız bakalım kariyerle uğraşmaktan gelemedik butaraflara :D
İyiyiz Hasan abi sen ? :p
iii sağol aygün yatmaya hazırlık geç bile kaldım yarın iş var :( hadi iyigeceler herkeze...
5 Dk kaldı burası için son sohbetlerinizi yapın sonra doğru Gece Kuşlarına , Burası yasak :8:
bi imzada biz yapak :D
m.Ayg olsaydı keşke :D O 28 ne abi ? (: