Burdan devam edelim.(:
Printable View
Burdan devam edelim.(:
Ben açacaktım ama Mayk oldu mu
herkese iyi akşam-i şerifler dilerim
Oldu abi çokta güzel oldu.(: 28 nedir abi ?
Giresun Şubemiz Açılmış Galiba Herkese hayır lı olsun :D
28 Giresun işte mayk :D
bu arada aygünün kaçıncı sınıfa gittiğini bilen varmı:D
7.sınıfa gidiyor Aygün.Bu arada Aygün yarın sabah sınavın varsa girerken çaldırma beni lütfen :D
Salı günü var.Çaldırırım seni.:D 3-5 kişiyi çaldırıyorum zaten :D Sen,Enes,Murat abi,Mami abi falan :p
Ben varımda sen yoksun herhalde Mertcan:D
hadi beyler ben kaçar
iyi geceler
İyi geceler Eralp.
İyi geceler Eralp.
Emre ne zaman geliyosun Avcılar'a :p
Ayın 23 ü dedik ya :D Şu Türksan durağı da neymiş yahu Aygün,bir türlü yerini bilmiyorsun.Gören de Avcılar'da değil Antartika'da sanacak :D
Auxerre 0-0 CSKA
CSKA 1-3 Auxerre
ve Auxerre Çeyrek Finalde :D
Tebrikler Murat abi.Darısı başıma :)
Sağolasın.Amin Emrecim.
Bundan böyle hep böyle takımlar alacam.Vallahi çok zevk alıyorum böyle turnuvalardan :)
Ben de Manisa ile geçen turnuvada PSV ile oynarken çok zevk almıştım.Kıvırmans 6 gol mu ne atmıştı ama canı sağolsun :D
Murat abi ben 6 puan almıştım Mert'ten.Toplamda puanım 8'di..Yaptığın şey büyük bir başarı sayılmaz pek :D Tebrikler yinede :p
Emre ben seni bulurum sen merak etme ;) :D
Selam guş cennetii...
nasılsınız bakalım..
Döndün galiba Oğuz abi :) İyiyiz sen nasılsın?
Herkese iyi akşamlar. Bu saatte Televizyon daha güzel. Çok daha iyi programlar var ve reklamlar az. :)
Oo sayın gölge liderim huzurunuzda eğiliyorum :D Az önce Atv'de Fatih Terim'in Portekiz maçındaki görüntüleri vardı.Resmen koptum.Adam bas bas bağırıyor yardımcısına bakarak.Yardımcısı korkudan gözlerini kaçırıyor :D
Ben bişey belirteceğim. Hala neyin lideri olduğumu anlamadım? :smismileyiw2:
İmzamda Fan Kılap yazıyor ya.Eralp dedi işte Fan Kılap ın vergisini ödemediniz falan.Sen de Kulüp üyeliği ile karıştırdın galiba.Biz de durumu kurtarmaya çalışalım dedik.Fan Kılap ın gölge lideri yaptık seni :D
Hay gud mornink.
gunaydin herkese
Sana da Günaydın Alperenash.
Günaydın Özkan abi:)
Vay Şemsi Günaydın. Nabıyon olm gene haftasonu diye sabah sabah oturmuşsun. (: Neyse ben çıkıyorum yahu. Hadi eyvallah.
Görüşürüz Şemsi.
Güle güle Özkan abi:) Kuşluk kapansın o zaman;;)
Günaydın. Kafe neden hala açık değil? :p
Sanada Mustafa günaydın...Ne bilim açıcaktımda dükkanı bgn hafta sonu brz geç açılsın...:)
Günaydın..
Merhaba arkadaşlar:)
merhaba :) bende yeniyim buralarda ama takılmaya çalışıcam:D
Hepinize slm. Nasılsınız bakalaım? :)
Hoşgeldin Can ben dünkü şoku atlatmak üzereyim:D
Ne şoku? Turnuva fln mı? :roll: