Abbiati Mutlak Golü Kurtardı ...
Printable View
Abbiati Mutlak Golü Kurtardı ...
Penaltıdan Mİlito 2-0 yaptı..Dk 90..
diego militooooo:D 2-0 önde genoa....ancelotti istifaaa
Bitti..
Genoa: 2 Milan: 0
Çok kötü bir başlangıç.2 maçta 2 mağlubiyet.En azından Bologna karşısında iyi oyun vardı.Bu maçta en tehlikeli pozisyonlar 80'den sonra geldi.Genoa bugün daha iyi olan taraftı.Hem savunmada hem hücumda çok iyiydiler.Milito ve Gasbarroni en iyilerdi Genoa adına bugün.Milan umarım böyle devam etmez.Gerçekten hüsran oldu bu 2 mağlubiyet.Sezon başında Ancelotti hakkında fikirlerim o kadar kötü değildi ama yeni transferlere rağmen geçen seneden fazla bir fark yok şimdilik.Böyle giderse Ancelotti yolcu..Umarım düzelir takım..
Milan hiç iyi gitmiyor.Toparlanması lazım..
Tamam belki Berlusconi kovamıyor, bari Ancelotti istifa ederek erdemliğini göstersin.
Ancelotti gitsin artık yahu. :mad:
Haydaa yine mi yenildik.
Ancelotti git artık.
Milan küme düşmese bari :D
Maçı izlerken uykudan gözümü açamadım bu kadar sıkıcı ve berbat maçmı olur. Hala daha Ancelotti saçmalıkları izliyoruz. Yahu bu takımda Favalli-Ambrossi-İnzaghi ne işi var daha ? Jankulovski - Pato - Seedorf gibi atak oyuncular varken 3 çakılı defans onların önünde 3 defansif ortasahayla oynamak ne kadar akıl karı gördük bu akşam. Geçen hafta Seedorf varken daha yaratıcıydı Milan. Bu hafta Kaka-Ronaldinho oynuyo koy kardeşim Sheva'nın yanına Patoyu. 2. yarı başlıyo Sheva çıkıyo Borriello giriyo. Bu adam ne zamandan beri Milan'ın forveti oldu allah aşkına 2 yıl önce 1 gol bile atamayan yeteneksiz şimdi Milanda kurtarıcı olarak oyuna alınıyo.
Kovamıyolar bari biri şunu silah zoruyla falan istifa ettirsin bu kadar berbat oyun görmedim ben hayatımda
R10 tuvalete kilitlesin Ancelotti'yi :n:
Vallahi ben daha iyi yönetiyordum Milan'ı birde üstüne Ronaldinho geldi. Ancelotti işi bilmiyorum diyorum ben hazırım göreve diye. :)
ancelotti bakalım ne yapacak elinde o kadar çok forvet var ki kim yedek kalsa yazık olur.ronaldinho,sheve,pato,inzaghi,boriello ve hatta kakayıda forve sayıyorum eder sana 6 forvet ne yapcak bilmiyorum patoyu yedek oturtuyo orta sahada 3 defansif orta saha ile oynuyo bi bişeler yapıyo ama olumlu bişe olmuyo.
benim düşüncem 2 dafansif orta saha önünde ronaldino ve kaka illerde pato ve sheva ile oynasın başka yapacağı bişe yok ancelotti beyfendinin
Kaka'nın neresi forvet ? :) AMC adam.AMRLC Ronaldinho.:) Fakat böyle tek Amr veya Aml olmaz.O yüzden çift Amc olur.R10 ve Kaka.Arkada iki DM veya Mc.İlerde çift forvet.Kanatlardan organizasyonlar çok az olur.Rakiplerde koridorda koşar gibi tüm maç boyunca gider gelirler.Ancelotti'ninde işi zor.Bunları yazarken şimdi anladım :)
kakanın neresi forvet diyosun ozaman sen santrofor ile forvetin arasındaki farkıda bilmiyosundur ronaldinho ve kaka forvettir forvet oynayabilirler.yani yüzü kaleye dönük topla hızlı dripling yapabilen şut çekebilen adamlara forvet denir misal seedorf forvet değildir klasik orta sahadır bir örnek daha messi forvettir totti de forvettir.trezegeut,crespo gibi hava toplarına hakim assist özeliği olan iyi top saklayan teknikleri iyi olmayan dripling yapamayan futbolculara santrofor denir.sen futbol manager ile karıştırdın.
son olarak geçen seneni büyük bölümünde milan tek santrofor oynadı ileride tek inzaghi yada gilardino arkasında kim vardı kaka forvet kaka ok
ronaldo ronaldodur.
ah be nedved o kupayı senin ellerinde görmeyi o kadar çok isterimki..
İtalyan II Giorno Gazetesi 2008-09 sezonu sonrası Ancelotti'nin yerine Wenger, van Basten veya Rijkaard'ın gelebileceğini yazdı.
Önce Ancelotti bir gitsin de...
Wenger'i ve Rijkaard'ı Milan'ın başında görmeyi çok isterim.Bu sezon katlanıcaz artık Ancelotti'ye.Başka çare yok.
Bugün NtvSpor'da gördüm haberini.Evet baya kiloluydu ama bir o kadarda azimli görünüyordu.(Antreman yaparken görüntüleri vardı haberde)En kısa zamanda sahalara dönmek istediğini söylüyordu..
Man City'e giderse gollerine devam eder birşey değişmez.
http://www.estadao.com.br/fotos/rona...s_03052008.jpg
Biraz mekik çalışırsa bu sorunu aşabilir :)
Kiloyu falan bir köşeye atın. Öncelikle bu disiplinsizliğinin kanıtıdır
Paolucci attı, Catania kazandı: 1-0
Serie A'da 3. haftanın açılış maçında Catania kendi evinde, ligde yoluna kayıpsız devam eden Atalanta'yı 1-0 mağlup etti. Cibali Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada ev sahibi Catania'ya galibiyete getiren golü 59. dakikada Michele Paolucci kaydetti.
Bu skorla Atalanta Serie A'daki ilk mağlubiyetini alırken, Catania puanını 6'aya çıkardı.
Kaynak : Sporx.com
Göbeği babamınnki gibi olmuş resmen.. Zaten bu kilo tartışılmaz ki?
Nerde başlamış antrenmanlara?
Brezilya Sahillerinde ...
Seedorf Attı..1-0 ..
Sezonun ilk galibiyetine 2/2 yapan Lazio karşısında farklı kazanarak ulaştık.Açıkcası bu maçta 3 puanın geleceğini düşünüyordum.Bu yükselişin ilk halkası olur umarım..
İster forvet olsun ister santrafor.AMC'de takıma katkısı daha fazladır bana göre.Tek forvet oynadık geçen sene gördük.Pardon tek santrafor ve tek forvet :) ŞL'ye bile gidemedik.O kadar forvetin turşusunu kurmaması lazım Ancelotti'nin.İleride iki kişi olsunda stoper mi forvet mi santrafor mu farketmez.
Lazio'ya 4 atarak çok güzel bir galibiyet aldı Milan.Umarım ilerleyen haftalarda da böyle devam eder.:)
Milan Lazio'ya patladı :)
Bende Birşey Anlamadım Ama :(
Inter'de kulübeyi ısıtan Hernan Crespo kendi kendine neden oynamadığını sorguladığını belirtti.
Crespo, Mourinho takımın başına geçtğinden bu yana sadece Sampdoria karşısında yedekten oyuna girdi.
Mourinho, onu Şampiyonlar Ligi kadrosuna almazken, transfer sezonu kapanmadan onu takımdan göndermeye de çalışmıştı.
Ükesi Arjantin'de yayın yapan bir gazeteye röportaj veren golcü futbolcu şunları söyledi: "Kendi kendime neden oynamadığımı soruyorum. Ancak bu antrenörün seçimi ve buna saygı duymam lazım"
Crespo, 2010 Dünya Kupası'nda yer alarak belki de kariyerinde son kez bu şampiyonada mücadele etme şansına erişmek istiyor. Bunun içinse öncelikle sürekli olarak forma giyeceği bir kulüp bulması gerekiyor. Bu konuda kendisine Arjantin'e dönmesi yolunda tavsiyelerde bulunuluyor. Bunun hakkında da açıklamada bulunan Interli futbolcu, "Daha önce katıldığım üç Dünya Kupası'nda da İtalya'da oynamıştım. Aynısını 2010'da da yapabilirim. Ocak'ta neler olacağını göreceğiz," dedi.
Juventus'un başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon'un sakatlığı nedeniyle 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
uventus'un yıldız kalecisi Gianluigi Buffon'un 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Deneyimli file bekçisi pazar günü Juventus'un Cagliari'yi 1-0 yendiği karşılaşmada sakatlanmıştı.
Gianluigi Buffon Çarşamba günkü Catania ve Pazar günkü Napoli karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yıldız oyuncunun ayrıca bir sonraki Çarşamba günü oynanacak Bate Borisov karşılaşmasında da forma giymesi zor görünüyor.
İkiside birbirinden haz etmiyor.Fakat sürekli bi yerlerde karşılaşıyorlar :D
Takımda oynayamayacağı belliydi zaten Crespo'nun bunu fark edememiş olması ilginç :D