Ben de günler sonra guşluğa mesaj atıyorum, iyi geceler nasılsınız?
Printable View
Ben de günler sonra guşluğa mesaj atıyorum, iyi geceler nasılsınız?
yoo ben sana srt,sero,serhat derim
Serkan abim iyiyiz sen nasılsın :)
İyiyim ben de iyiyim, idare ediyoruz işte.
Serkan abi,
Biz bu Kezman'ı Gol makinası diye aldık başımıza çamaşır makinası çıktı yaa :(
:D:D:D elinizde patladı :D:D:D
selam beyler
Serhat bu sözü Bir yerden hatırlıyor Gibiyim kardeşim ;) :D
Bak iyi oldu hatırlattığın imzayı editleyeyim. Ben hala onun patlama yapacağı maçı bekliyorum. GS ya da BJK maçlarının galibiyet golünü atsın tek o da yeter.:)
Abi ne zaman patlama yapcak yaa :(
Aygün'ün dediği gibi elimizde patlıcak o olcak
Bu akşam Rıdvan Dilmen çok güzel konuştu ; Hatır için adam oynatılmaz. Kezman için
Hoşbulduk Kezman sezon sonu gider bak böyle giderse bana göre patlamaz yapmazsa tabii
Hoşgeldin Doğumgünü çocuğu :)
Bakin görüyormusunuz Kezmani :) 2 haftadir tik yok ondan.:D
Ben elestirince herkes geliyor üstüme cullaniyor,simdi deyin baran sen demistin kezman elimizde patlayacak diye :n:
Deivid bile takımı kurtardı Kezman kurtaramadı :)
Ya onlar Türkiye Şampiyonasına Balıkesir'e gitmişlerdi ondan bir sorayım dedim :)
Sende Karadenizlisin ya o yüzden :p
Dicemtim transfer teklifi falanmı var :D
Evet inanıyorum, gerçekten fizik olarak çok yetersiz o nedenle oyundan çabuk düşüyor. Topu sürmek için yeterli gücü yok, bunu da yaşadığı sakatlıklara bağlıyorum. Yoksa hırslı, mücadeleci bir oyuncu, bize daha faydası olacaktır.
Fizik olarak cok yetersiz oldugu icin sert savunmalara karsi birsey yapamiyor,cok etkisiz kaliyor.Bence fb iyi bir sol bek buldugu takdirde ugur borali sol kanata ceker tuncayi forvete alir.Deividi yollar onun yerine bir santrafor alirsa daha iyi oynar :)
İyi geceler kimse yok mu?
ben yemek yiyim geliyorum.Beni takan yok ama neyse :)