http://img315.imageshack.us/img315/2083/ari8vt.jpg
ilk sezon sonu aldıımda böyle durumu
Printable View
http://img315.imageshack.us/img315/2083/ari8vt.jpg
ilk sezon sonu aldıımda böyle durumu
arkadaşlar valdivia kerlon gibi tekniği ve top sürüşü güzel adamları alıyorum ama hiç biri çalıma girmiyor bildiğiniz çalım atan oyuncu varsa lütfen söyleyin
valla roma'yı çalıştırırken Mancini ve Duff vardı.kanatta sürekli deli ederdi çalımlarıyla savunmayı:)
Alex,Yildiray Bastürk,Anelka
hasan sas,yildiray bastürk,sezer öztürk,sabri sarioglu
joaquin tek geçer:Dçok iii çalım atar
denilson, şaş,tuncay
emre belezoğlu, yıldıray, duff
lennon'un altına imzamı atarım 3 yıl tothennam la oynadım zuperdi ...
ayrıca manisa altyapısından caner erkin cok ii gelisio
beykoz'dan serkan gedik ,
heeveren'den ugur yıldırım
ayrıca her oyunda cıkmıo database aynı olsa bile ama cıkarsa mutlaka bakıın bordeaux'dan Francia... ve el hadji seck ...
ahmet ari bende çok kötü yahu niye böyleki
tuncayı tavsiye ederim ama biraz kendini kaptırıyor :D:D:D:D
forvette sikintisi olanlar kerlonu denesinler cok cabuk gelisiyor.
anelka hasan sas duff
ucuz olanı yokmu
kemal arslan var..Quote:
Originally Posted by saruman16
ibrahim üzülmez var ucuz olarak... hatta serbest var bir tane engin şentürk serbest olduğuna bakma 15 asist yaptı...
Yattara...
Aroune Kone , Jakub Blaszczykowski , Henri Camara , Jan Schlaudraff , Cesar Delgado , Mauro Esposito , Salomon Kalou , Bastian Schweinsteiger , Ze Roberto ...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Arkadaşlar defansın göbeğinde problem yaşayanlar Academica'lı defan Ze Castro'yu mutlaka denesinler. İyi bir antrenman programı uygularsanız ve düzenli olarak maç yaptırırsanız oyundaki en kaliteli defanslardan biri oluveriyor. Lucio'yu kestiğine göre varın gerisini siz düşünün...
ibrahim akın, pascal feoundino, tevez, pisculluchi, bunLar topu ayağına aLınca deLiriyorLar.
bana iyi bir forvet lazım 1 tane yabancı konterjanım var 2008-2009 sezonunda oynatıcam Lebohang Mokoena ile beraber oynicak adam? mümkünse 25 yaşın altında olsun.
tamam iste kerlon u al :)Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
bonaventure kalou
pisculichi
ribery
romaric
volkan bekci
Tevezi Arsenal Kerlonu Real madrit aldı :) Alamam yani Defoe yide alıyordum Chealse 23 m € ya aldı. Şimdi arayış içindeyimQuote:
Originally Posted by Omerdinho
Rİberymi :S hiç denemedim özellikleri o kadar iyi değildi diye Bende transfer liseteme alıyım :)
samanyolu vucinic varsa vucinici al.oda yoksa zigic i al.oda yoksa dirk kuit i al.dirk kuitde yoksa pazziniyi öneririm
Reyes çok çalıma giriyor ve çok kolay geçiyor...onun yanında orta düzey derseniz
Uğur yıldırım
V.Hleb
eyw. kardeşim denicem hangisi uygunsa alıcam.Quote:
Originally Posted by 88yunus88
eskiden cmde fbde bi adam wardı söner keleş die dribling 18 finishin 5 flndı topu alırdı döner dururdu hiç şut çekerken görmedim adamı