Hatasız kul olur mu yahu hakemlik çok zor bir iş özellikle ülkemizde ne hakemler var saç baş yolduran...
Printable View
Hatasız kul olur mu yahu hakemlik çok zor bir iş özellikle ülkemizde ne hakemler var saç baş yolduran...
Hollanda hariç her takım gol attı ilk maçlar sonunda :) İkinci maçlarda da istikrar devam eder mi acaba?
Girmek lazım gol var'a iddaa'da :D
Açıkçası bundan sonra yener oynamak lazım :D yarınki maçlar hiç belli olmaz gibi Rusya Yunanlarla yapsaydı gruptan çıktıydı şimdiye ama Polonya dişli rakip...
A grubu çok sıkıcı ya :D Akşamki maçı izlerim de Yunanistan maçını izlemem.Rusya'dan 3 gol bekliyorum :)
Theodor Gebre Selassie için maçı izleyecem. İsmi çok güzel. Baros ilk 11'de. Necid'in sakatlığı geçtiyse artık onun da oynaması lazım. Çekler bu maçıda kaybederse olayı bitiyor. Ama umarım kazanırlar
http://i.imgur.com/Lq2AP.gif
Danimarklı güzel kız. Kezbanlara selam olsun :)
Destur Çek Cumhuriyeti :D :D :D Dk 2'de attılar güzel pastı...
2-0 oldu neler oluyor yahu Yunanistan kalecisi armut topluyor bi topu alamadı...Çekler acısını çıkarıyor 4-1'in...
Ulan Baros 1-2 gol sende atta Rusya'ya felan satak elde kalıcak yoksa:)
Çekler mucize olmazsa 6 dakikada aldı 3 puanı.
Yunanistan da bizim gibi 3-2 çevirirse çok gülerim :D :D :D
Gebre Selassie'yi pek beğendim. Rusya maçında da dikkatimi çekmişti, hücum yönü gerçekten iyi bir oyuncu. 2. golü atan Pilar ise gereksiz bir oyuncu, attığı golde doğru yerde olması hariç tek bir olumlu hareketini görmedim koca 45 dakikada. Gol sonrası "ben attım! ben attım!" tripleri de gözüme batmış, o sebeple yerin dibine sokmuş olabilirim bilemiyorum :D
Kesinlikle. Selassie Çek liginden Avrupa'ya transfer olur gibi turnuvadan sonra.
Malesef Yunanistan'ın 2-0 dan 3-2 yapmak gibi bir gücü yok ya. Samaras, Karagounis, Chalkias gibi adamlarla zor. Genç jenerasyon çıkmıyor heralde adamlarda. Uzun topla bişiler yapmak istiyorlar ama zor.
Çekler çok iyi başladı. 3 puanı alırlar gibi ama futbol tabi belli olmuyor.
Ulan 2-3 gol oynadık. Dakika 6'dan bu yana stres sadece.
Baros elimizde kalacak kesin bu ne yahu neleri harcıyor daha ayağında top tutamıyor...Bu arada Pilar'a laf yok yetenekli oyuncu Plzen'den bilirim iyi takıma gidebilir Plzen'den...
Cech'ten beklenmedik hata 2-1 oldu...Yunanlar anca böyle atabilirlerdi...
Ulan Cech yine mi :n: Bu maçta 3-2 olursa çok gülerim valla. :D
Sanırım birisi Cech'e Nihat Kahveci'den bahsetti :D :D
"BAROS" Bitmis Resmen.
Çeklerin hocasının soyadı Bilek,bizim sülalenin Çek Cumhuriyeti uzantısından sanırım :)
Baros çıkarken taraftarın mutluluğu görülmeye değerdi :D Tabi bizim spiker onu yunan taraftarların hakeme tepkisi zannetti...
Pilar Wofsburg'a transfer olmuş Jiracek'le aynı takımda oynayacak ama ben beğenmedim keratayı. Vasat bir oyuncu bana göre. Ama Selassie'nin adını bolca duyabiliriz transfer döneminde.
Baros ve Sivok değerlerini düşürmeye devam ediyor :D
Rusya 1-0 önde.Rusya lider çıkar bu gruptan.Dzagoev damga vurcak gibi turnuvaya.
tam bi kırılma anı oldu 2-0 olcakken 1-1 oldu :D
Guzel atti Polonya.
Bu spikerde anma heyacan yaratıyor.Adam orta açıyor Polanskiiiiiiiiiiiiiii,30 metreden şut vuruyor Lewandowskiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
1-1 bitti.
Polonya çıkar bu gruptan...Çekleri yeneceklerini düşünüyorum ben...
Grosicki de iyice oldu yedek Kamil :D