Printable View
Quote: Originally Posted by JohnConner ne zaman geliyor yeni kariyer yahu merak ettim siz ne zaman başlıyorsunuz? Başladık bile :D
onay'a gönderdim yeni kariyer i
Quote: Originally Posted by 19karabulut07 onay'a gönderdim yeni kariyer i Hocam dört gözle bekliyoruz yeni kariyeri :) Biraz ipucu verseniz , hangi ligden açıyosunuz acaba :confused:
Quote: Originally Posted by Lesandro Parleo Hocam dört gözle bekliyoruz yeni kariyeri :) Biraz ipucu verseniz , hangi ligden açıyosunuz acaba :confused: Liglerden diyelim bu kariyerde birden çok ligde mücadele olacak :)
Quote: Originally Posted by 19karabulut07 Liglerden diyelim bu kariyerde birden çok ligde mücadele olacak :) Nasıl bir şey olacak tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle açacağınız kariyer foruma damga vuracaktır :)
Quote: Originally Posted by Lesandro Parleo Nasıl bir şey olacak tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle açacağınız kariyer foruma damga vuracaktır :) Açıldı diyelim o zaman :)
Quote: Originally Posted by egebartu :icon_neutral: Quote: Originally Posted by MelihTrezeguet başın sağolsun Eren :( Quote: Originally Posted by Juan Diaz Allah Rahmet Etsin.. Quote: Originally Posted by Lesandro Parleo Eren , başın sağolsun.. çok teşekkür ederim arkadaşlar,dostlar sağolsun
Quote: Originally Posted by karayer Başın sağolsun Eren Quote: Originally Posted by resoag Mekanı cennet olsun:( Quote: Originally Posted by kaanb Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun çok teşekkür ederim arkadaşlar,dostlar sağolsun
Quote: Originally Posted by LegendStar Allah rahmet eylesin,başın sağolsun :( Quote: Originally Posted by Moussa Sow7 Başın sağolsun kardeşim,Allah Mekanını cennet eylesin... Quote: Originally Posted by egebartu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun teşekkürler beyler,dostlar sağolsun
Quote: Originally Posted by reys111 Allah rahmet eylesin eren başın sağolsun Quote: Originally Posted by egebartu :icon_neutral: teşekkürler, baş sağlığı ileten arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim,