Herkes herkesi yenebilir, daha az yenilen olursak istediğimizi alırız (:
Koşu mesefaleri kem küm :0:
chelsea yine kaçamamış bizden:D geçen seneki performansından sonra schalke ve porto geçilmeyecek takımlar değil zaten schalkeden 4 puan almıştın geçen sene
Anltaya deplasmanından 3 puanı 3 golle alıyoruz, Genç Recep Niyaz ilk golünü burada attı. Onu daha çok her iki kanatta ve zaman zaman forvette kullanıyorum, hızlı bir şekilde gelişimine devam ediyor, Zira Salih de oynadığı zaman kalitesini gösteriyor, zamanla daha iyi olacaklar.
Kasımpaşa karşısında iyi bir oyunla galip geliyoruz, Issakson'un gününde olması farkın açılmasını engelledi. Podolski çok çabuk takıma alışırken Traore'nin biraz durgun olması canımızı sıkıyor, bireysel olarak görüşüp antrenmanlara daha çok çalışmasını ve mücadele etmesini istedim, öyle kolay forma yok : ) Önümüzde Porto maçı var deplasmanda oynuyoruz, görsel canlı anlatımla karşınızda olacaz.
hocam ben getirecektim alexi menejer olmuş sana hayırlı olsun :D
Maça bu dizilim ve 11 ile çıkıyoruz, amacımız orta alanı kalabalık tutup Porto'nun topu orada dolaştırmasına izin vermeden kanatlara yaymasına engel olmak ve kontra pozisyonlarla Porto kalesinde gol aramak, gazamız mübarek olsun : )
Dk.19 Nem aldı kanattan götürüyor ceza alanına doğru yaklaşıyor cepheden vuruyor ve goooolll 0-1
Harika gol tebrikler :)
Oy gole bak:D
İlk Yarı Sona Eriyor İlk yarıda Porto'yu durdurmada başarılı olduk ve bulduğumuz golle yarıyı önde kapattık, ikinci yarı da aynı disiplinle mücadele etmemiz gerekiyor.
Dk.60 Porto atağı geliyor kanattan ceza alanına bir orta kafa dışarıyaa önemli bir pozisyondu 0-1
Dk.74 Oyuncu değişikliği yapıyoruz, Serdar-Herrera ve Traore çıkıyor, Egemen-Stoch ve Alex oyunda 0-1
kral oyunda maçı oynamana gerek yok :D
Dk.88 Topu ileriye atıyoruz Stoch kontrol etti Podolski'nin önüne bıraktı, Lukas giriyor ceza alanına şut ama çok kötü çekiyor 0-1
Ve 90 dakikanın sonu, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto'yu deplasmanda 10 yenerek hayati bir 3 puan kazanıyoruz, Chelsea beklenildiği gibi Schalke karşısında 3-0 galip gelerek gruba başladı. Yine grubun en ağır basan ekibi Chelsea olacak. Traore bu maçta da hayal kırıklığı yarattı, onu 1-2 maç dinlendirip uyarı vermekte yarar var. Nem ve Podolski ise kanatlardan yardırıyor, her iki oyuncu da bizim için büyük kazanç.
porto nun ileri üçlüsü nü çok beğendim iyi takviyeler yapmışlar portekizde yenmek de harika olmuş
Deplasmanda 1-0 lık skor süper
Deplasmanda çok önemli bir galibiyet olmuş podolskinin şutta utanmasa tac'a çıkacakmış :)
Basarilar dilerim. Pozisyonlari nasil bu sekilde yayinliyoruz?ben de kullanayim,hoşuma gitti
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115722
Şu başlıkta açıklamalı olarak ilerleyen saatlerde açıklarım hocam.
Porto'yu yenmek süper olmuş.
Galibiyet güzel de Podolskinin o şutu ne?:D