gelir gelir korkma sen ama senin kadar hızlı değil:cool: :cool:
Printable View
Aygün Erdemle maç yaptın bir ara ayarlada bizde yapalım fb-empoli. :D
yoo o maç sayılmıyo tekrar yapıcaz ;;) Yaparız abi seninlede :)
Yapalım tabi bide ben 6lıyım seni :n:
abi o maç şikeliydi
neyse Aygün, Ailecek severek talip ediyoz seni yarın bakarım artık :D
Kulübü batırma sakın. Kovulursan takım bulamayız sana:D Gelirsin aston villa'ya gözlemci lazım :D Hazır Şampiyon takımın Şampiyon gözlemcisi olursun, karizma yaparsın. Premier League havası solursun.
Bak 3 tane Norveçli oyuncum var:zuhaha Kader,Kısmet,Talih meselesi:D
Anladın sen onu!:D
owerquer midir nedir iki takımda da oynama seçeneği varya işte öyle 15-20futbolcum vardı.Onları yanlışlıkla takıma transfer ettim kulüp 2.500 kazanırken 10.500 battı :( Önceden aldığım oyuncularla oynuycam maalesef :(
güzel gidiyor devamını 4 gözle bekliyoruzz
co-ownership den mi bahsediyonuz? owerquer ne yaa:( Yoksa ben mi bilmiyom?
owerquer'mi:zuhaha:zuhaha
Aygün hadi neredesin beah. :zuhaha
(//x)(//x)(//x)(//x)
eder yine takımda mı kalacak
evet Eder takımda kalıcak :D Emre abi anladın sen onu :D
Aygün Bekliyoruz..:)
Dansöz kıyafetiyle bir foto çekte foruma ekle :D
Eder kalacakta Aygün'ü kovacaklar. :D
beni kovmazlar :D
Kovmazlar çünkü bir adam bir kere kovulur kovuldun. :n:
Bu akşam yazıcam ;;)
Oooo Aygün kovumadılar mı seni ya?Empoli başkanında hiç de gurur yokmuş:zuhaha
bence kovulmamış yinede takımı kümede bırakmış işte
Ben kovulmam kovarım ;;) :D
başkana şantajmı yapıyon yoksa seni şimdiye kovmalı
TRANSFERLER
http://www.gollevante.it/foto/piccol...ve-intf4db.JPG
Transfer sezonunda ilk transferim Zammuto Pietro oldu.Başkan almış hiç haberim yoktu :)Juventus'da 2 sezon oynamış ve 1 sezon kiralanmış.sonrada bizim başkan vermiş 12 milyarı almış :)
http://news.bbc.co.uk/olmedia/193500..._olembe150.jpg
Bir sonraki transferim ise Olembe Salomon oldu.Marseille'de kontratı bitince beleşe aldım :)Olembe'yi de beleşe kaptık bakalım bu sezon nabıcak :)
http://digilander.libero.it/fotocalciatori/parola.jpg
Sıradaki transfer ise Andrea Parola'ydı.Kendisi galiba Pirlo'nun kardeşi oluyo :) 2.6 Mn YTL'ye onuda takıma transfer ettik.
Yanlışlıkla co-owned olan bazı futbolcuları takıma aldım :) :(
Bunlar:
Nicola Pozzi = 4.8 MN YTL
Andrea Raggi = 1.3 MN YTL
Matteini Devide = 3.9 MN YTL
Kulüp olarak biraz battık.10.39 MN YTL borçtayız :) :( Yardım için : www.Empoliyardım.com'a girebilirsiniz :D:D:D
Röportajlar
Spiker:Olembe bu takıma gelerek doğru bir karar verdiğine emin misin ?
Olembe:Bilemiyorum.Hatta bu takıma neden geldim onu da bilmiyorum :)
Spiker:Pekii anlıyorum sizin derdinizi :) Bu sezon ligde kalacağınıza emin misiniz ?
Olembe:Ben olmasam düşerlerdi ama ben varım artık.
Spiker:Aha Eder2 geldi tam oldu birine zor dayanıyoduk bi de bu çıktı.
Olembe:O kim ?
Spiker:Boşver anlamassın sen :D Yeter bu kadar röportaj bıktım usandım :)
Spiker:Aygün bey yeni transfer hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Aygün Hagi:Kulüp batmasa daha çok tranfer yapardık ama battık.Bunlarla idare edip ligde ilk 10'a girmeye çalışacağız.
Spiker:Aygün bey sizin dansöz kıyafeti giyeceğiniz hakkında dedikodular var neler söylemek istiyorsunuz ? :D
Aygün Hagi:Yalan kardeşim ne dansözü ne kıyafeti :D Kimmiş o dedikodu yapanlar söyle bakayım :)
Spiker:Erdem abi,Emre abi,Deniz,Ömer,Mertcan ve daha isimini hatırlayamadığım çoğu kişi.
Aygün Hagi:Yav kardeşim kim ki bunlar 1.Küme düşmekten zor kurtuldu.:) 2. yeni kariyere başladı. 3.O zaten küme düşer :D 4.Psv'yi batırdı :D 5.Fazla söze gerek yok Mertcan denince akla gelen herşey mevcut onda.Sahtekarlık,şike,yalancılık hepsi var :D Yani anlayacağın hepsi yalancı iftira atıyolar bana :D:D:D
Spiker:Bakalım onların cevabı ne olacak ? Bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler.
Aygün Hagi:Son olarak şunu söylemek istiyorum.Seneye ve daha birçok sene Empoli'de kalıyorum :) Kıskananlar çatlasın :D
Bugünlük bu kadar yeter.Tüm okurlara teşekkürler ;;)
Transferlerin takıma katkı sağlar umarım, destek amacıyla siten üzerinden 5 ytl yolluyorum sana .. Ödersin borçlarını artık .. :D