Yuh abi kendi sahamızdayız, nedir bu takımın hazırlık karşılaşmalarındaki performansı böyle?Quote:
Originally Posted by comandante
Printable View
Yuh abi kendi sahamızdayız, nedir bu takımın hazırlık karşılaşmalarındaki performansı böyle?Quote:
abi en az 5 tane daha hazırlık maçı yapmazsak grupda da böyle oluruz...
ümit karan oynadı mı?
oley bee 0-2 :D:D: YANLIŞ ANLAMAYIN benim en sevdiğim 1. futbolcu nedved 2. futbolcu da marek heinz olduğu için çekleri tutuyodum bide fatih terimi sevmiyorum yani vatan haini felan değilim :D:D:D
Bu nasıl bi mantık ya :DQuote:
Originally Posted by cifaaa
ya ben de iddaa da çeklere verdim...her iki sonuca da sevinmek için:D
ama yani gerçekten hazır değil takım...
ayrıca ümit karanı 80 de oyuna alıyo ya...
spiker harbi çıldırtırtıyo adamı. bide size kötü bi haberim var eger yanlış bilgi edinmemişsem dünya kupası bu yıl şu anki maçı yayınlayan kanalın dier kurulusunda(isim vermiim die kendimi yırttım) :( düşünsenize bu spiker dünya kupasını anlatıyo hoş trt spikerleride o kadar iyi sayılmazlardı ama....
Ewt valla TRT'ninkiler bu spikerin yanında nur nimet....Zaten TRT spikerleri turnuvanın heyecanını yaşatabiliyolar..
benim mantığım : aşırı fanatik bir mantık ben nedvedperest im :D:D:D:D(dd)Quote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
abi yorumcunun hali de içler acısı ya.
evet ya bu spiker ney böyle adam gol yiyoruz yol yedik çok güzel bi gol bu ne biçim maç anlatmak ya
bu arada cümletten geçmiş olsun
ben ibrahim akını çok severim zaten oyuna girdi bi tane pozisyon buldu helal olsun ona..
ümit karaaaaaaannnnn....
goooooool...2-1 ümit karan...:D:D
tarihe geçti Çek Cumhuriyetine attığımız 2. Gol ÜMİTTT KARANNNN
işte ümit baştan al şu adamı bak skora sonra al işte golllllll
Ben izlemedim maçı ama şu yazdıklarını duyunca hakkaten koptum.Quote:
Originally Posted by benyaben
"Gol yedik, çok güzel bi gol", bu ne ya?
yanılmıyorsam yorumcular kazım kanatla ahmet çakar. maç basından beri sesleri çıkmıyo adamların:)Quote:
gooooooooooollll 2-2 ümiiiiiiiit :D:D
ümmmmiiiiiiittttttt....bu adamı oynatmayanlara iyi bir cevap olduuu.iddaadan da yatıım ama olsu ümidim atsın beaa.
ümit kurtardı ya adam golü kokluyor resmen.
ya ümit kesinlikle ilk 11 lik adam...
abi bi fenerbahçeli arkadaşım bir de beşiktaşlı abim bunları diyor..ne güzel bea...bi de fatih terim oynatsa şu adamı...
2-2- mi bitti neyse dostluk kazandı :( bu arada nedved oynadımı ben görmedim marek heniz oynadı ama nedvedi görmedim
Oynatır abi işte görüyo şuan takımı..Hazırlık maçının amacı bu ztn..O da gördü bi dahakilere ilk 11 çıkar inşalah ;;)Quote:
yiğidin hakkını vereceksin.doğruya doğru onun gibi adam sayısı çok az.böyle duracağı yeri iyi biliyor.geçen sene devre arasında bjk ye geliyor dedikoduları çok heyecanlandırmıştı beni ama gelmedi.nasip seneye inşallah ama gs bırakmaz artık :)
abi 85 dakika hatasız oynayan kusursuz kapanan savunmaya ümit 5 dakikada iki gol attı...ben anlayamıyorum bu adamı ya.
ersen martini alacagına keske ümiti alsaydı şimdi sonuc bölemi olurdu.
bu arada ugur boral'ın performansı etkileyiciydi ben çok beğendim
uğur gerçekten iyi adam.fenerbahçe almış:(
umarım sonu bi aralar fb'nin gençlerbirliğinden kaçırarak transfer ettiği tarık gibi olmaz :(Quote:
umarım kemal gibi falan da olmaz...kızmasın fenerliler:D
selam beyler;)
selam maymuncuukkk