Kim o çok iyi forvet??Yoksa Lima mı? :)
Printable View
Kim o çok iyi forvet??Yoksa Lima mı? :)
nere gonderir ya biri almassa kiraya gitmeyide kabul etmesse fes edilmes kontrati adam cok akilli imzalams buyuk para kaybi olur...ama baskan isini bilir
farklı bir gelişmemi oldu forvet hattı için çnkü forvetn güney amerikalı oldugu söyleniyordu..yeni isimlermi gündeme geldi
Alexin katıldığı tv programıdaki sözleri duymadın galiba... alex dedi ki şuan breilyalı klüpler öğrense deivid satılacak en az 15 klüp sıraya girer dedi deivid istenmedğini yerde duracak bir futbolcu izlenimi vermedi 1 sene içinde
Arkadaşlar geçen sene son günde transfer yaptık, hatırlatırım.. Biraz sakin olun, bekleyin süpriz olsun yav.. İyice kaptırdınız kendinizi..
alexin katildigi tv programinda neler solediini okumustum ama bunlari yazmamislar demekki okuduum yerde gago kardes
Ya arkadaşlar burayı iyice Fazıl Abi konusuna çevirdiniz yeter ya tamam kimse kim konuşmayalım artık Fazıl Abi'den bıktım ya...
Arkadaslar Tekrar Diyorum Saviola dan Ümidi Kesmeyin!!!!!!!!!!!
Yapma Burak Ugur ile Wederson karsilastirilir mi yahu. Wedersonu siz bu sene gorun. Fenerbahcede kendini iyice gosterecektir. Cok iyi bir futbolcu.
yha gelip gelmeyecegi bi an önce belli olsa da bizde bilsek..umarm bizi seçer
ugur da iyi oyuncu fakat orta yapmasini bilmiyor. wedersonun ilk geldigi yili hatirlayin ankarada sol acik oynuyordu.. ve gayet iyiydi. hatta bjk ye attigi bir gol vardi.. harika..
abi Anadolu klüplerini de biraz kalkındırmak lazım hep geri kalıyolar ilk üçten yaa
Konya Tristan'ı alamaz bence ama gene de uğraşmaları sewindirici
sergen mi?? güldürmeyin ceyhun gibi bir adami var elinde ziya hocanin sergeni ne yapsin basinin uydurmasidir.
Bence de Uğur'u sadece Kayseri maçındaki hatasından dolayı eleştirmemeliyiz ;)
Daha o çok genç bu sene patlama yapacak geçen sene patladı ama bu sene daha çok patlayacak....
Bilinmez belkide R.Carlos'u da keser :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur rezalet bi adamsa sen futboldan ANLAMIYOSUN ... ;) Hiç izlemedin galiba :)
Sen hayatında bek oynamamış ve defansif özellikler çok az olan bir adamı bek oynatırsan tabiki hata yapar..Normaldir..
İsabetli ve sert ortaları var.. Rahatlıkla önünü boşaltıp kendisine şut veya orta pozisyonu yaratabiliyor.. Çok çok hızlı bir oyuncu.. Kendisine özgü hareketleriyle gözede hitap eden bir oyuncu.. Sert isabetli şutlarıda çok iyi..
Mevkisi olan sol açık oynadığı sürece dört dörtlük bir oyuncu.. Daha ne olsun.. Mevkisinde oynatılırsa eğer TR'nin en iyisi olur.. Kısacası bu adamın hayranıyım.. Ve izlerken zevk alıyorum..
ya hangi patlamadan bahsedion celta vigo kayseri hep kritik maclarda yaptigi buyuk hatalar yuzunden cok yusuf cektik cok sinirlendik
ugurun 1 tane isabetli ve sert ortasini görmedim gecen sezon
Arkadaslar bugun Osman Tanburacı Yazmis
Saviola kuyruklu bir yalan!
Saviola medyanın uydurması… Böyle bir transfer söz konusu bile olmadı. Saviola asparagas! Kuyruklu bir yalan!... Ama Galatasaray iyi bir forvet alacak. Bu biraz da eldeki mevcutların satışı ya da yabancı sayısının artmasıyla orantılı. Galatasaraylı yöneticiler aynen şunu söylüyorlar; ‘Transfere daha yeni başladık. Linderoth ve Lincoln sadece ikisi. Kadro daha çok değişecek!’ Alınacak futbolcuların da kimler olduğu belli. Galatasaray çok planlı gidiyor, önümüzdeki günlerde daha bombalar patlayacak.
Üstteki mesajımda belirtmiştim.. Hayatında bek oynamamış ve defansif yönü çok zayıf olan birini bek oynatırsan olacağı budur.. Oynat bakalım sol açık ne yapıyor görelim hep beraber..
Ne oynadıda ne göreceksinki.. Gençlerbirliği'nde izleseydin biraz o bahsettiğim ortaları görürdün..
Yha beyler akıl var fikir var....
Adam Fenerbahçe'ye gelmeden FORVET ti yaa FORVET :) Biraz akıllı olun
Bu adam nasıl başarılı olsun sol bekte. ;)
Al Kezman'ı koy sol beke gör sonucu ;)
cisse hayırlı olsun beşiktaşımıza ;) daha yeni öğrendim....ama hayalş kırıklığına uğraım...daha iyi bi oyuncu alınabilirdi ama neyse :) Bunada Şükür
Bu arada Kazım sağ kanatta düşünülebilir.. Forvet içinde iyi bir alternatif olur.. Kendini kanıtlarsa ilk 11 şansı bile doğar.. Yetenek var ama golcülüğünüde görmek isteriz tabi.. 1 sezonda bir gol yeterli değil, daha fazlasını yapabileceğini göstermeli;)
Arkadaslar kontejan yüzünden bekleniliyor federasyon zaten erteledi o yüzden carusca kıralık gıdecek galiba
Besıktas bır kac iyi oyuncu daha alması lazım özellikler beklere ve stopere trnasfer sart yoksa avrupada işi zor
Osman Tanburacı Saviola yalan demiş ne iş:D
Ağzı olan konuşuyor, takılmayın kimseye.. Ben bakmıyorum artık forumlara, transfer olmasa bile şu andaki kadromuz gayet iyi..
Oktay Derelioğlu'nun da eşi intihar etti. İntihar daha da kötü bir durum ama bu durum onun futboluyla ilişkilendirilmedi.
Deivid ben takımdan gitmem kontenjan için yer açılmak isteniyorsa Başkan başka adam bulsun dedi. Daha nasıl izlenim verecek ? 15 kulüp sıraya mı girer Alex iyi sallamış gibi,vatandaşı için böyle demesi normal.