Zaten benitez yüzünden olamaz çünkû onu liverpo0la getiren oydu
Printable View
Zaten benitez yüzünden olamaz çünkû onu liverpo0la getiren oydu
1993 yılından beri Juventus'ta forma giyen Alessandro Del Piero, kulübüyle olan sözleşmesini 2010'a kadar uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/20958.jpg
İtalya Ligi takımlarından Juventus, kaptan Alessandro Del Piero'nun kontratını 2010 yılına kadar uzattı.
1993 yılında 18 yaşındayken Juventus forması giymeye başlayan ve kulüp tarihinin en çok gol atan ismi olan Del Piero, "Bu benim kariyerim ve hayatım açısından çok önemli. Juventus bana çok şey verdi. Ben de burada kazanmaya devam etlek isitiyorum" diye konuştu.
33 yaşındaki ünlü golcü, Serie A'da yaşanan şike skandalı sonucu Juventus'un İkinci Lig'e düşürüldüğü geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulübü bırakmamıştı.
En pahalı v en iyi kaleci bence...
Juveye bağlılığını göstermiş
Juve'de bırakması onun için en iyisi olurdu zaten.
bence bıraksın artık :)
İlk yıl için %20 diğer yıllar için %30 indirim,Japonlar ve Hollywood servet dökmeye hazırken!
http://xs220.xs.to/xs220/07423/9798_...ira[1].jpg
Paolillo Roma ile oynayacakları maç öncesi geçen seneki şampiyonluklarının haksız bir şekilde kazanıldığı iddialarıyla karıştırılmak istendiklerini iddia etti.
Inter genel menajeri Radio Incontro’ya yaptığı açıklamada, “Biz geçen sene hiçbir şeyi çalmadık. Biz şampiyonluğu sahada kazandık. Bizim lehimize olacak bazı kararlar verilmiş olabilir ancak aleyhimize de pek çok karar verildi. Bu her takım için böyledir” dedi.
Roma’nın bu sene Inter’e sattığı oyuncularla yine güç kaybettiği ile ilgili soruya da Paolillo, “Ben bunda ilginç bir şey göremiyorum. Roma kulübündeki futbolcular da herkes gibi dünyanın en iyi takımında oynamak ister. Ayrıca onlarla ilgilenen tek kulüp biz değildik. Chivu, Mancini, Samuel ve Dacourt’u Roma’dan alarak onlarla ilişkimizi geliştirdiğimize inanıyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.
İnanan ?
ALINTERİ :)
İtalyan istatistik araştırma şirketi Adiconsum'un raporuna göre son iki sezonda maçların %50'den fazlasında sonuca hakem hatalarının etki ettiği ve bu konuda tüm zamanların rekorunun kırıldığı açıklandı. Önceki rekor Milan'ın şampiyon olarak tamamladığı 2003-2004 sezonuna aitti.
Aynı şirket geçen sezon hakem hataları olmasa ne olurdu sorusunun cevabını da bir puan tablosu oluşturarak vermişti.
AC Milan ve Beckham!
Serie A takımlarından AC Milan'ın, David Beckham'ı ocak ayında kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.
Ocak ayından itibaren AC Milan ile antrenmanlara çıkmaya başlayacak olan Beckham, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürecek.
Beckham'ın Milan ile antrenmanlara çıkacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Adriano Gallianı, İngiliz yıldızla anlaşma sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Bu sezon yaptığı transferler ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Milan'da başkan Adriano Galliani, "Beckham ile daha önce de anlaşmak istedik ama olmadı. La Galaxy'e transfer olman önce onu kadromuza katmak için çok çabaladık ama o günün şartları bu transfer izin vermedi. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Uygun ortam sağlanırsa Beckham Milan'da oynayabilir. Buna kimse şaşırmasın" dedi.
İngiliz süperstar David Beckham, 2009 Nisan ayında başlayacak olan ABD Ligi öncesinde 1.5 aylık süre boyunca AC Milan ile antrenmanlara çıkacak. Yıldız futbolcu geçen sezon da Arsenal ile antrenmanlara çıkmıştı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Milan bu kadar da saçmalamaz bence
Gereksiz bir transfer olur bence..
Beckham milana gitmez bence
Reklam için iyi olabilir ama gereksiz transfer olur.
MiLan yaşLı oyuncuLarı topLama gibi bir eyLemi var gaLiba nedir bu eski yıLdız sevdası
Bence Gençlere yönelmeleri lazım zaten kadrolarında cok yaşlı oyuncular var bu gıdısle Yaşlıkurtlarspor die adlandırılacak :D
Olacak iş değil :) ...
Napoli Maradona zamanindaki gibi siir gibi top oynuyor.Cok kaliteli genc oyunculardan kurulu bir ekip,bu sene de sampiyon olmalarini cok isterim.(=
lazio 3-1 yenildi benim ddaayıda ayıtdı bologna içerde 3 maç yapmış 3ünüde kaybetmiş lazio lider yenildi ya üst verdim sora değiştim lazioyay verdim yattı ya olacak ş değil.
Ronaldinho farkı: 3-0
Serie A'nın 7. hafta karşılaşmasında Milan San Siro'da Sampdoria'yı 3-0 yendi. Maçın gollerini 55. (pen.) ve 70. dakikalarda Ronaldinho, 90. dakikada Inzaghi kaydetti.
Sampdoria'dan Lucchini 55. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Bu galibiyetle Milan puanını 13'e çıkarırken, Sampdoria 4 puanda kaldı.
Serie A'da toplu sonuçlar:
AC Milan 3 - 0 Sampdoria
Bologna 3 - 1 Lazio
Catania 2 - 0 Palermo
Chievo 1 - 1 Atalanta
Genoa 1 - 0 Siena
Lecce 2 - 2 Udinese
Torino 0 - 1 Cagliari
Kaynak : Sporx.com
Güzel güzel 3-0 kazanmışız maçı :)
çok evvelden beri bende bir İnter hayranlığı vardır italya liginde...
Baggio-Zamorano-Djorkayeff li kadrosunu özler dururum...
forzA İnter...:)
İnter deplasmanda Roma'ya 4 tane attı. :p
Ibrahimovic 5, 47, Stankovic 54, Obinna 56.
Bende şaşırdım.TV'yi bir açtım Dk.70 4-0'dı :D Roma'ya yazık olmuş :p
Beckham AC Milan'da!
FLAŞ! ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham, AC Milan'a kiralanacak.
İngiltere Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen ve ABD Major Lig'de sezonun kapanması nedeniyle 19. Dünya Kupası elemelerindeki maçlara formsuz çıkmak istemeyen Beckham, çareyi AC Milan'a kiralanmakta buldu.
AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, UEFA Kupası maçına gitmek için bulunduğu Malpensa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, yıldız futbolcu ile anlaştıklarını, Beckham'ın ocak ayından, ABD Major Lig'de yeni sezon başlayana kadar oynayacağını söyledi.
"Bu göstermelik yapılmış bir anlaşma değil, muhteşem bir transfer olacak. Ancelotti ondan hem Serie A'da hem de UEFA Kupası'nda faydalanabilecek Bugün futbol sadece teknik ve taktikten ibaret değil. Dolu stadyumlar ve iyi sponsorlar gerekiyor. Pazar günü maçımıza gelen 65 bin kişiyi kimse yenemez Stadyumları doldurmak için ise Beckham gibi yıldızlar lazım. Ronaldinho ve Kaka da düşünüldüğünde, rüya gibi bir takım olacağız" dedi.
Kulübün teknik direktörü Carlo Ancelotti de ''Bundan büyük memnuniyet duydum. Beckham ciddi ve oldukça profesyonel bir sporcu. Bizimle 4 ay birlikte olabilirse çok mutlu oluruz. Takıma UEFA Kupası elemelerinde de büyük katkı sağlar'' dedi.
22.10.2008
Kaynak : Sporx.com ve AA
Hayırlı olsun...
David Beckham Milan'da
Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Serie A'nın yolunu tuttu. Milan takımı, ABD’de Los Angeles Galaxy forması giyen Beckham'ı birkaç aylığına kiraladıklarını açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/36557.jpg
NTVSPOR
Güncelleme: 16:03 TSİ 22 Ekim 2008 Çarşamba
Rekor bir ücretle ABD’nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan David Beckham, Amerikan Futbol Ligi’nin bu hafta sonu tamamlanmasıyla Milan'ın yolunu tutacak.
Serie A ve UEFA Kupası için kadrosunu geniş tutmak isteyen İtalyan devi, Amerikan Ligi’nde yeni sezon başlayıncaya, yani Nisan ayına kadar ünlü futbolcuyu kiraladığını açıkladı.
Başkan yardımcısı Adriano Galliani, "Beckham Milan'ı seçti. Kendisini birkaç aylığına kiraladık. Artık kadromuz her zamankinden daha derin" ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Ancelotti de, Hollywood yıldızlarıyla arkadaşlık yapmasına karşın, futbola her zaman çok ciddi yaklaşan Beckham'ın takıma katılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.
Beckham'ın amacı ise Milan'da forma şansı bularak, İngiltere Milli Takımı’nda yeniden ilk 11'deki yerini almak. Ünlü futbolcu iki kez daha milli olması halinde, en fazla milli olan oyuncu ünvanını Bobby Moore'un elinden alacak.
Teknik direktör Fabio Capello, 33 yaşındaki Beckham'a forma giydirmesi çağrılarına, "Sadece kendi takımlarında oynayan ve formda oyuncuları oynatırım" yanıtını vermişti.
Birkaç aylığınada olsa Beckham'ı Milan'da görmek güzel olur.Birkaç aydan fazla yararlı olmaz zaten.
''AÇ'' MiLan diyorum :D
sponsoru adidas sağolsun onun sayesinde milanda.zamanında laporta bechamı almak istemişti ama bechamın sponsoru adidas buna karşı çıkmıştı çünkü barcanın forma sponsoru nike firmasıydı ondan sonra real madride transfer olmuştu.şimdi amerika macerasından sonra 4 aylık bir milan macerası.ben oynayacağını zannetmiyorum.artık futboluda bırakması lazım artık br futbolcudan çok bir hollywood yıldızı gibi duruyo bence gereksiz bir transfer
milan 40 yaşındaki maldiniyi oynatıyorsa ve verim alıyorsa Beckhamdan çok verim alır..
Milan için çok gereksiz bir transfer olmuş bence kimi kesecekler Seederfomu?
Yaşlılar topluyor hala:)
Beckham´in da Milan yasi gelmisti zaten,sasirtici bir transfer olmadi.
Beckham gibi bir oyuncuyu 1-2 aylığına da olsa izlemek güzel olur.
Arkadaşlar bu ayın dergisini okursanız göreceksiniz. Milan'ın müthiş bir laboratuvarı var oyuncuların sakatlıklarını araştıran. Beckham hem form tutmak hemde sağlıklı olmak için Milan'a gelmiştir. Çünkü Amerika'da olsa hiç çalışmayacak ve form tutma durumu olmayacak. Hem milan yararlanacak hem Beckham
bakalım adamalr tam kurt olmus artık hepsı mental olarak zırvede adamlar maldini ble oynuyo beckham neden oynamasın
ilginç bir transfer ama pirlonun yoklugunda faydası dokunabılır..
Beckham İtalya'ya gezmeye gelmiş :p amerika sıktı demek biraz hava değişikliği olacak :D
milano,moda,yaşlı,artist,beckham.
hay Allah kahretsin cümle kuramadım.