Ehehueh müdürler süperdir. :)
Printable View
Ehehueh müdürler süperdir. :)
Olumu yahu günün anlamı ve önemi konuşması çok önemlidir geleceğimiz açısından:D :p
O müdürler yorulmuyormu dikilmekten saatlerce,hadi bizlere acımıyorlardı kendilerine neden işkence çektiriyorlar,ve git kardeşim ne can sıkıyorsun,zaten iç açıcı not verdiğin yok,ne verdinki ne istiyorsun..:)
bizim bi müdür vardı..şiveyle konusurdu..bide 1cümleyi 2saatte söylerdi...ne gülerdik ona...okul anılarım geldi aklıma
Bizim Müdür sağolsun hava kapalıyken bile nerdeyse yağmur yağcak yinede güneş gözlüğü takardı... Şİmdi 10 A sınıfında XX arkadaşımız günün anlamıyla ilgili şiirini okumak için kürsüye gelicek...:)
o şiveliler ayrı bi güzel. :p
- La olum la siz insan olmayacanız ha. :D :zuhaha
Tabii canım tabii :D Klaskik başlangıç;
Sayın müdür beyi konuşmasını yapmak için kürsüye davet ediyoruz. Müdür eline alır mikrofonu 2006/2007 eğitim-öğretim döneminin sonu gelmiştir diye başlar, hepinizin gözlerinden öperim diye bitirir. Ama o bitirene kadar biz neler çekeriz bilmez :D
abi bu çocuk başka yerde uyuyamıyor. çok cins bir çocuk.
Valla bizim okulun müdürü sessiz biri hiç konuşma yaparken görmedim adamı ama Müdür baş yardımcısı var bizde:D
bikeresinde tualette sigara paketleri yakalamış...cuma günü istiklal marşından önce aynen şöyle dedi...'''duyduğuma göre sigara içiyomusunuz..tualette LEMA(L&M)paketleri atılıpturu..içeken görüsem tualetin içine deperim''''
Kime çekmiş acaba :p
babasına, kime olacak? bana yani :n:
Disiplin mi?:D
Aygün bizimi yiyon olm olmuyor. :D
Neyse ben yatıyorum artık. Herkese iyi geceler.
Evet yawww şiveliler çok komik oluyordu,hele o müdür yardımcıları yokmuuu:D:D bizde 3 tnesinden ikisi konuşurdu birisinin dediğinden hiçbirşey anlaşılmıyordu,yanına birşe sormaya giden birçok soru işaretiyle geri dönerdi:Döbürü isee durmadn sinir bozucu konuşurdu öğrencinin pislik yapmayacağı varsa da yaptırtırdıı,istiklal marşını kesippp mikrofondan az kaldıı evladım sabret,bitsin kafanı patlatıcam diyebiliyordu düşünün artıkkk:n:
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi
İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum
Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi
İçimden çıktım bugün, içimle konuştum
Offf offfff :(
Neyse arkadaşlar ben bi gideyim okula bakalım ne var ne yok diye bayadır gitmiyordum:D
Bu hoş sohbet ortamını bırakmak pek de içimden gelmiyor ama...:):(
bizim m.yardımcısı 9.sınıfta sağlık dersine giriyodu..yazılıda 5tane soru sormuş..ilk 4soru normal sorular..5 sorusu şuydu..resmen afalladık sınavla..bakalım siz bilecekmisiniz.
soru 5:kurbağanın bacağı kopmuş...ne olmuş?
hadi bilin bakalım:D
Hoşçakal Şemsi :)
Bacaksız ... :p
Abi beceremeiyon ya :D
Bende kaçtım iyi geceler..
Efkarlandım birden yahu. :)
sabahın köründe???ilginççç..pek hayırlı değil sabah efkarlanmak..Bende sana diyorum ama şimdi bergen dinliyorum:n:
Hadi bende kaçayım ufaktan. Gidişim sönük ama dönüşüm muhteşem olacak diyerek ortamı soğutuyorum :D
Evrim ha :confused: :D
Yok yahu efkarlı takılmak iyidir aslında sabah sabah yada sabahın köründe dahada iyi oluyor. ):
gidenlere eyvallah yolunuz açık olsun,kalan sağlar bizimdir..
bilmem ben takılırım hep efkarlıı,mutluyken bile dinlerim ve çok da neşeliyimdir..:)
Bende genelde melankoli vardır sanırım kanımda var çoook neşeli ve mutluyken bile aklıma birşey gelir ve ip kopar... :)
burcun ne???
ve ip koparsa da,insan mahsunlaşır,durgunlaşır ve işte o zman yalnızlığımızla beraber eskimeyen şarkılar bizima rkadaşlarımızdırlar..
Burcum balık. :)
Ah şu şarkılarda olmasa ne yapardık yahu. :)
şimdi anlaşıldı melankolinin sebebi...sen de bendensin...doğum günün?
16 Mart... Balık burcu olduğum için mi melankolinin sebebi :)
evet..bende balığım..ne kadar mutlu olsamda sevinçli neşeli olsamda hüzünlü bişarkı duyduğumda hemen yamulmaya başlıyorum.
yok ya tam olarak sebep o değil ben başak burcuyum :D
Bencede burç insanı ne kadar etkiler ki ben pek öyle olduğunu sanmıyorum hatta hiç. :)
Kanımızda var sanırım...