Empoli'deyken kalitesini göstermişti.Livorno'da başarılı olabilir.
Printable View
Empoli'deyken kalitesini göstermişti.Livorno'da başarılı olabilir.
Valensia maddi zararı çok büyük oldu... Bakalım Livorno da neler yapar... Di Vaio Fiore son zmanlarda İtalya nlar pek faydalı olmuyo Valensia ya... 2. bir Carboni çıkaramadılar henüz...
İtalya'da İnter'den başka hiçbir takıma gitmemeli zaten. Düşünsenize Kerlon kafayla sektire sektire geliyor Materazzi parçalar Kerlon'u.Materazzi'nin takım arkadaşı olması sağlığı için şart.
garayda iyi fakat milito kendini ispatlamış bir oyuncu
İtalyan 'Corriere dello Sport' gazetesinin haberine göre, İnter, Brezilya'nın yükselen yıldızı Pato için 25 milyon avroyu gözden çıkardı.
Brezilyalı genç yıldız Alexandre Pato'nun menajeri Gilmar Veloz'un Milano'da görülmesinin ardından, 'Corriere dello Sport' İnter'in oyuncu için yüklü bir transfer ücretini gözden çıkardığını yazdı.
İnternacional takımında oynayan golcü oyuncuyla ilgilenen Chelsea ve Milan takımlarına İnter de rakip oldu. Oyuncunun sözleşmesine göre, serbest kalması için gereken miktar sadece 15 milyon avro olmasına rağmen, İnter'in 25 milyon avro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.
Kanada'da düzenlenmekte olan 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla mücadele eden Pato'nun da oynadığı ilk maçta, Brezilya, Polonya'ya yenilerek hayal kırıklığı yarattı.
Kimilerince yeni Ronaldo ya da Ronaldinho diye adlandırılan 18 yaşındaki Pato, 2006 yılında İnternacionale formasıyla çıktığı 22 maçta 17 gole imza attı.
Adamların sistemlerine bayılıyorum.Bizim takımlarımızın yöneticilerine sorsak "Pato kim yav" derler.Helal olsun İnter"e.
Lazio’nun Arjantinli futbolcu sevdasının son durağı Mauro Zarate oldu
Juan Sebastian Veron, Diego Simeone ve Hernan Crespo Lazio’da bir dönem forma giyen yıldız Arjantinli futbolculardan sadece birkaçı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig ekiplerinden Birmingham’datop koşturan Zarate de ağabeylerinin izinden gitmek istiyor. Radio La Red’e konuşan 21 yaşındaki futbolcu, “İtalyan futbolunu TV’den takip ettiğim için çok iyi biliyorum. Lazio’da daha önce forma giymiş Hernan Crespo ve Lucas Castroman’la da konuştum. İkisi de benim için çok iyi bir fırsat olacağını söylüyorlar. Ben de oraya gitmek için sabırsızlanıyorum. Santrafor olarak veya kanatlarda oynayabilirim, benim için çok dert değil. Pozisyon değiştirmeye alışkın bir futbolcuyum" dedi.
Zarate’nin bonservisini elinde bulunduran Al-Sadd kulübü futbolcuları için Lazio’nun finansal gücünü zorlayacak bir rakam istiyor. Haberlere göre öncelikle 2.4 milyon sterlineilk sene için kiralık anlaşma yapılacağı, bu anlaşma ile Lazio’nun 3 senelik satın alma opsiyonu elde edeceği bildirildi. Anlaşma bununla da kalmayıp Lazio’nun 2009’a kadar 4.4 milyon sterlin ile 2010’a kadar da 6.7 milyon sterlini yatırması gerektiği belirtildi.
Yaklaşık 13 milyon sterlini bulan anlaşma Lazio’yu kara düşündürecek gibi...
goal.com
Şu Pato'yu alabilsek güzel olurdu ama.İnter alır herhalde artık.:)
@Del Piero_10
Valla orasını bilemem, ben adamların transfere verdiği parayı nerden bulduğunu değil ; transfer ettikleri oyuncuyu bulma yöntemleri için söyledim o sözü.
İyi bir geleceği var ama o ne kadar para öyle?
Kara para aklama...
Tek farkı uzun vadeli olması...
Bir futbolcuyu büyüğünün veliahtı olarak göstermeyin.Yoksa oyuncu fos çıkıyor..:D
Lazio Boselliyi alacak Bocadan büyük ihtimal
Palacio'da vardı listede...
İnter kadar saçma transfer politikası olan 2.klüp görmedim
Valenciada tutunamadı romada tutunamadı en son gideceği yer Livorno moldu orada belki bi şeyler yapabilir
Inter nerden buluyosa bu kadar parayı... İnsan düşünmeden edemiyo... Her sene olduğu gibi kötü transfer politikası izliyoR...
Lazio'nun da kimi alacağı belli değil :D
Kıymetini bilmiyorlar sonra Barça gibi peşinden koşuyor büyük klüpler.
Ya biz bişey bilmiyoz ya da büyük klupler :D sanırım biz :D
The Daily Mail’in haberine göre Juventus, İspanyol futbolcu için Liverpool’a 20.5 milyon avroluk bir teklif sundu.
Juventus’un orta saha oyuncusu arayışıyla ilgili haberler medyayı oldukça meşgul ediyor. Romalı Alberto **uilani ve Napolili Marek Hamisk’den vazgeçen siyah beyazlılar, İnter’den Stankovic’i de taraftar protestosu sebebiyle alamamıştı.
Bu sabah Sevilla’nın orta sahası Christian Poulsen ile ilgilenildiği yönünde haberler çıkmıştı. Fakat The Daily Mail’e göre Xabi Alonso, Torino ekibinin listesinin başında yer alıyor.
Birkaç hafta önce oyuncunun transferine kesin gözüyle bakılırken, istenen yüksek bonservis bedeli ve Alonso’nun isteksizliği sebebiyle askıya alınmıştı.
Şimdi ise Juventus’un teklifini arttırarak, İspanyol oyuncu için 20.5 milyon avroyu gözden çıkardığı söyleniyor.
Eğer transfer gerçekleşirse, bu Juventus’un Liverpool’a ödediği ikinci büyük meblağ olacak. Bu yılın Ocak ayında da Momo Sissoko için Liverpool’a 13 milyon avro ödenmişti.
İspanyol ve İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İnter’in hocası Mourinho, başkan Massimo Moratti’ye İspanya’nın süperstarını transfer etmek istediğini açıkladı.
Lacivert siyahlılar, bu yazki ön önemli hedefini üst düzey bir orta saha oyuncusu almak olarak belirlemişti.
Chelsea’nin yıldızı Frank Lampard’ın Milano kulübüne geleceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat bu hafta başında yaptığı açıklamada Mourinho, İngiliz milli oyuncuyu 2009’da kontratı bitene kadar almayacağını söyledi.
İtalyan ve İspanyol kaynaklara göre, Lampard’ın devre dışı kalmasından sonra İnter’in hocası Barcelonalı yıldız Xavi’ye yöneldi.
Xavi bu yaz şöhretine şöhret kattı. İspanya 44 yıl sonra Avrupa Şampiyonluğu’na uzanırken, yetenekli oyuncu da turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.
Mourinho 2 yıl önce de Xavi’yi Chelsea’ye alabilmek için bir teklif yapmıştı. Fakat şimdi yeni kulübünde daha yüksek bir bedel önermeyi düşünüyor. Marca’nın iddiasına göre Manchester United ve Liverpool da talipler arasında.
Barca Xavi'yi kolay kolay bırakmaz hele ki bu performansından sonra çok daha zor...
Barca Xavi'yi kolay bırakmaz ancak genede olabilir bu transfer.
Lazio kaliteli bir transfer yapacak ama kim o isim belli değil :)
Barcelona zaten yeni bir yapılanmanın içine giriyor.Yıldız oyuncularını takımdan gönderiyor.Xavi'yi bırakacaklarını düşünmüyorum.Mourinho bu mevki için başka bir isim düşünmeli.