Neyse çok saygılı bi ortam oldu.Biraz resmiyetten çıkalım
Printable View
Aynen öyle Umut abi ama sen bakma dediğime:D
Sizlere kolay gelsin Gökçe ve Aşkın abi;)
Arkadaşlar adım Tarık.18 yaşındayım..
Guşluk artık yeni mekanım.Tanışmayı isterim sizlerle...
Ev ahalisinden baskı var hadi yarın gece görüşmek üzere...
Marifet mi bu yaşta içmek ?
Geçen sene bende sorumluluk sınavlarına kalmıştım.Anlayacağınız yazı yaşayamadım:)
Seni anlıyorum Aşkın abi;)
İyi geceler Özer.
Memnun oldum Tarık Oğulcan bende.
Aşkın abi acıdım ya durumuna :D Sen bu hallere düşmemliydin.
Umut abi sen neler yapıyosun??
selam millet naber
Hoşgeldin Mahmut abi.Nasılsın?
Memnun oldum Emre..
Aşkın abi ben makina mühendisliğinin hayalini kuruyordum ama:D
Bide makine.Git makine mühendisliğine sora başını duvarlara vur.Allah'ım neydi günahım diye:D
Aleyküm Selam guşlar. Ben geldim.
İyi geceler arkadaşlar.Uyku bastırdı.Görüşmek üzere
Bu kadar kötü mü yahu:DBiraz daha aç mesela günlük ne yapıyorsun.Sonra arıya gitmeyelim:D
Aşkın abi gece gece içimi kararttın yahu:DBiliyosun bilgisayar mühendisliği istiyorum ama dedikerin yıkıyor adamı.
Umut abi diyorum ki işin var mı uğraşın yaptıkların:DOkuyo musun sınava mı girdin ne yaptın işte yahu:D:D:D
Hoşgeldin Ömer.İyi Geceler Emre...:)
İyi geceler Emre.
Akadaşlar o kadar kişinin adını okudum ki şaşırmadan yazayım teşekkürler Emre ve Umut başarı dilekleriniz için..Mahmut hoşgeldin..Tarık sen de guşluğa ve aramıza hoşgeldin..
Fen-Edebiyat fakültesi okumanızı da ben tavsiye etmem,hele de fizik!!!!
Aslında mühendisliğin temeli liseye dayanıyor.Lisede ders çalışmayı öğrenebilmişseniz rahat edersiniz ünide.yoksa durumunuz zor
Okuyorum.Bir de amatör futbolcuyum.Erken yatmam lazımdı sabah koşmak için ama muhabbeti bırakamıyorum:)
Ömer hoşgeldin günaydın sanada.
Benle Gökçe felaket tellallığına soyunduk bu gece:D
Bırakma Umut abi:DSanki ne olacaksa koşup yahu 2 saat geç koşarsın olur biter:)
Aşkın abi peki sadece Öss'ye çalışacak içinde geçerli midir bu dediklerin??
Gökçe abla bende başarılar diliyorum ve ayrıca kolay gelsin.
Birde utanmadan söylüyor yahu:DBu kadar genç sizin parmaklarınızdan geçenlere bakıyor ama sen varya sen onların geleceğiyle bir klavyeye basacak kadar basit şekilde oynuyorsun:D
Oğulcan bunun 2 saat geç koşması yok abim.Bu sene transfer hedefliyorum.Büyükten oynuyacağım yani:)Birşeyleri başarmak için çalışmak şart!
gökçe,sen harbiden ölmüşsün..fen edebiyat okunur mu?valla ben çeko yu tercih ederim..hem de çok..gelin görün..
tarık sana gelince,en kısa zamanda görüsürüz:D
Gökçe sanada merhaba.Tanıştığımıza göre..
Çalışmak şart ama muhabbet de güzel gidiyor yahu:DSonra sen transfer ol biz seni Fm'ye ekleyelim çalışana saygımız büyük:)