Gözükmeyeli nasılsın..
Printable View
aslında benimki arkadaşlarla ilgili onlar başlattı beni içmeye ortaköye falan gidiyoduk orda al olm şunu bitir falan diyolardı sonra bende alıştım içmeye hoşumada gitti
Erdem :icon_cool:
Yok şoktayımda. :icon_lol:
Haklısın Tarık geç olur:n:
Bugün burası gerçekten çok güzell yaww..:)
Evet herkes bi neşeli...:):)
aa Erdem:icon_cool:
Bencede süper ortam.Daha fazla olsak keşke..
Heyytt bee :) (içimden geldi:))
Daha fazla oluruz oluruz,amip gibi çoğalmaktayız..İşte özlenen beklenen guşlukk:)
İlk defa bu saatte MSN'imde 4 kişi var..:D
Bende kimse yok şuan :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eeee herkes bizim gibi deil. :D
Bende de iki kişi var biri meşgul biri dışarda:n:
Arkadaşlar yarın konuşalım bence daha Avrupa yakasındayım ve Anadoluya geçicem.Geç kalmayalım maça...;;)
Muhabbet non-stop devam ediyor demek:)
Valla ben kapattım msn'i :)
Bende 2 kaldı.İkiside dışarıda..:D
hadi git hadi. ;;)
ben geldim yeniden..bi kaç kişinin kaşıntısını aldım da:D
Yatmayı düşünen yok mu ?? :D
Herkese iyi geceler..
Gökçe,Uğur,Umut,sherryy,Mahmut abi...
Aleyküm Selam. Yine ben geldim. İnternet kesilmişti şimdi geldi.
İİ geceler sana da Tarıkk..Uğur sen de yatıyorsan tutmayalım seni:)
millet biz geçen yaz dünya kupasında kimin şampiyon olacağını bilmiştik:D
bu akşamda 2010da kim şampiyon olacak onu konuşalım...
benim 1numaralı favorim ARGENTİNA...ya sizin?
İspanya'dan umutluyum ben.Fabregas var çünkü:)
Açıkçası şimdi pek bişey diyemeyeceğim,en yakın zamanda söylerim..Çünkü takımlardan haberim yok,maçlarını izleyemedim..Kupa Amerikayı izlemem lazım önce bi..:) Sence neden Arjantin Mahmut,söyle bakalım..?
Neyse ben gidiyorum iyi geceler herkese...
Aşkınn maalesef İspanyollar çok şanssız her turnuvaya iddialı başlıyorlar ama 16 dan öte gidemiyorlar,yne öyle olacak gibi..Fabregas torres hikaye yani:)
Fabregas bu sene çok harika top oynadı.Ayrıca forvet hattında Villa altın çağını yaşıyor.Başarılı gençlerde var.Fabregas fanı olmam kararımı etkiledi:)
Hımmm..Evet Arjantinde çok yeteknekli gençler var ama çoğu milli takım yetiştirmekte böyle gençleri..Ama kupayı daha teknik daha klas futbol oynayanlar kazanmıo, Yunanistan-İtalya örnekleri var önümüzde..Bunların oynadığı zihniyetle top oynayan bi takım çıkmamalıiya ben zevk almak istiyorum izlerken,bunlar pat küt vuruolar,böyle futbol mu olur yaww..