Normal bir transfer Parma ya faydası olucaktır...
Printable View
Normal bir transfer Parma ya faydası olucaktır...
Başarılı olabilir.
Parma için uygun sayılacak bir transfer.
Fıratcan şu siteye bak burda Yzıyor Semioli'yi;;).
http://www.noticias.info/Archivo/200...628_78449.shtm
Galiba bu da Maradona'nın veliahtlarından birisi..
Evet o da veLiahtLardan.Çok iyi bir hücum oyuncusu bence.Biz nasıL aLamıyoruz böyLe adamLarı anLamam.
Napoli eski günlerine dönmesi zor ama ligde tutunması lazm inş. aldıı oyuncu iyi çıkar
Parmaın hedefi her geçen yıl küçülüyor bence sıradan bir transfer
FM'ye gore cok saglam bir futbolcu ama bakalim Serie A 'da nasil oynayacak Italyan defanslari arasinda...
Çok iyi transfer Napoli için.Ligde kalıcı olmaları için önemli bir adım..
Bence kesin juve de kalacaktır.İtalyada bi takımın altyapısından yetişen oyuncu mantaliteyle yetişir.Öncelikle takımını dusunur oncelikle kendi takımına kendini kanıtlamak ister her zaman.Giovinco hiç tipik bir italyan değil daha cok guney amerikalı gibi.Ama hiç de ayagını eline veren yok.İtalya düşünüldüğü kadar da bilege tekmelerin geldiği boşa sertlik olan bir lig değildir.Fizik gucu onemlidir ama öyle kasti sertlik yoktur.Ayrıca hakemler hiç taviz vermezler.Sakatlamaya yonelik haraketlere hemen kırmızıyı basıyorlar.Ben iddia ediyorum Turkiye ligi İtalyadan cok daha sert bir ligtir.Bi kere hakem otoritesi yok.
katılıyorum italya çok defansif bir lig ama öyle abartıldığı gibi anormal sakatlıkların çok olduğu bir lig değil.son zamanlarda bir ronaldo var büyük sakatlık yaşayan onda da kendi hatası vardı o sakatlık premier ligdede olabilirdi.çok sert olduğunu düşünmüyorum en azından son zamanlar için.
Güvenilir İtalyan kaynaklardan alınan bilgilere göre, Didier Drogba lacivert siyahlı takımla prensipte anlaştı.
Drogba’nın Stamford Bridge’den ayrılacağı söylentileri aylardır medyada yer buluyor. Fildişili yıldızın en önemli talibi Milan, geçen ay oyuncuya olan ilgisini yitirmişti.
Oyuncunun Chelsea’de kalma ihtimali belirginleşmeye başlamıştı ki, İtalya’dan bazı güvenilir kaynaklar oyuncunun San Siro’ya hareket edeceğini tekrar duyurmaya başladı. Fakat bu sefer Milan’a değil; can düşmanı İnter’e.
İnter, yazın başında, Chelsea’de Drogba ile müthiş bir birlikteliği olan Mourinho’yu takımın başına getirdi.
Drogba’nın İnter ile çoktan anlaştığı, işin kulüpler arasında bonservis belirlemeye kaldığı söyleniyor. Bu bedelin, Lampard’ın da İnter’e gelmesini sağlayacak transfer görüşmesiyle beraber yürütüleceği tahmin ediliyor.
İnter’in Drogba’ya yer açmak için Hernan Jorge Crespo ile Chievo’dan gelecek olan Victor Obinna’yı satması bekleniyor.
goal.com
Burdisso, ezeli rakiplerinden İnter'de oynadığı için, Juventus'a transferinin imkansız olduğunu belirtti.
Arjantinli'nin İnter'deki geleceği oldukça karanlık. Oyuncunun takımdan ayrılacağı devamlı konuşuluyor. Bu dedikodularda adı en çok geçen kulüplerin başında Juventus geliyor.
Tuttosport'a konuşan Burdisso, "Juventus'un benimle ilgilendiğini biliyorum. Fakat İnter forması giymiş biri için oraya gitmek çok zor." dedi.
İnter cephesinin, Burdisso'nun 2008 Olimpiyatları'nda Arjantin forması giyme planları yapmasına çok kızgın olduğu ve bu yüzden oyuncuyu satabileceği konuşulanlar arasında.
27 yaşındaki oyuncu, bu konuyla ilgili "Kulüp gitmemi istemezse, çok istiyor olmama rağmen gitmekten vazgeçerim." dedi.
"Her sezon 40 civarı maçta görev alıyorum. Her yaz transfer listesinde olan biri için hiç fena değil." diyen Burdisso, İnter ile olan 3 yıllık kontratı bitene kadar kalmak istediğini, Mourinho ile çalışmak için sabırsızlandığını belirtti. Yıldız oyuncu sözlerine şöyle son verdi:
"Hernan Crespo bana, Mourinho'nun Mancini'den çok farklı olduğunu, ondan çok şey öğrenebileceğimizi söyledi.''
Burdisso'nun adı Paris Saint Germain ve Fiorentina ile de anılmıştı.
goal.com
Burdisso iyi bir defans oyuncusu ama kendisininde dediği gibi Inter'de oynamış olması bu transferin önüne geçer..
Milan diyelim Kakayı sattı.Peki yerine kimi alıcak ?
Baki 1 , ßurdisso 2 defansmı ßunlar ya...
Mourinho çekiyor adamlarını yanına :D
http://xs117.xs.to/xs117/07275/ja.jpg
Portekiz milli takımı ve Deportivo'nun defans oyuncusu Jorge Andrade Juventus'a transfer oldu.
29 yaşındaki oyuncu kariyerine Portekiz'de Amadora'da başladı Porto ve Deportivo ile devam etti.
50 maçta milli takım formasını giydi.
Atlattığı önemli sakatlıklara rağmen Deportivo taraflarınca Deportivo tarihinin en iyi savunma oyuncularında biri olarak bahsediliyor.
Valencia,Barcelona'nın ve birkaç ingiliz kulübünün peşinde olduğu oyuncu önümüzdeki sezon Juventus'ta oynayacak.
Boumsıng'tan iyi olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.Konuyla pek alakası yok ama Portekizde hangi ikili oynuyor stoperde:Carvalho-Andrade-Fernando Meira ?
Beğenmedim bu transferi..
Diğer adayların hepsini Jorge'den çok istiyordum..
Rocchi, 1994 yılında Del Piero ile birlikte Juventus'a gençler şampiyonasını kazandıran kadrodaydı.
Hayırlı olsuN...
Bencede gereksiz bir transfer olmuş
Gereksiz bir transfer olamaz çünkü en çok transfer gereken mevki defanstı.Jorge Andrade muhtemelen(fiyat belli değil) Milito'dan çok daha ucuza alındı.Milito gelmek istedi ama Zaragoza bir defans oyuncusu için 20 milyon euro istedi.Juventus'un Irak petrolünü araklayıp kulübe el altından para sokan amerikalı iş adamı yada rus mafyasının önde gelen isimlerinden olup kulübü kara para aklamada kullanan sahipleri yok.Bu yüzden Juventus'un astronomik transferler yapması özellikle bir defans oyuncusu için mantık dışı.
Jorge Andrade Tiago ile birlikte ikinci portekizli futbolcu oldu.Bu da bir avantaj takım için.
Juve tekrar toparlanıyor. Deportivo kan kaybediyor.
Jorge Andrade yerinde bir transfer Juve'ye faydalı olacağını umuyorum.
Muorinho Chelsea'dan eski talebelerini koparacakta bakalım kimler olacak Lampard olmadı Carvalho Scolari'nin gelişiyle takımda kaldı ama Drogba'nın Inter'e gelmesi çok yüksek ihtimal