İstanbul uyuma sizde buluşun.
21 yada 26 Temmuzda İstanbulda olacağım bi buluşma ayarlayın bende tarih kesinleşince söyleyim buluşalım :)
Printable View
İstanbul uyuma sizde buluşun.
21 yada 26 Temmuzda İstanbulda olacağım bi buluşma ayarlayın bende tarih kesinleşince söyleyim buluşalım :)
Buluşalımda bunu organize edecek kişi yok. :D Bir kişi var oda EreN, kendileride burada değil zaten. :D
Buluşma olmaz ise ben size ulaşırım gelen gelir şekilnde bişi olur :)
Eren Ayvalıkta :D ona ulaşayım orda görüşürüm. :) Cuma günü gidiyorum kısmet olursa.
Bekleyin temmuz sonu geliyorum.Batuhan,Oguz bol bol ps oynayın geçen seferki gibi rahat galibiyetler yaşamak istemiyorum. :D
yani İlla getireceksiniz beni oraya :D:D:D
Eren Ayvalıkta değil artık, Çanakkalede :)
PES'te 2-1 yendim o yetmedi FİFA'dada 3-1 yendim.O gün tek yenilgimi Eren'den aldım.Hatırlarsan 3umuz 12 puanmı ne toplamıştık ama 3'lü averaja göre şampiyon olmuştum. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon ne 12'si 9'ar puan topladık. :D Kafanızdan sayı uydurmayın. :D
Sen karambolden birnici oldun, ben direkt EreN'e 5 gol attığım için onun önündeydim. Hani beni geçme ihtimali olmadı. =))) Sen beni iki maçta yendin, bizim bi final maçı oynamamız gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü; EreN seni, sen beni, bende EreN'i, sonra Oğuz hepimizi. :n:
Ankara buluşması ayarlayalım dedik, İstanbul buluşmasına dönüştürdü Mustafa :n:
:D 2-3 Gün İstanbula gidicem olm gezemem falan, sizin bahanenizlede gezerim diyorum :D Hiç bilmiyorum İstanbulu çünkü :D
Bide Batu'nun dediği var. :D Rigadan kullanıcımız varmıydı acaba görüşürdük :D
İstanbul çok büyük. Düşün 500 tane Ayvalıktan oluşuyor. Belki bu az sayı oldu. :n:
Şansızlık diyelim.Tabi ilkkez FİFA oynamamında çok büyük etkisi oldu. :D
memlekete gittiğim için uzak kaldım bu konudan. son durum nedi organizasyon yapılacak mı?
21-22 Temmuz İstanbuldayım.
Organizatörlere duyrulur...
Ağustosta çoook uzaklarda olucam 21-22 si iyi yapın bi buluşma :D
Gerçi toplantı gibi bişiye gidiyorum ondan sonra aranıza katılırım ben olursa :D
EreN Ayvalıkta zaten :D Onla orda görüşürüm belki :D
Neyse şansınıza küsün o halde, gerçi daha 10 gün var :)
25inde donucem ve gelicem :)
Tosuncum nargile organizasyonu nasıl oluyor açıklar mısın :)
gerçi sigara içme yasağına dahildi nargilede. o yapılamaz :)
Ayarlayın gelirim gençler. PS NARGİLE MAÇ vs.