uğur uçar muslu
Printable View
uğur uçar muslu
bna defans için adam söylermisiniz ab uyruklu;)
arkadaşlar öncelikle ben anadolu veya 2.lig takımlarını yönetiyorsanız iyi bir adam söliim ; serkan gedik . çok iyi bir adam bence alın.Sonra hepinizin bildiği bir adam,grosso mükemmel sol bek bence alın . Stoper isterseniz fransız squillaci bence çok ii stoper.Sağ beke ise andoni iraola yı öneririm forvete jermain defoe biraz pahali sayılır ama süper bi forvet
takım söylersen iyi olur ona göre oyuncu öneriririzQuote:
Originally Posted by snn92
Galatasarayın genç yeteneklerinden mülayim erdemi alabilirsiniz 2. sezonda orta sahanın vazgeçilmez oyun kurucunuz olacaktır.
Bir de Damien Alvarez arjantinli mc/amc/ml özellikte ama sol kanattan bol iyi asist ve çok iyi şut atan birini istiyorsanız her büyük takımda süper oynar.2 melyon dolar civarı sanırım fiyatı.
defans için avustralyalı gary hamilton var. ilk sezon soununda free ya çıkmıştı aldım galatasaraya beleş yani :) . tüm özelliklerinde 80 aşşa yok nerdeyse :)
essah mi deyyon...Quote:
Originally Posted by dingodile
caner erkinn nilmar zaleyeta müyhiş oynuyor fenerde
fabio santos-chiquinho-ramon-toro-zokora-pineda-arouca-wendell-zonneveld-uğur uçar(çok ii gelişiyor)-uğur yıldırım-sergio aguero-tardelli-rafael sobis-obina-mascherano-edilson-vitti-gioda-alceu-ze forte-gladstone-maldonado-diego souza-simoes-luciano sorriso-renan-bruno-rodrigo dias-jeronimo-simao-fernando henrique-claudemir. alın bunlarda benden hepsini denemedim ama iyi oyuncalara benziyorlar
takımım at.madrid 2.sezondayım we bı kaç tane adam war eLımde hangısını oynatıcama karar weremedım bıde sıze sorıyım dedım
mascherano
guarin
sivok
coLsa
peter Luccin
hangı ıkıLıyı oynatıyım sızce
Bu genç golcüyü tanımayan yoktur heralde,ileride cok büyük star olmasada,orta sınıf takımlarda büyük oyuncu olmayı başarıyor,genç yasına ragmen ilk sezon alındıgı taktirde hayli gol atmayı başaran bu topcu gerçek hayattada parlayarak Brezilya'nın köklü klüplerinden Santos'a transfer oldu...
Sizin bu futbolcu hakkında görüşleriniz nedir?
Guarin, Sivok ikilisini oynat mascherano okadar iyi degil sahsen denedim..
daha once hic denemedim
ben de hiç denemedim görüşleri olan söylesin nasıl biriymiş merak ettim
guarin iyi frikik atar onun yanına sivok u koy
bir deneyelim bakalım.
Tam ismini yanlıs yazmısım arkadaslar kusura bakmayın...
Tanımayanlar için:
http://img286.imageshack.us/img286/7...tiuita1.th.jpg
Tüm Brezilya'lı forvetler gibi, Rodrigo'da mükemmel bir futbolcu. Arkadaşımızın koyduğu screenshot'dan da anlıyoruz ki 2-3 seneye kadar sağlam bir antreman programı ile çok rahat gelişebilir. Ayrıca sol ayağını kullanması forvette onun tek kılabilir.. Denemenizde fayda var ;)
bence mascheranoyla luccini oynat..
sivok luccin bencede
bence mascherano ve guarin .Guarin sağda msche solda ;)
Mascherano & Guarin
sivok & guarin i oynat
GerÇekten MÜkemmel Bİr Yetenek Fm 2006 Yi İlk AldiĞimdan Berİ Takİp Edİyorum HİÇ Almadim Ama Alan Tekimlar Benİ Çok Zorladi.rakİp Defansi Çok Zorluyo GenÇ Olmasida BÜyÜk Avantaj Denemeyenlere Tavsİye Edİlİr.
hiç duymadım ve denemedim bu oyuncuyu
bi deneyelim bakalım.sağolun paylaşımlar için(d)
valla guarin'i oynatta yanına kimi koyarsan koy.bence mascherano iidir.
Arkadaşlar fm'yi ilk açtığımda aldığım tek oyuncu olan Dagoberto inanılmaz fantastik özelliklere sahip tek kelimeyle harika bir oyuncu.Aldıktan 2 yıl sonra inanaın 35-40 miyon euro'ya satabilirsiniz ben Galatasaray'a aldım ve 2 yıl sonra 39 milyon euro'ya M.United'a sattım.Dagoberto'yu mutlaka alın bence fm'nin en muhteşem genç star'ı aldıgınıza pişman kattiyen olmazsınız....
Klüp:A.Paranense(Brezilya)
Ülke:Brezilya
Bende hep arsenal kapıor onu:D
mevkisi nere kardeş
FORVET mevkisi
hakikaten iyi futbolcu ama bitiriciliği çok düşük.tekniği süper
ewt ya bitiricilik düşük.bence forvetin en önemli özelliklerinden biri ki ztn öle.
guarin ve mascherano ikilisi en uygun olanı bence.yedekte de luccin.
ben de denemedim daha.
Hamburg a Acil Forvet Almam LazIm Takahara,Hugo Almeida,Kuranyi,Oberman war ama g0l Atamıyorum acil forvet lazım
luca toniiiii süper oynuyo valeri bojnovda çok iii al bunların birini pişman olmazsın
arkadşlar bu oyuncu leverkusenin alt yapısında oynuyor bitiricilik ve kafa 20 alan var mı bunu tavsiye edermisiniz almayı düşünüyorum da
Özellikleri iyi 17 yasında hemde güzel oyuncu
Çok teknik bir oyuncu sadece son vuruşları zayıf ama onuda ilerde geliştiriyor..
ben bi keresinde almistim hic isime yaramadi alma..!