Bence kesin Eray'dan çıkmıştır bu başlık yanılıyormuyum? :p :D
Kardeşm bu Hollandalılarda ne cimriymiş yahu...
Printable View
Bence kesin Eray'dan çıkmıştır bu başlık yanılıyormuyum? :p :D
Kardeşm bu Hollandalılarda ne cimriymiş yahu...
hiç öyle düşünürmüyüz:D
Emre nerden bildin yahu, çok belli ediyor mu Eray kendini?:zuhaha
Neyse reklamımızı da yaptım, içim rahat. Şimdi gideyim oyun oynayayım biraz.:icon_twisted::icon_twisted:
Sampadori'yla İtalya TIM Cup'ı aldım gibi. İlk maçta Fio'yu 4-0 yendim. 2. maçtada 5 fark yemem heralde :D Ligde de 8. sıradayım. Seneye Avrupa'yı inletcem:p
Belli etmekten değil de öyle bir başlık ancak gönül adamı birinden çıkardı :d :n: içinizdeki tek gönül adamıda Eray. :p
Oyna oyna bende Hollanda'yı dize getiriyorum başkan sağolsun çok cömert başkanım diyorum 15 md emrimde. :D :zuhaha
Ohhh beee. Benim yeğenin doğum günü varmış bugün. Pastalar börekler.. Kolalar, kuruyemişler, kurabiyeler oh ohh :D Ben kaçıyorum hadi hoşçakalın :D
Güle güle...(k)(k)
güle güle toosun :)
Merhaba ben geldim arkadaşlar.
Şemsi gelmiş forumun kartalı naber? :)
Bende damladım..:p
Forumun kanaryası mı desem timsahı mı? :)
Fark etmez abi nasıl dersen de :D Önce Fener Sonra Best Bursa :zuhaha
Ozaman ötücügillerdensin. :p
beyler bende geldim nasıl keyifler
Günaydınlar
Forum kartalı iyi sayılır.Yarın gidiyorum Allah'ın izniyle.
Nereye desem Şemsi Iğdır diyeceksin sanırım.:)
Evet abi.:) Ama arada bir takılırım.Boşlamam buraları.:D
Bu arada bütün sene açılamadığım sevdiğim kıza şimdi Msn'den açılıyorum.:D Tabii çevrimdışı ileti göndererek.:p
Hoşgeldin Memo..
Hadi bakalım güle güle git güle güle gel Iğdır'dan da iştirak et aramıza :)
Yazdım yazıyı.Bakalım cevabı ne olacak.:confused:
Ooo Şemsi çevrimdışı olmaz ama yahu al karşıma gerçek ortamda çevrimiçi çevrimiçi konuş böyle msnde olmaz yahu.
Abi konuşabilsem konuşacaktım ama işte olmadı.:D Bende şansımı çevrimdışıdan denedim.Kız onu sevdiğimi bilsin yeter.3 ay sonraki tepkisini merak ediyorum.
3 aya unutur be Şemsi :)
Bence sen 3 ay bekle yüzüne söyle ;)
slm millet.nasılsınız.Trabzon'dan giriyorum nete.Orda bile sizden kopamıyorum :)
İleti gitti artık.:D Msn'i açtığında bu gerçek ile karşılaşacak.Belki kahkahaya bile boğulabilir.:D Belkide şok olabilir.Ama artık onu sevdiğimi bilecek.3 ay sonra bana sorduğunda doğrumu diye bende yüzüne karşı doğru diyeceğim.Bakalım ne olacak.Önümüzde koskoca 3 ay var.:D
ooo Şemsi okudum kız durumlarını.Ben olsam senin yerinde 3 ay bekleyemem.1 ay sonra açarım msni :)
Burak böyle daha iyi.Her şey 3 ay sonra ilk okul gününde belli olacak.:D
Bakalım,umarım hayırlısı olur senin için ;)
Ee durgunlaşmasın yahu buralara durgunluk yakışmaz.:D
Sıcak bastırdı uykum geldi. :5:
Şemsi Iğdırlı'mısın ?
Bende Iğdırlıyım da Azerbaycan göçmeniyim.:):) Hemşeriiim:D Ne yapırsan Aybalam..:D:D
Emre abi evde klima varsa aç klimayı.Kapa kapıyı.Al bi yastık vur kafayı.Kalktığında belin tutulabillir yalnız :)
Klima mı o ne ki? :)
Selamlarrr arkadaşlarrr...
Selam Millet:)
Selamlar selamlar Aşkın Baran [isimler alfabetik sıralanmıştır :D] Nasılsınız?
Pişiyorum Denizli'de ben.Şu an üstümde sadece şort var:D
Şort mu bende oda yok. :p :D desem biraz abarmış olurum. :)