slm ahali;;)
ibob kardeş arkadaşları yanlış bilgilendirme senin adın İburahimu Berukayu :D
Printable View
slm ahali;;)
ibob kardeş arkadaşları yanlış bilgilendirme senin adın İburahimu Berukayu :D
Yöneticiliği bırakmış/çıkartılmış..Ben 7 aylık üyeyim.Online olanların %99'unu tanırım.:)
bırakalım sosyal mesaj vermeyi Eray Bey :DQuote:
Originally Posted by ermoon
Evet Aygün geçen akşammı ne bıraktı...
Bende Berkay kardeş... :)
Neden bıraktı ?
İyiyim Mustafa Sağol...
Valla Aygün bilmiyorum ki hiç...
anlaşmazlık olabilir diğerleriyle
İbo sana Beko değilde Vestel,profilo falan desem :D
tabi canım :D sosyal mesaj fln noluyoruz :n:Quote:
Originally Posted by nart_susruko
dur seni gördüm aklıma geldi.. fenerbahçenin başındayım daha önce söyledim mi :D save yapıp rapid'e atim.. senide görelim bi :D
evet abi söyledinde fbnin başındaykenki save i vercen bana yoksa :n:Quote:
sen gönder ben şu oyunu bi kurabilsem oynarımda, geceden beri ona uğraşıyorum bir türlü halledemedim.. ama sen gönder save hallederiz :D
neler yaparsınız bakam ahali ;;)
heuheu sen oyunu halledene kadar ooo :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
tamam akşama belkide gece kuşlarında elinde olur.. uykumuzu aldık bu gece oturalım biraz dimi :D
bu arada resimlerimide güncelledim Biz Bize Resimlerimde ki :D Senide orada görmek isteriz Hamza bey :D
ben heba etmedim canım cumartesiyi. bir yazı yazdım futbol bölümüne ortalık gerildi bir anda ama artık tatlıya bağlandı galiba:)Quote:
bu arada FB yi küme düşürmüyon demi onun için geçmedin FB nin başına :n: :n:
Valla Mustafa her zamanki gibi pc başında zmn geçiriyoz... Bende doğum günümü bekliyorum kaldı 6güN...:)
Berkay güzel Beko ya gerenk yok...:)
heuheu okudum valla ben gene sosyal mesaj verme planı yaptım orada :DQuote:
Originally Posted by sekopej
yok canım sende bakalım belki 3.lig olabilir :n: Güzel transferler yaptım para boldu :D Valla her maç 5-6 atıyorum bu nasıl iş anlamadım.. Neyse avrupada görecem ben bu takımı :D:D
ya beyler skin bölümüne fazla giren olmuyor oraya konu açmayayaım dedim.ya ben skini çekiyorum.söylenen yere o skini atıyorum.oyuna girince preferences'ta gözükmüyor o skin.ne yapacam ben???
ok siz bilirsiniz bu arada ayig sen girsene şu isminizin japoncası konusuna ne yazdım bi cvp ver istersen :D:D:D
Doğru yere attığından eminmisin?Quote:
Originally Posted by Silent Island
Çektiğin skin'in içinde klasör halinde dosyalar olacaktır. Onları, Program Files - Sports İnteractive - Football Manager 2006 - Data - Skins bölümü olacaktır. Çektiğin skinin içinde ki klasörleri buraya atacaksın. Ondan sonra zaten prefences'de gözükecektir. Bir daha kontrol etmeyi dene..
abi var bi problem anlamadım nerde ;)Quote:
güncelle abi sen halk seni istiyor beni değil, ünlü menajer Eray Bey.. :D
Quote:
sen şimdi avrupada şampiyon da olursun:D
Şampiyonlar Ligi Final Maçı FB ile chelsea oynuyor FB gol atıyo sen sevincene ne biçim oyuncusunuz niye gol atıyonuz :n: yapmayın leyn :n:
kupa aldığına üzülen ilk TD olacan herhalde:D:D:D
fıratcan(abi mi diyim?) gelecek doğum günün kutlu olsun:D
S.a. ...:) .