Neyse arkadaşlar ben kaçtım.Güneş doğmak üzere burada..İyi sabahlar..:icon_biggrin:
Printable View
Neyse arkadaşlar ben kaçtım.Güneş doğmak üzere burada..İyi sabahlar..:icon_biggrin:
Ooo bu saatlerde çok kişinin olması ne güzel :D Bu arada araba sevdam tuttu evet "mi to" almayı düşünüorum :D
Açık konuşursam İyi olmaz Üstümde Çizik görürsün :D
:n::n: biri TSI yi hekliyecek sözde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle insanlar bu devirde yok Emre abi.. Bak açığımızın olduğunu söylemeseydi cam açık kalacaktı.. Kapıda açıktı. Haliyle ceryanda kalıp grip olcaktım. Ama arkadaş uyardı kapattım camı. Tehlikede geçti.. Sağol dostum.
burada güneş doğdu (adana) izmir nasıldır şimdi. aaah ah...
şemsi uyuyacak mısın bu saatte?
Bence birleşti :D
Pardon birleşmiş.Bu mesaj bundan 1 dk sonra düzenlenmiştir.
@Tosun : pardon birlemiş..
Burda da sabah oldu, aydınlık her taraf :D Şemsi byük ihtimal televizyon izlerken uyur :D
Valla uyuyayım diyorum Umut abi.Vücut istiyor biyerde.:D
Yok Gökçe abla televizyon seyrettim bu gece seyreceğim kadar.
Birleşti birleşti sen Serkan mı sandın kendini. :p :D
Selam millet yine ben, transfer politikam yüzünden Marsilya takımına zor anlar yaşatmaya başladım:):D. Btün yıldızları topladım, bosmandan aldığım adamları para kazanmak için sattım:D
Aaa ben hacklenir gibi oldum :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu kapanmış be tüh ne güzel makara yapıyorduk. :n:
Valla sana derken uyku bastı iyi mi. ama dayanırım galiba :)
Ya benim bünye gerçekten allak bullak oldu 7 gibi yatıyorum sabah ölü gibi kalkıyorum gözlerimi açamıyorum 5 e kadar uyuyorum aralıklı aralıklı siz napiosunuz nasıl başa çıkıosunuz ? :D
valla ben şuan uyursam öğlen saat 1 gibi uyanırım. yine gece otururum sabahlarım yine bu saatlerde uyursam yine öğlen saat 1-2 gibi uyanırım. bu sistem oturdu artık :D
hack olduk kaçın:D:D:D
emre abi sende hack lenir gibi oldun bende :Dcam açık kalmış arkadaş sağolsun uyardı :D
Bende 2'ye kadar yatıyorum.Bazen 3'e kadarda uzuayabiliyor.
Hakikaten içimizdeki Cem Yılmaz ortaya çıkıyordu :n:
hacklanmayı bırakalım bi yana yoksa üşürüz:D:D:D
Tosun Msn gelsene Artizi göstereyim sana Burası kalabalık olmaya başladı :D
Karantinadan çıkaracağız Ertan :n:
Siz oturtmuşsunuz sistemi yaw ben aralıklı aralıklı kalkıyorum annem uykumun en tatlı yerinde kaldırıo kahvaltı ya da yemeğe ben de bağrınıyorum :D
tosunpasha msn e gel
Tosun burası müsait değil yahu :D Anladın sen onu gel msn'e :zuhaha
Downing'den kurtulduk. Sağ ve sol açık önerilerinizi yeniden alayım ben :D
Bir de kaleci :p