Girmiş inat ediyor, çıkmam, burasını çok beğendim diyor. Zar zor çıkardım yine girdi:D
Printable View
Bende açmam ama halada açmam. :p
Bende ara ara kalkıp su içiyorum.Sonra geri yatıyorum.:D
Neyse ben kalkayım artık.Uykum yok ama kafayı vurdum mu yatarım.İyi günler size..
Mustafa güzeldi :p :)
de Guzman sağ kanada Feyenoord'dan kesinlikle al. Solada Tuncayı al. :p :D
Emre abi gibi sağ açığı Eduardo Ratinho yap. Diğer alternetifler; Millan, Ribery:), Mauro Esposito, Suazo, Malbranque(Ulan aklıma gelmemeye başladı:D) bu sıcaklar baya etkiledi bizi de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
De Guzman demeyi bizde biliyoruz:p :D ama ona para yetermi? Mustafa'nın parası var mı bir sorsana:D
Ben bilmem abi bana sağ açık deyince de Guzman derim. :) :p
Bu arada solda Eduardo var Modric zaten heryerde oynuyor. Ettien var hayvan gibi ama gram teknik yok:D. Birde Dinamo'da bir tane wbr/mr/amr vardı Brezilyalı. Cetton'mu neydi adı:)
Downing'i sattım. De Guzman için devredeyiz. Sol açık ta aldık ama inşallah başarılı olacak. :)
14,5mn$ bütçemiz var. Yeter herhalde :p
14,5 De Guzman zor biraz ben olsam satmam. :p :D
Neyse orta sahayı geçtik. Defansa geldik. Her türlü öneri yapabilirsiniz :p
Borre, Corluka, Kompany, Servet:D, Nigel De Jong(Defans oynar bu;;)), Heitinga, Maduro, Alex(Psv), Alcides, Richards(Man City), Boca'daki Dlc, Christian Zapata, Felipe, Barzagli, Ujfalusi.
medo oradamısın medo cevap yaz:D
bende yatıyorum. uykum geldi. iyi sabahlar :)
İstersen yazarız bea:p :D
Mehmet gider yapma hea.
Bir de Yakubunun yanına forvet ? :D
O mesenede konuşurken herkesi birden konuşmaya alan kimse onu saygıyla anıyorum burdan. PC kastı sayesinde 4 sezon oynayıp kaydetmediğim oyun gitti :mad:
Benim de donuyordu ben çıktım :D
Ben mi geldim acaba:zuhaha
İyi sabahlar arkadaşlar gerçi online görünüyosunuz ikinizde :n:
İmam sallama gelmemişsindir sen :)
Offf ben bi bizim arabaya bakıp gelicem :mad:
:D gökçe abla ben 10'da yatıyorum akşam 8e kadar :D
Adım Blade'e çıkacak ama o gündüz geziyodu:P
uykusuzken epey saçmalıyorum bu arada...
iyi sabahlar herkese
Günaydın :) Gece 3.30'da yattım.Sabah 13.45'te uyandım :D
İyi yapmışsın :D
Merhabalar arkadaşlar. Çarşamba günü tatil olma ihtimali varmış çok sıcak olacakmış çoook. :p
Merhabalar :).
Selam millet bende geldim.
Merhaba Burak.
Hoşgeldin.
-de ayrı olacak :)
Gelenler hoşgelmişler. Kavrulacağız vallahi sahillere akmak lazım ama nerede. :( :p
Bari TSI SAHİL BULUŞMASI yapalım yavs..Gideriz şileye :D