dediklerimi özetleyen sözler.
Printable View
Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.
Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.
Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.
Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.
Gelmezse hayatın sonu değil.Ben geleceğine inanıyorum.:)
Remzi abi gel vazgeç senle beraber başlayalım Robinho totemine bak :zuhaha
İsmim Kaan :) Ben buraya yazanların kışkırtma amaçlı mesaj yazdığını düşünmüyorum. İnsanlar kaynağı olmayan birşeyin -his de olsa düşünce de olsa- çokça kez tekrar edilmesini pek normal karşılamazlar. Bu olay gerçekleşmedikçe sana yapılan iğnelemeler, ironiler olacaktır bunlar gayet normal çünkü bu da onların görüşleri. Bence sen yanlış anlamışsın bazı insanların düşüncelerini.. Burak'ı (hooijdonk07) çok yakın olmasa da tanıyorum. Kimseyi üzmek kırmak gibi bir amacı olmaz dediğim gibi iğneleme ve ironiler çokça olacaktır. Nasıl biz senin düşüncelerine saygı göstermek zorundaysak senin de bunları normal karşılaman gerekir Ahmet kardeşim. Kafaya takılacak bir durum yok ortada :)
Ahmet benim burada kimseyi kışkırtma veya gelecek gelmez gibi bir düşünce ortaya sunma amacım yok.
Gelsin en kralı gelsin ne fark eder ? Kimler kimler geldi geçti.Biz yıldız getirdiğimizde bilmiyorum o zamanlar takılıyormuydun Tsi'ye yaşlı deniliyordu kariyerinin son demi deniliyordu çok para deniliyordu :) O yüzden her eleştiri geldiğinde içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum anlıyoruz.
Şu konuşmalar msn'den yapılsa ve hiçkimse birbirini tanımasa emin ol sonlarında küfürler havalarda uçuşur.Şu mesajımı okuyuncada kimse demesin ben Hayatta küfür etmiyorum diye ;)
Demek istediğimi anladın umarım.
İşte sen orda gönder X'i diyorum ben buradan karşılayayım :zuhaha
Saka bir yanada , Robinho da gelir , Adebayor da gelir , istenilen paralar odendikten sonra bu tarz oyunculari getirebilirsin , kolay olmaz , ama gelir
Feyyaz Uçar bombayı kaçırmış ağzından maçı yorumlarken TRT'de :D Adebayor geldiğinde Bobo ne olacak bakalım gibi birşey demiş :)
Adebayor bugünkü City maçında 90 dakika oynadı ya bence Robi daha yakın :)
Yok yedek başladı Ade bugün. Robi kadroda yoktu.
Şayet geilrse gibisinden falan demiştir..
aynen öyle..
Gelecektir neden gelmesin imkansız gözünle bakıyorsunuz ki.
Quaresma nasıl geldiyse onlardan herhangi biri veya ikisi gelir..
Ibrahimoviç geLiyormuş duydunuz mu?:n:
Biri demiş evet keşke BeLLamy geLse..
Robinho haftada £160K kazanan bir oyuncu. Yıllık maaş olarak £10M'ye yakın bir oyuncu. Bonservisi ayrı mesele. Getirmesine getirirsin ama borç batağına saplanırsın.
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar kimseyi alamayız biz.
Gelen Quaresma ve Guti'den zaten gerçekleri değil, ikiz kardeşleri.
Adebayor çıkarması !
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Adebayor02.jpg
Beşiktaş'a İngiltere'den müjde geldi. Yeni bir bomba patlatan Manchester City, artık Adebayor'u elden çıkarmanın peşinde...
Quaresma ve Guti gibi iki ünlü yıldızı kadrosuna kattıktan sonra bir büyük bomba daha patlatmak için harekete geçip, Manchester City’nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’un peşine düşen ancak ilk İngiltere çıkarmasından sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu transfer için yeniden ümitlendi.
Haftalardır Adebayor’u transfer etmek için uğraşan, fakat İngiliz ekibinden, “Şu anda biz de forvet hattımıza transfer yapmaya çalışıyoruz. Konu, bir hafta içinde sonuçlanır. Ondan sonra yeniden masaya oturabiliriz” yanıtını alan Siyah-Beyazlılar, Manchester City’nin İnter’den Balotelli’yi almasıyla birlikte havalara uçtu. Beşiktaşlı yöneticiler, önümüzdeki günlerde bir kez daha İngiltere’nin yolunu tutup, Adebayor transferine nokta koyabilmek için Manchester City yöneticileriyle masaya oturacak.
"ROBİNHO DA OLABİLİR"
Bu arada Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, ‘2. Adebayor çıkarması’nı doğrularken, ilginç sözler sarfetti: “Adebayor da olabilir, Robinho da. Takım içindeki dengeleri bozmadan, dünya çapında bir golcü alacağız.”
Kaynak: Fanatik
Beşiktaş'ın bu kadar hücum yönü yüksek bir kadrosu varken hala niye forvet arıyor merak ediyorum.Bobo bu yükün ağırlığını kaldıracak bir oyuncu bence.Olmadı Nihat'ı koyarsın forvete.Çok zor durumda kalırsan koy Holosko'yu:)Zaten kontenjan sorunuda var.
alamaz diye birsey yazmamis kimse fakat robinho adebayor gibi adamlarin ücretleri fazla bu ücreti demirörenin cikarip verecegine inaniyorsaniz o sizin bileceginiz is.. city'nin robin adebayor gibi adamlarini en az 20-25 milyon € dan assagi birakmayacagini biliyoruz üstüne bu adamlarin maaslarida var ikiside yüksek maas aliyor.
Ben Cisse geldiğinde bayağı sevinmiştim Dibril Cisse diye.:D
Ayrıca:
Delgado - Cesar Delgado
İbrahimler - İbrahimovic
Evet örnekler çoğaltılabilir haklısınız.
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window
Join By End Of Summer Transfer Window
Fenerbahce 7/4Besiktas 5/2Inter Milan 4/1Benfica 6/1Santos 8/1AC Milan 10/1Barcelona 10/1Schalke 10/1Shakhtar Donetsk 16/1Chelsea 20/1
Skybet'deki oranlarda değişiklik var görünüşe göre.
Robinho ne Fenere ne Beşiktaşa