öhöm. Benzema 40M euro :)
Elmander gercekten cok kaliteli bir oyuncu, arkasinda iyi bir ortasaha oldugu zaman harikalar yaratacaktir.
Printable View
öhöm. Benzema 40M euro :)
Elmander gercekten cok kaliteli bir oyuncu, arkasinda iyi bir ortasaha oldugu zaman harikalar yaratacaktir.
15 Değilde İnter turu geçecek. ;;)
Inter’in golcü futbolcusu, Manchester United maçında kendisine güveniyor.
Zlatan Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Kırmızı Şeytanlar’ın forvetleri Rooney ve Berbatov’a patronun kim olduğunu göstereceğini belirtti.
Inter, tıklım tıklım dolu olacak San Siro’da ağırlayacağı Dünya ve Avrupa şampiyonu rakibi önünde, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Kendisine Van Basten’i örnek aldığını belirten Ibrahimovic, sözlerini “Gençken Van Basten benim idolümdü. Capello’da bana onun maçlarını kasetlerden izletmişti. Ondan hala birşeyler öğrenebiliyorum” diyerek sürdürdü.
Golcü futbolu, Manchester United’a gol atarak takımına faydalı olmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.
Jose Mourinho, Kırmızı Şeytanlar’ın İngiliz Futbolu’nda yeniden zirveye çıkmasının kendi eseri olduğunu savundu.
Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Stamford Bridge’deki başarılı döneminin Manchester United’ı yeniden zirveye çıkmalarında zorladığını söyledi.
The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho “İngiltere’de olduğum dönemde Chelsea 2004-2006 yılları arasında en iyi takımdı. İşte bu yüzden arka arkaya iki şampiyonluk yaşadık. Manchester United işte o zaman kazanmak için daha iyi olmaları gerektiğini anladı ve benim üçüncü sezonumda bunu başardılar. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ni o zaman kazandılar. Bu onlara büyük bir güven verdi. Kesinlikle şu anda daha iyi bir takım oldular” dedi.
Şu anda Inter’in başında olan Mourinho, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanırken Portekizli ve Sir Alex Ferguson arasındaki taktik savaşını birçok kişi merakla bekliyor.
Bu maç hakkındaki görüşlerini dile getirerek sözlerini tamamlayan Portekizli, şöyle konuştu:
“Maç sırasında gerçek bir savaş olacak fakat maçtan sonra her zaman mutluluk vardır ve beraber biraz vakit geçiririz. Ben bunun değişmesini istemem, kimin kazandığıyla ilgili değildir bu. United ile birçok kez karşılaştım. Onları Porto’nun başındayken yendim, Chelsea’deyken Lig Kupası’nda da yendim”
Yavaş ol , Berbatov mu ?:icon_cool:
Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
Karaktersiz bir adam..
Ibrahimovic ikisinden de yetenekli bir futbolcu. Ama karaktersizligi ve bencilligi onun yeteri kadar iyi olmasini engelliyor. Biraz düzgün karakterde birisi olsaydi, biraz takimi icin oynasaydi, su anda Dünyanin en iyi forveti olurdu ...
Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.
Doğru diyor. 2sinden de çok iyi.
Fiziğide,tekniğide ikisinden de çok daha iyi.Bu yüzden katılıyorum.
Çok mütevazi bir kişilik (!)
İbrahimoviç bu sene çok gol kaçırıyor gibi gelmişti bana.
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Adam kötü birşey dememişki yahu gayet güzel konuşmuş :)
Aksini iddaa eden mi varki?
Bencede İkisinden Çok Daha İyi
Rooney'le belki karşılaştırılabilir de Berbatov kendine iltifat olarak almalı bu yorumu:)
Raşit'e katılıyorum.
Rooney ve Berbatov'un toplamı anca Ibrahimoviç eder bence..
Bir adam kendine gerçketen güveniyorsa böyle konuşur.Bencede güvenmeli ama sadece kendine.Çünkü en nihayetinde Man Utd. İnter'i eler;)
Bence asil Berbatov cok abartiliyor. Ibrahimovic bana göre Torres'ten sonra Dünya'nin en iyi forvetidir.
Bireysel olarak daha iyi olabilir ama futbol takım oyunu İkisi de ondan daha iyi takım oyuncusu ...
İbrahimovic ikisindende iyi.Ama böyle bir açıklama durup dururken niye yaptı anlamadım.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...ayor2402bb.jpg
Ronaldo'dan umudunu kesen Milan, önümüzdeki sezon için harekete geçti.
Daily Mirror yazdı
İtalya Ligi’nin devlerinden Milan’ın, Brezilyalı golcüsü Ronaldo’nun sakatlığının ardından forvet hattı için yeni bir isim arayışına girdiği iddia edildi. Sezon sonunda İtalyan ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Ronaldo’nun yerine Milan’ın, Arsenal’in 23 yaşındaki Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’a kancayı taktığı öğrenildi. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror, geçen yılın Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Milan’ın Adebayor için Arsenal’e 40 milyon Euro teklif edeceğini yazdı.
Shevchenko ve Drogba
Brezilyalı golcüden umudu kesen ve şu an İnzaghi, Gilardinho ve Pato’ya sahip olan teknik direktör Ancelotti’nin, önümüzdeki sezon genç yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi. Çizme ekibi, alternatif isimleri de listesinde bulunduruyor: Didier Drogba ve Andriy Shevchenko. Chelsea’nin iki önemli isminden Drogba’nın takımdan ayrılmak istemesi ve Shevchenko’nun da Premier Lig’e uyum sağlayamaması nedeniyle, Milan’dan gelecek teklife sıcak baktıkları öğrenildi.
KAYNAK : FANATIK
bence etmez en fazla 25-26 milyon.
Yavaa$$$.. :D
Kesinlikle fazla bence en fazla 20 mn euro..
MiLan'ı biLiyorsunuz arkadaşLar. 40 da verir 70 de ;;) Ama aLırsada yararını görür. ;)
Bence gayet iyi bir fiyat, Arsenal kaçırmamalı bu teklifi. Gelen paraya ne golcüler bulur..
Adebayor bu değeri bence hakediyor çok iyi bi forvet ilerde daha da iyi olabilir...
Bencede değerini hakediyor.. 40 yeterli :)
Kalac ne demişti: "Daha 40 fırın ekmek yemen lazım..." :D
Almazlar bence...
Yazık etmiş kendine Makinwa.
FM'de biraz yavaştı, gerçekte nasıl bilmiyorum...
A-la-maz-lar!!!
Liverpool satmaz
ara transfer dönemi bitti beyler bırakın tartışmayı...
Liverpool kolay kolay bırakmaz
Dizindeki sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Palermo karşısında bir devre oynayabilen Kaka’nın Arsenal maçında oynayamaması ihtimali bulunuyor.
Milan’da Kaka şoku yaşanıyor... Milan’ın yıldız futbolcusu, Palermo maçında dizindeki sakatlığı nüksedince ilk yarının sonunda oyundan alınmıştı. O günden beri İtalyan devi, en büyük kozu Kaka’nın Arsenal’le oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur ikinci maçına yetişememesi endişesini yaşıyor.
Geçtiğimiz hafta Arsenal’le İngiltere’de karşılaşan Milan, İtalya’ya 0-0 beraberlikle dönerek tur umudunu ülkesine taşımıştı. Ancak 4 Mart’ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde, Kaka’nın oynamayacak olması ihtimali, İtalyan takımını korkutuyor.
Brezilyalı yıldız, TeleLombardia’ya yaptığı açıklamada, sakatlığının sandığından daha ağır olduğunu belirterek, “Önümüzdeki Çarşamba günü, İtalya kupasında karşılaşacağımız Catania maçında forma giyemeyeceğim. Çok acı çekiyorum. Arsenal ile oynayacağımız rövanş maçına yetişmeyi ümit ediyorum.” diye konuştu.
kaynak:GOAL
kaka seri a da 8 şampiyonlar liginde 2 toplamda attığı 10 golle takımın en golcü futbolcusu konumunda.