:icon_wink:
nasıl gidiyor ?
İyi abi seni sormalı..
Atari de ne oynardım ya mario yu ne günlerdi bea.Çok güzel oyunlar vardı
Tank ,Metal Slug falan.. Hey gidi günler...
tank oyunu bi efsaneydi gerçekten :)
guşluk mazi sefasında yine..
: )
Valla bide iki oyunculu yapılabiliryorduk kuzenle çok oynadık..Bide atari salonlarıda bi oyun vardı ama onu hiç açmayim pireli oyun. :D Aman güve
Mario'nun atari versiyonu kolaydı.Ama bilgisayar versiyonu gerçekten çok zor.Yeni yeni yaratıklar,kazık bölümler:D
muhabbet güzel başlamıştı ama şimdilik çıkmam lazım ilerleyen saatlerde burda olursanız görüşürüz..
döndüğümde mario'ların düğün fotoğraflarını görmek istiyorum :D
Herkese iyi geceler bugün ben de erkenciyim Hadi kalın sağlıcakla..
Eski oyunlar dedin mi Goal 3'ü ayrı bir yere koyarım
Bu arada selamlar
İyi geceler guşuk alemi naparsınız bakem ..?
Selamlar arkadaşlar nasılsınız ?
Ördek avı da güzeldi,tanka bir türlü ısınamadım,playstation'da crash vardı çok bomba oyundu
Ördek avındaki köpeğe uyuz oluyodum.
Olimpiyatlar vardı,sırık atmada çok yukarı atarsan ufo düşüyordu aşağıya
Olimpiyatlar bilinmez mi,9999999999999999999999999999999999'u bir arada kasetlerin vazgeçilmez oyunuydu,toplamda 20 oyun vardı,9999999999999999999999999999999999 farklı isimi uydurmuşlardı o oyunlara,hep merak ettim o isimleri yazmak kaç gün sürmüştür,oyun yapmaktan daha zordur o menüyü hazırlamak
İyi geceler gençler, nasılsınız?
Geçmişe yolculuk ha, ahh ahh ne günlerdi be...
İyi geceler guşluk insanım..Ben iyiyim umarım hepiniz benim gibi iyisinizdir..
Çocukluğumu doya doya yaşadığım için çok şanslıydım,şimdiki neslin yerinde olmak istemem ne kadar teknolojik olsalarda bu yaşlarında..Artık dışarda top oynayan çocuklar yok,baklavasına kolasına mahalle maçları yok,anneler çocuklarına bağırmıyor hadi yemek vakti die ve çocuklar 5 dk daha 5 dk daha diye oyalayıp 2 saat sonra eve gelip dayak yemiyorlar..:)
enim bi karakutum vardı abimle ilk atarimiz,tusubasa da en güzel oyunlardandı..Sirk oyunu vardı adını unuttum, ateşten bi çemberden atlıyorduk bi atla:) street fighterlar atari salonlarına offf offf..:)
Evet benim eve çıkma saatim akşam ezanıydı saat tam 8de.Bi keresinde çocuğun biri o saatte çıkacağımı biliyo ezan okundu bana gıcıklık yapıyordu kendimi tutamadım dövdüm öyle çıktım. :D :D
Hoşgeldin Gökçe, nerelerdesin görüşemiyoruz uzun zamandır?
Daha geçen hafta bir arkadaşımla sabaha kadar bu konu hakkında konuştuk. Çocukluğumuz, o dönemde yaşadıklarımız. Aradan 10-15 sene geçmiş ama dönüp bakınca, o dönemde hayattan aldığım zevki, şu anda alamıyorum.
Bak yine geçmişi özledim şimdi...
Kesinlikle katılıyorum.biz çok şanslı bir nesiliz.Hem çocukluğumuzu doya doya yaşadık.Hem de teknolojiden yararlandık.
Okuldan gelir gelmez önlüğü çıakrıp çantaya atıp mahallede top oynamaya başlardık.Düşerdik kolumuz,bacağımız kanardı.Üstünüz başımız batardı.Ah ahh ne güzel günlerdi be
Çocukken bizim mahallede ki çocuk sayısı bir hayli fazlaydı. Sabah 8,9 da bir çıkardık top oynamaya eve varmamız akşam 8 olurdu :) Topu bahçeye kaçırırdık Dede ( Çocukken bize hiç rahat vermedi :D şimdi öldü allah rahmet eylesin.) bizi kovalamaya başlardı :D biz topu kesmesin diye topu kurtarma derdindeydik :)
Ama şimdi sokaklara bakıyorum da top oynayan çocuk sayısı çok az...
Teknolojik gelişmenin yanı sıra,artan nufüs,insanların mutsuzluğu gibi şartlar birleşince sokakta top oynamak neredeyse imkansız hale geliyor,heryer yol,yol olmayan yerlere de araba park ediliyor,çocukluğum dolmuş durağının dibinde geçti,iki dakikada bir dolmuş geçerdi herkes açılırdı,gürültü oluyor diye bizi kovan teyzeleri tutun da çocuğu yere düşüp kolu biraz zedelendi diye diğer çocuklara fırça atan aileler,mutsuz insanlar çocukların şen şa**** oynamalarını çekemeyenler,bunu herhangi bir bahane ile engellemek isteyen daha uzar gider bu liste
Geldim ve gidiyorum :) Herkese iyi geceler..
Hakikaten ne kadar çok düşerdim ya küçükken hala bir sürü yara izi var dizlerimde.
Güzeldi çocukluğumuz.akşamları en büyük eğlencemizde Kemal Sunal filmleri seyretmekti:)
Hoşbulduk Serkancım, ya buralardayım bnir aydır sen görmüyorsun:) Sen geçen hafta anmışsın bende kısa aralıklarla hep anarım..İzlediğimiz çizgi filmlerden normal filmlere,tuttuğumuz o dönemin takım ve futbolcularından tut bir çok şeyi..Bende özlüyorum;ama özlemek de güzel bee:)
Evet Aşkın biz çok şanslı bir nesiliz,şükürler olsun ki o günleri yaşamışız..
İbo senden bendensin desene,bizim top oynadığımız yerde de bir dede oturuyordu kızlarıyla beraber 3 katlı kelepir bi ev,hem ağaçlarına daldığımız için hem de top oynadığımız için bizi kovalardı..Az top patlatmadıı ama şimdi beni görünce keşke her çocuk sizin gibi olsaydı diyor:)
Bizim ilkokul öğretmenimiz Kemal Sunal filmi izlememizi yasaklamıştı,her veli toplantısında ailelerimiz gaza getirir,Kemal Sunal filmlerini izletmemeleri konusunda uyarılarda bulunurdu,ama bu bizi engeller miydi?
Elbette hayır,artık o filmlerin de tadını bırakmadılar,Habamam Sınıfı'nı izliyorsun sigaralar sansürlü adamın elinde mozaiklenmiş birşey tütüyor,acaba ne,lan ya da eşşoğlu eşşek dendiğinde bile sansür geliyor,bu ufak detaylar film zevkinden çok şey götürüyor,izleyesim gelmiyor,sağol RTÜK
Pazar geceleri Parlement Sinema Kulübü olurdu. Bizimkiler bittikten sonra. 9'da yattığım için izleyemezdim. Onun melodisi hala kulağımda...
biz burda serbestiz 13.5 yaşımdan beri her gün top oynamaya çıkmışımdır diye düşünüyorum.her günde dışarda birileri vardı.Arabanın geçemeyeceği yerlerde oynuyoruz.(etrafı kapalı üstü açık gibi)aldım verdim yapıp adam seçiyoruz hala :)
Emule sağolsun.6 aylık 1024 sınırsız sırasında Kemal sunal'ın en sevdiğim filmlerini indirdim.Canım sıkıldığında açıp seyrediyorum ve halen de gülüyorum.
Zaten o filmlerin güzel yanı öyleydi.İnek Şaban'ın Güdük Necmi'ye eşşeoğlu eşek demediği bir Hababam Sınıfı hiç zevk vermez ki:)