:D Gece 1'de yattım 10'da kalktım iyi mi :D
Herkese selamlar.
Printable View
Benim 5 yıldır ama ne var elde ? Hiç :)
Yaş 14 sen daha dur, 5 sene diyor.. Şimdiki gençlerde bayağı hızlı yav.. :D
Yaşa değil işleve bakmak lazım :D
oo sen nasıl adminsin yahu.benim bildiğim adminler çifte standartı sever. :D :D çakmanın da çakması çıktın sen :D
Yahu bizim Gazi'nin merkezi akşamları çok güzel oluyormuş. Güzel kızlar, ışıklandırmalar falan :D bir de Gazi Şehir Parkı açıldı.. Oy oy değmeyin keyfe :D Ben hiç akşam merkeze gitmiyordum. Hep kuytu köşelerde dururuz biz akşamları. Derelerde falan. Bundan sonra mekanıom ora. 3-5 kız tavlarım yakında :D
Yatış : 03.34
Uyanış : 09.04
Gözlerim kapanıyor resmen.
Ben geldim millet burda sohbet guzell :D
Yazın bile sabahın köründe kalkıyosunuz (:
hadi beyler Allah'a emanet olun ben yatar....tabi yatabilirsem bu sıcakta :zuhaha :zuhaha
Bende yatmak zorundayim bay :D
Bu ne yatması yaa gece uzun hele bu aralar dahada uzun bir yandan Copa America bir yandan yengeniz keyfime diyecek yok :D
Eee guşluk açıl bakalım...
Ben işci Adamım :D:D:D:D
yatmam lazım...Sabah İşe Gitcem :zuhaha...
Ben gidiyorum.FM oynuycam 2-3 saat :) Herkese iyi geceler ;;)
Selam guşluk ahalisi..
Nasılsınız?
Alırım aklını Seko :p
İyi Umut sen nasılsın??
İyi geceler kuşlar nasılsınız ?
s.a öncelikle....
Nasılsınz nasıl gidio hayat ;)
Yaz tatilinde evde oturmak..Benim hayatım bu Serkan..
Tatil yapamıyorum:(
Bende yarın gidip Pazar gününe dönmeyi hedefliyorum.(tatil amaçlı)Sonra da çalışacağım 50 derece sıcaklığın altında.Ama masa başı işi :D
Geçmiş olsun Umut hala antrenman yapıyormusun??
Ben haftaya yada bu hafta sonu önce bir Giresun'a gidicem ardından Samsun'a şöyle 1 ay tatil yapıcam ardından belki ufak bir Edirne kaçamağı yaparım belli olmaz :D
Tatil planı yapanlar sakın Antalya'ya gelmeyin.. Ölüyoruz burda, başlarım turizmine.. :D İstanbul en iyisi, ohh.. (:
Pazar günü itibariyle aranızdan iki ay ayrılacağım. yeni sezonla beraber yepyeni projeler tekrar yerimi alacağım ama... tatil gerekli ruh çok yorgun vallahi... :(
Selamun Aleyküm Guşlar.