O zaman benim ki espiridir kessin :D:D bugün formdayım:D
Printable View
O zaman benim ki espiridir kessin :D:D bugün formdayım:D
Gittim, gezdim. Gazi Şehir Parkı'na çıktım. Kızları kestim. Adamlar birbirine girdi, canlı canlı kavga izledim. Bugünüde bitirdim.
Ben de sohbet alanında bir tane konu varya tetris benzeri; onu oynuyorum ama 11'de takıldım. Emre abi biraz tüyo versen.:D
Tosunum sen ne çapkınsın:D
Herkese merhaba sonunda bitti tatilim. :) İst'ye hüzünlü bir şekilde geldim. :) Gider ayak kızlarla tanışabildim onun kahrını çekiyorum. :D Nasılsınız?
Hepinizin ağzında kızlar var:D bize laik oluyorsunuz:D
Arkadaşlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar:D ben birazdan yatıyom:(
Hoşgeldin Batu.. İyidir işte sürünüyoruz:p Sen nasılsın?
Bende iyiyim herşey bıraktığım gibi. :)
Bende Football Manager 2005'e geri döndüm:D
Of of offff Taşkın abi bağladı bizi damara.. Hepiniz gelin dinleyin. Gece damardan iyisi yoktur..
fazla kopma canım benem . Krala Selam Damara Devam
Açıl guşluk açıl...
Selamlar.. Nabersiniz inşallah ?
İyi akşamlar millet.
ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffff ooooooooffffffffff
ZAMAN GEÇMİYOR YAAAAA!! KAFAYI SIYIRACAM!!!
herkese iyi akşamlar bu arada :zuhaha
slmlar arkadaşlar iyi geceler
İyi geceler,hoş sohbetler.Nasılsınız?
herkese iyi geceler.Ben tv başına kaçıyorum :)
can sıkıntısından patlıyorum cekochan... yeni lig açacağım galiba.. :) Canım sıkılıyor yarın sabaha kadar zamanı geçirmem lazım. Gerçi sonra da 12 saat yol çekecem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çaktırma onları boşver sen sonrasını oku :zuhaha
Bende 6 temmuz 18 temmuz arası yokum :)
çağrı yat uyu oğlum böyle pc başında zamanı zor geçirirsin :)
bendeki en önemli sorun bu zaten. uykum olmadığı zaman hayatta yatamam. günlerdir 4te 5te yatıyorum bilmiyorum bugün kaçta yatacam. öğlende 3 saatten fazla uyumuşum zaten... müzik falan dinleyerek geçiriyorum zaman napayım..
benim sanaaaa gözyaşlarııım hediyem oollsuuunn :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Selamlar..
Selamsız geçmeyelim selamımızı verelim.:)
Selamun aleyküm.
Aleykum Selam Mehmet
Selam guşlarım nasılız bu gece?:) ben iyiyim bugün uyumamayı düşünüyorum pek,yine belli olmaz..Nereye gidiyorsun Çağrı sen,bende 12 saatlik yola çıkacam da yarın akşama belki aynı yere gidiyoruzdur:n:
Ben Antalya'ya gidiyorum, yazlık sayılır yaz okuluna:)
Sende yazın benim gibi yaz okulunda sürüneceksin Gökçe:(
Öyle Aşkın yaa,benim de ilk deneyimim bu yaz okulu bakalım nasıl geçecek..Bu arada adamlar benim için yazın ders veriyorlar,ben hala oraya gitmedim(bir hafta olmuş dersler başlayalaı:n: ) Senin başladı mı?
Benim başladı.1. haftayı bitirdik.Bu hafta ders sonra 1.vizeler başlıyor:(
İki gün dersim var.Çarşamba,Cuma.Ama Cuma günü çok dersim var.Sabah 8'de başlıyor gece 11'e kadar:(
Herkese selam..
Uyku yok birşey yok yav:(
Offf ooff çokmuş yaww cuma günü..Ben bi dersten alıyorum diğer dersler hoca yüzünden açılmadı,yoksa onları da alıcaktım..Benim çarşamba hariç hergün dersim var,iki saat ve 2 de başlıyor..Eh idare eder diyelim..Eee akılsız başın cezasını ter bezleri çeker,yandık valla:D
Umut hoşgeldin,biz de de uyku yok ki..:)
Ahhh ahh ühühühü zaman geçmiyor sıyırmak üzereyim.. :'( radyoyu mu açsak naapsak? :D
Neden zamanın bu kadar çok geçmesini istiyorsun Çağrı?:)