ps yapalım bence :p gelebilirim 1-2 gün içinde
Printable View
ps yapalım bence :p gelebilirim 1-2 gün içinde
Ooo İzmir tur bindiriyo size utanın utanın.:0:
Olum bizde senin kadarken başladık bu işlere biran önce bu buluşmayı düzenleyerek potansiyeli kanıtla bize :D
Tatilim bitti, artık evdeyim. :) Arayın buluşalım. =))
hepimiz ayarlayın diyoruzda kalkıp ben ayarlarım diyen bir babayiğit çıkmadı daha :D
EreN'den başkası diyemez... :) Malum ben eskisi kadar takılmıyorum aranızda. :D
her türlü organizasyona gelirim nrgile hariç ama biri ayalasın artık :)
Bekleyin bu gece birşeyler düşüneceğim.
mayg benden çalım yemekten korkuyorsan korkma eski performansımdan uzağım.. :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet batu haklı.. nargile yapalım. ardından ps yaparız sıkılırsak..
nargile olmasın ya küçükler var burda :p direk ps olsa :D
Alican gel Bursa'ya Cıraganda içelim nargileyi sınırsız cay nargilenin yanında :D ücretsiz :zuhaha
adaş ne güzel bişeymiş o :D söyliyceksin elmalı nargileyi sınırsız çay içeceksin obaa :n:
Aynen süper bişe ayıptır söylemesi gitmiştik 9 tane cay içtik sadece nargilenin parasını ödedik :D
Arkadaşlar bende İstanbul'a geleceğime göre farz oldu artık bir organizasyon yapmak.:icon_smile: Henüz İstanbul'da değilim ama ancak organize olunduğu için şimdiden gündeme getiriyorum.:icon_smile:
Şemsi abi önce sen bir gel buraya buluşalım :p
Ben ölüm vs.gibi olaylar meydana gelmediği sürece kesin olarak İstanbul'a geleceğim.Gelmek zorundayım..:icon_smile: Seninle buluşmamız ayrı.Grup olarak turksportal üyeleri buluşup bir takım organizasyonlar düzenlemek hep istediğim bir olaydır.Yakın bir zamanda olmasada önümüzdeki 5 sene içerisinde bir organizasyon yaparız herhalde..:icon_biggrin:
maçı ayarlayın geleyim
Çok büyük bir istek olursa gelebilirim :)
Bencede...
Kadıköy uygundur eren.. Bu yaka olsun da nere olursa :D Bende yarın istanbuldayım..