İyi de abi 4'ü doğum günüm yani ne yapabilirim ki? :) 5'i yapalım ya.
Printable View
İyi de abi 4'ü doğum günüm yani ne yapabilirim ki? :) 5'i yapalım ya.
Geleneksel İzmir buluşması bu kez yalan oldu. =)
Bensiz buluşma olmuyor, hortlatıyorum konuyu.
Bu hafta sonu yılbaşı, önümüzdeki hafta sonu bir buluşma yapalım derim İzmir ahalisi, siz ne dersiniz?
kimse evden çıkmak istemiyor mu yoksa havalar soğuk diye :)
İzmir'in soğuğuna soğuk denmez yahu.:D Bir tarih atayım ortaya da, ona göre daha net ilerleyelim.:)
8 Ocak Cumartesi.
Benim boş gözüküyor ajandama baktım da :D
Hadi buluşak
Büyük ihtimal 8 inde izmirdeyim neden olmasın :)
birde uygun saat attırdımmı olur bak :D
ee ne oldu buluşma ? ben bilet aldım 4 ünde ordayım, bir aksilik olmazsa 9 unda döneceğim. yapıyor muyuz ?
8 Ocak Cumartesi günü yapıyoruz buluşmayı, kesin katılacaklar yazsınlar, saati ve ne yapacağımız konusunda önerisi olanlar varsa belirtsinler.
8 i Pazar :) ben varım :)
saati belirleyelim ona göre kendimi ayarlayacağım :)
O zaman cumartesi mi olsun, pazar mı? Ben pazar olarak değil cumartesi olarak düşünmüştüm ama farketmez.:)
Pazar olursa daha iyi olur gibi.Gene çoğunluk nederse o olsun ben çalıştığım için pazar dedim.
benim için de sanki pazar daha uygun ama c.tesi derlerse de bi ayar çekeriz :)
c.tesi akşamı da fena olmaz hani :)
iş adamı değiliz ama işsiz güçsüz de değiliz aygün:D
Cumartesi günü ben de çalışıyorum ama akşama doğru olabilir diye düşünmüştüm, saat sorunu olmayanlar için. Pazar günü için başka planlarım olabilir çünkü ama yine de sorun değil, pazar için müsait olan sayısı fazlaysa, pazar yapalım.
8 Ocak Pazar günü diyorum o zaman, saat de sorun değil, öğleden sonra buluşabiliriz. Önerileriniz varsa söyleyin yoksa 13.00 - 14.00 gibi olabilir.
Finaller başlıyor yarın belki ders çalışmaya ket vurup 1 gün kendime ayırabilirim, kesin olmamakla beraber buluşmanın takipçisiyim haftaya kadar zaman çok (:
cumartesi akşam 7-8 den sonra olucaksa daha iyi olur aslında.Herkes fikrini belirtsinde çoğunluk nederse o olsun o zaman
Akşam saatinde olması çoğumuz için sorun olmaz, sorun olabilecek yaşta kardeşimiz çıkarsa ona göre yeniden değerlendiririz o zaman.:p
Bana da sorun olmaz, Serkan abi biliyosun beni Seferihisar'da yaşıyorum yani herhangi bi yerden çıkıp gelmem en az 2 saat ama başka yerde geçiririm o geceyi de sorun yok yani.
Adını koyuyorum, 8 Ocak Cumartesi Saat 18.00. Katılacaklar ses versin.
bi aksilik çıkmazsa katılmayı düşünüyorum :)
aygün gülüm sende gel :D
8 Ocak Cumartesi Saat 18.00
Katılacaklar:
Sekopej
_yoLcu_
Buluşma nerede olacak ?