peki gsde oynayabilirmi
Printable View
peki gsde oynayabilirmi
her oyuncu içi,n konu açmayın arkadaşlar
Toni kaldı sadece:D
vucinic,pazzini,fred
oyuncu önermeye yazsan daha iyi olurdu
kaleci olarak
Gino Mommers Hollanda li PSV alt yapidan gercekten cok yetenekli 88 dogumlu 22 23 yasindan sonra her takimin banko kalecisi olur
sergey kisliy belarus lu oyuncu valla 3 oyun actim 3unde de degisik pozisyonlarda cikti. forvet ve orta saha genelde ama hepsinde de cok iyi idi.
rodrigo Tiui brezilyali muazzam forvet bildiginiz yeni adriano.
kerlon bunu herkes bilir ztn,bilmiyorsa da ogrensin gec ogrenirseniz 23 yasina fln geldigin de almak gercekten cok pahali olur am/fc her ikisinde de muthis.
lucas biglia benim de forumlardan ogrendigim ve paylasmak istedim dmc, kalitesini herkes bilir
wesley verhoek, amlr posizyonuna sahip hollandali genc ozellikle sol kanatta asist yapmayi sen bi topcu
carlos magno, iste yeni cafu, galatasarayda bi sezonda sadece lig maclarinda 21 asist yaparak kalitesini kanitlamistir.
porcellis o da cok kaliteli brezilyali fc bir kardesimiz tiui icin adriano dedik o da ronaldo olur o zmn.
marcelo tam adi Marcelo Vieira da Silva Junior bu da brezilyanin yeni carlos'u.
moutinho, Joao portekizli amc ne yapip ne edip almak lazim
Benden simdilik bu kadar yorumlariniz bekliyorum.
Pazzini yi unutmustum onu almaya calısayım
toni fred kerlon
Bu Hamburg un başkan cok cimri be kardesim:D
coLsa we Luccın ıLk sene cok iiidi o yuzden onLarı kesmek ıstemıom asLında ama oburLerıde yenı transfer merak edıom naapicakLarını kararsız kaLdım ıkısı oLmazsa kafama yatanda guarin & mascherano
saoLun
onerıLerınız ıcın
kardeş böyle fazla oyuncu insanın aklını karıştırıyor bu kadar oyuncu almasaydın keşke
sergey kisLi,kezman
super oynuolar
kezman bende:46 mac/39 goL
kisLi:33 mac/31 goL
Guarin'i kesin oynat derim. Onun yaninda da benim tercihim mascherano. Guarin orta ikilinin saginda mascherano ise solunda
brezilya da reche diye bi cocuk var oldukca genc tavsıye ederım ozellıklerı super dıyebılırım kulup verıo da ufaklık gelmıo ıkna edebılırsenız kacırmayın derım
forvete gerek yok ailtonu oynat :D:D:D
Arkadaşlar bırakın ya.Buna adam falan önermeyin:D.Olm sen değil Kerlon,Fred,Pazzini Ronaldo yu Sheva yı bile alsan tısss:D .Ligi altımda bitireceksin...:D
Omerdinho saka maka ailton da gol krallıgında 3. veya 4. yani atıyor ama hem hamburg ta kiralık hemde yaslı o yüzden adam arıorum:)Quote:
Originally Posted by Omerdinho
Korkunun ecele faydası yok lim10 kötü olacak:DQuote:
Originally Posted by Lim10
2 tane Türk Kaleci buldum oyunda çoğu kişinin dediği bir kaleci var Polat Keser bence bu iki kaleci çok iyi bir bakın derim
Üçkulak Ali
Kivrak Onur
ben kerlonu tercih ederim.çünkü bitiriciliği iyi değil
ilerde iyi bir antreman programıyla gelişio ..Quote:
Originally Posted by redboy777
bana fenerbahçe ye gelebilecek güzel bir dl söyleyebilirmisiniz?
türk veya yabancı fark etmez bi de 25 yaşını geçmemiş olsun
herta berlinde malik fathi var çok güzel bir oyuncu :cool:
saolasın teşekkürler
denemedim daha önce bu adamı hiç ama adını duymustum...
hiç duymadım
ilk defa duyuyorum ama deneyecem merak etme..
bende denedim gerçekten süper bir yetenek
anatoli todorov iyi bir golcü
alonso solis iyi bir amc
ivan bosnajk forvet ve amc
1 oyuncu için konu açmayın
Birde Salcido var meksikali.
malik fathi hemde türk statüsünde
doru soLuon ama para coktu baktım baska kuLupLer ıstıodu adamLar aLıim kacırmayım dedım.Quote:
Originally Posted by semsi1991
kburakozer:guarin-mascherano ıkıLısı benımde akLımdan gecen.saoL ;)
orta ikiLinin sagında we soLunda derken kanatLardamı dıosun
mascheranovs.guarin
mascheransivok ikilisini oynat. bu arada guarinide oynat biraz müthiş oluyor geliştiginde 4. sezonunda guarini banko oynat.
gRosso bide chellini gelecek vadediyo
Arkadaşlar bu Fred,hangi fred??.Arattığımda 8-10 adet fred çıkıyor?
malik fathi nin ilk sezon fener e gelmesi imkansız gelmek istemiyor
ancak avrupa da başarılı olman lazım
sivokLa deiLde guarinLe daha iii anLasıo sankı mascherano takım daha ii oynuo guarin & mascherano ikiLisiyLe
sivok bekLedgm gıbı oynayamıo yaa
O.Lyon daki fredQuote:
Originally Posted by fizi
Arkadaslar 5 milyon $ bütçem var.dr arıorum.onere bileceginiz isimler warmı?
şimdiden teşekürler..