uuullleeeyyynnn kimse bana yağcı diyemezzzQuote:
Originally Posted by sekopej
Printable View
uuullleeeyyynnn kimse bana yağcı diyemezzzQuote:
Eray Beye 3 kupa yolunda sonsuz başarılar. Onun bu kupaları kazanması için bizler elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğiz. Arkandayız hocam hadi başaracağız...:D
eyvallah dostum hafiften acıkmıştım yavQuote:
Originally Posted by postman81
zaten bizde işler düzgün gitse.. nedir bu anlamadım gitti.. resmen oyun oynuyolar milletle..Quote:
Originally Posted by hurmet
2 senedir aynı olay oluyor.. geçen sene pires vieri gibi isimler geliyodu fiyasko.. hadi yine bi ribery geldi unutturdular geçen seneyi ama bu sene ne olacak bilmiyorum..Quote:
Originally Posted by büyükpivot
Eywallah hocam :D Sizide takımda görmek isteriz.. ( Hamza bey gibi ) :DQuote:
hadi beyler ben kaçar ii geceler cümleten
silent island kardeşim portsmouth nasıl gidio babangidayı alsana yav :D:D:D:D:D
iiiyii geceler burak.. yorum yazcam yazına bi ara.. baya bişi yazmayı düşünüyorumda :D
iyi geceler burak abi
Evet bu gece kesin sabahlıyorum.. Hedeflerim varda biraz :D en az 2 sene oynamayı düşünüyorum.. hadi bana müsade burdayımda bi banyo yapim yoksa kendime gelemem :D
8 olduk 6ya düşecez burak abi ve kerem gidince
abi eray o kadro ile de alamazsa kupayı delirir heralde.Adamlar 20-20-20-20 diye gidiyor yaf!
yokmu kimse:(
aha eray abi de şimdilik gitti 5 kalcaz
eray sen fener'deyken her türlü yardımı yaparım ama fener'i bırakınca ben de seni bırakırım.
burak abi yazın süper olmuş ii yolculuklar ii geceler !!!!
iyi geceler Burak...
Bu arada Eray Bey sonra Hamza Beyin başına gelenler benim başıma gelmesin. Gittikten sonra arkamdan konuşmayın:D (gerçi hamza senin arkandan konuşmuştu ama):D
ben şu anda schalke de mutluyum size dışardan destek vermeye devam edeyim ben...
ee saylınt izlınd arkadaşım kariyerin nasıl gidio yazsana
pivot olm siteye takılmaktan oyuna bakamıyom ki :D
ama obi mikel'İ kaçırdım.Neyse kaçırmak denemez D'Alessandro'm var benim
:yineballıyımsmile:
kihkih :D:D:D
tam kafayı yerim.. ama en azından 2 sene sonra tüm futbolcularım Türk olacağından kesin alırım kupayı :D gençler 20'yide aşacak yakında..Quote:
Originally Posted by Silent Island
burdayım ben ama yokum çaktırma :DQuote:
Originally Posted by büyükpivot
aaa olmadı şimdi :D tamam fenerdeyken yardımlarınız beklerim :DQuote:
yok canım.. sende ben öyle yaparmıyım.. hamza bey konuştu bizim arkamızdan sende :DQuote:
neyse ben gittim bu sefer
bu arada olm filan nedir bu samimiyet ben adamın ciğerini söker 10 şiş yaptırır yerim uleeeynn :D:D:D:D:D
bu konu açın da konuşak yav bu ne böle kimse bişi yazmıo
evet arkadaşlar transferlerim eğer work permit'e takılmazsa bu kadro ile 2 sene içinde premier division şampiyonluğu gelir.
kardeşler bu sitede geçici ban varmı yav
nekop kardeş, carlos kameni kardeş bişeyler yazsanıza yavvv
geleceğin alex'i var ya Alberoni adam bir türlü gelmiyor ya 90.000 wage 18 k bonuslar.%25 maaş artışı verdim yine de gelmiyor.
o zaman hiç alma abi ne işin var bu arada maçlar başladı mı başladıysa zuku beğendin miQuote:
matias delgado transferim work permit'e takıldı inşallah diğerleri takılmaz.
Silent Island kardeş burası bizim özel mesajlaşma sayfamıza döndü kuşluğun düştüğü duruma bak ya 7 kişiden 3ü iyi geceler dedi 2si hiçbişey yazmıo kaldık 2 kişi
daha başlamadı inanılmaz yoğun bir transfer dönemi var.(shortlistimde bine yakın adam var da sürekil haber geliyor)
kimler geliyor takıma delgadodan baska...Quote:
Ben geliyim bari :) :)
Hoşbulduk :n: :n: