hosgeldin can :)
Printable View
hosgeldin can :)
abi makinayı izliyorum onun için bişi yazmıyorum arada pc ye bakıyorum..Quote:
Originally Posted by büyükpivot
hoşgeldin yav ben de tam yatmayı düşünüodum iyisi mi biraz erteleyim yatmayıQuote:
Originally Posted by cngnsry
zuk ilk maçına çıkıyor ve saniye 30da onun kanadından yapılan ortaya gol yiyoruz.
cesar delgado-betinho-ponce-gioda-ibrahim akın-kolawole.
cngnsry şu adının açılımını bi yazsana acayip merak ettim kafamda neler ürettim de olmadı
olur böle vakalarQuote:
Originally Posted by Silent Island
daha ilk dakikalar
nede olsa birazdan
zuk hepsini yakalar :D:D:D:D:D
abi çok yaratıcısın :D
arkadaşlar enyeama'ya teklif yapacağım ama anında man utd. ve chelsea devreye giriyor ya.
offf bi dakikada nasıl uydurdum ama hahaha :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
aldığın sattığın kendine kalsın zuktan haber ver :D:D:D:D:DQuote:
enyeama nerede oynuo bilmiom onu ama mokoena demeyi unuttum sana kaçırmadıysan hemen al lebohangı mükemmel bi adam ;)
veeeee Nautico'nun genç forveti betinho 4.100.000 bonservis bedeli karşlığında lacivert-beyazlı formayı giyecek.İngiliz Federasyonu transferi onaylarken takımın 15 günlük türk menejeri ayberk tuncer "Bu takımı bu sene uefa'ya götürmezsem Merter yollarına düşerim"dedi.İngiliz medyasında Merter'e düşmek deyimi araştırılıyor.:D
abi bişey sorcam ingiliz medyasına katılıom bu mertere düşmewk ne demek :D:D:D:D:D ??????Quote:
taraftar olarak senden yıldız istiyoruz :mad: :DQuote:
o razor abi geldi nbr razor abi
ve yoğun uğraşlar sonucu genç defans gioda da Portmouth'a kazandırıldı.
abi mokoena alcan mıQuote:
merak etmeyin Barcelon'nın elinden bir oyuncu kaptım inşallah ona da izin çıkacak.Ve o da portsmouth'lu olacak.
deniz baykara'yı kaptırdım mecburi alıcam.
zuk ne durumda
4-5 gün önce skopej can enesao falan online yapıyorduk bende portmouthtu aldım bende giodaya izin cıkmadı...Quote:
arkadaşlar sol açık önerilerinizi bekliyorum.ayrıca da Van persie ile uğraşaym mı sizce bana gelir mi?
abi zuk'u tuttum.(komik oldu biraz ama).Hiç bir işe yaramasa bile 2-3 maç yapınca fiyatı katlanır daha pahalıya satarım ;)
abi daha ilk maçları iyi bi antremanla onu portsmouth takımının demirbaşlarından yapabilirsin dedim ya ben bu adamı juventusa barcelonaya aldımQuote:
İyi geceler arkadaşlar keyifler nasıl...
yeniden hoşgeldin razor abi
şu 17 yıllıklar bir 18 olsun 3 tane adam getirecem brezilya'dan.Ratinho-Kerlon-Ramon
kerlonla ramonu getirebilcenmi öbürünü tanımıomQuote:
Hoş gördük pivot kardeş nasıl gidiyor..Quote:
getirmez miyim beee.Şıp diye damlar.Çünkü ligde adam gibi sonuçlar alacağım o vakte kadar ;).
razor abi pawel zuk die bi adam var hiç denedin mi
sol acık için fininho,gustavo nery,mehmet sedefi alabilirsin fakat van persiadan umudunu kes...
hoşgeldin razor biz portsmouth'un transferleri sayesinde iyiyiz sen nasılsın?
valla razor abi ii gidioda fm oynayamıom ona üzülüom
Yok hiç denemedim nasıl iyimi..
Niye kine oynayamıyon..Quote: