O Aygün, ben onun solundakiyim:D
Printable View
Ben Soldan 4.sağdan 1.olanım :D
İyi o zaman Ersin gözüme görükme..
En baştaki benim :D
Serkan abi online FM sözün vardı bana geçmişten kalan :D Musayitsen şampiyon olduktan sonra bir FM oynayalım. Kayserispor'u deniyecemde :)
Yahu hepiniz nasıl sığdınız bir kareye. :D
Önüne gelen ben oyum buyum diyo bu ne yahu :D
Ertan kim bunlar:D
Bende varim arkalarda bir yerde selamlar :D
Bende Emre memnun oldum gençler. :D
Evet ya, aslında çok önemliymiş gibi görünen fakat koca hayata baktığında pek de önemli olmadığını anladığın sorunlarla karşılaştığında hayatının kötü yöne doğru gittiğinden çok, neden böyle olduğunun ve daha iyisi olması için, üzülerek değil, umutla geleceğe bakmayı öğrenmek gerek...
(Vayy be ne yazdım öyle, anlamlı olmuştur umarım.:p)
Ertan anlatsın :D
Zuhahahhahah :D:D
Birazdan çıkacağım Alican. Geri gelmem 12'den önce olmaz diye düşünüyorum. Burada olursan yaparız maçı.:) Olmadı yarın öğleden sonra burada olabilirim, o zaman yaparız. Söz verdiysem tutmam lazım, değil mi? :)
Bu arada artık muhabbet edemiyoruz demişsin, hem muhabbet de etmiş oluruz istersen tabi.:)
mAyk ve saz arkadaşları :zuhaha..
İçindekiler:Ersin,Ömer,Mustafa vs :D
İşte onu da her insan yapamıyor be Emre. Bazı yaşanmışlıkların olması gerek, neyse bunlar derin konular, gençlerin kafasını karıştırmayalım şimdi.:p
Muhabbet bu sefer hoş gibi:D
Aslında, boş geyik yerine, biraz faydalı konular konuşsak daha iyi olur sanırım. Geyiği de yapalım tabi ki de ama biraz faydalı geyik olsun.:D
Emre'nin de deiği gibi, boş selamlarla dolmasın burası.
Yaparız Alican, seç takımını.:D
Evet Emre abi bizi bu konuda aydınlat
Hemen aydınlatayım arkadaşlar. :p :)
Sayın yöneticim haklı bazen çok boş mesajlar atıyoruz kafeye ondan sonra uğraş dur 5-6-7. :D
Arada birazda faydalı şeylerden bahsetmek lazım. Mesela İstanbul'un trafiği. :p :)
Bana ne İstanbul trafiğinden kardeşim? Çok mu önemli bu benim için?:n:
Banane İstanbul'un trafiğinden :D:D:D.Bunlarla uğraşırsak işimiz zor :n::n::n:
Evet bizene İstanbul trafiğinden:D
Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
Benim için önemli olan İzmir trafiği, onu konuşalım.:D
Olm sizde konu beğenmiyosunuz ha. :n:
Tokyo trafiğinden bahsedecek halimiz yok ya. :D
Seneye İtalya'ya gidiyorum. ;;)
Beyler size bir video traavsiye edeyim. 7 dakikanızı ayırıp izleyin. Ben yaklaşık 1-2 aydır her gün izliyorum. İzlemeden gözüme uyku girmiyor. Şahan ve Küresel Isınma: http://www.youtube.com/watch?v=nY5qeTVKZfU
Hadi canım inanmam