ÖSS'den sonraki günü düşün, o rahatlığı düşün. Zaten herşey gelip geçiyor hızla.:D
Printable View
ÖSS'den sonraki günü düşün, o rahatlığı düşün. Zaten herşey gelip geçiyor hızla.:D
neb muroyıkıç esekreh iyi lereceg ;;) :D
Şemsi'nin 10bin küsürdü diyorum bende neden bu kadar azalmış :)
İyi iyi gereksiz ne varsa silinsi arada hala hata veriyor site belki faydası dokunur.
Nerenin sayacı kalktı ?
Ohh mesajlarım azalmış mutluyum :D
Kimseler kaldimi?
Guşluğa buyurun. :D
Bari kaldırın şu mesaj sayısını adam birden bakınca moreli bozuluyor :p Sabah gidiyorsun 1.700 bi gelmişsin 1.614 :D
Sayaç kalkmadı, ufak bir temizlik yaptık sadece.:D
ooo guşluk açılmış.Hello may neym is Gökay.Haw are you tudey?:D
ay em fayn Gökay yuyu sormalı. :D
merhaba arkadaşlar.
Selamun Aleyküm..
Selamun Aleyküm...
Hayırlı Sabahlar..
Bugünlük bu kadar yayında ve yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarım adına herkese esenlikler mutlu yarınlar diliyorum.:)
Aneaam.Mesaj sayım düşmüş.:eek: :D
Serkan abi ailecek forumdaki tartışmalarını takip ediyoruz.:icon_biggrin:
A.s hoşgeldiniz.
250 msjım falan gitmiş.Ağırlık yapıyodu zaten (:
Merhaba...:)
selam......
Aman Şemsi sus, duymayanlar hiç duymasın.:n: Sen de o şanslı üyelerdensin demek.:D
Bu arada merak eden varsa TSL Lig Maçları konuları GMA'ya gönderildiği için mesaj sayıları düştü. Ama transfer haberleri bölümü açılacak o zaman artar tekrar.:p
Gms nedir Serkan abi?:D
Evet GMS nedir Şemsi? GMA olmasın o?:v: (Hiç çaktırmıyorum:f: )
Hemende editlemişsin abi.:D
Gms sanırım Gereksiz Mesaj Sayısı oluyor.:u:
Tüh geç kalmışım, belli bir süre içersinde editlersen altta yazmıyor. Gerçi o da 5-10 saniye kadar ama olsun yine de geç kalmışım.:D
Evet öyle oluyor sanırım Şemsi.:p
Selamlar..
Arkadaşlar Selamlar nasılsınız canlarım benim ?
Yarın Tarih sınavı var.Az önce şöyle baktım bi.Yatmadan öncede bakayım dedim forumda neler dönmüş diye.
Bugün okul turnuvasında finalde 3-1 kaybettik.3 golde kk.:D
Bizim de yarın tarih dersi var ama Tarih hocası adana'ya gitmiş dersi boş geçicek :zuhaha