Birincilik bekliyoruz Mehmet abi.Televizyona çıkınca sitenin tanıtımını yaparsın artık:p
Printable View
ne birinciliği ya:) kim kaybetmiş de biz bulalım birinciliği:) insan diyo şimdi keşke az daçalışsaydım diye ama..
kasmıcam zaten bu yıl dandik yerlere gitmektense seneye daha çok çalışıp istedğim yerlere giderim..
Iyi geceler Haytgün :D
Yeni uyandım olm ne diycem :)
Selamun Aleykum hoş sohbetler herkese..
Hadi arkadaşım kalabalık yapmıyoruz devam ediyorsun bekleme yapma...
hala konuşuyor bak dağılın dağılın. :)
Ben geldim gidiciyim
Selam millet, ben geldim.. :p 15 dakika sonra gidiyorum, modemi kırdığım için en az 10 gün aranızda yokum.. Artık bensiz idare edersiniz, biliyorum sizin için çok zor olacak ama.. :D:D
Burak ne diyorsun yahu sen...
Sende modemi mi yahu? Birşeyleri duvara vurup kıran kırana desene mevsimimidir nedir? :p :)
Neyse birazda gerçek hayatta vakit geçir bakalım nasıl oluyormuş dönünce anlatırsın. (::)
Selam millet.
Ooo derin mevzular Burak hiç girmeyelim şimdi kırılan nesnelere. :) Ama rekor kırdım 7 büyük parça haline gelmiş bir mobile phone. :n:
Televizyon tam aptal kutusu mu diyorlardı aynen öyle...Muhabbet edecek kimsede olmuyor olsada muhabbet edemiyorsun öyle birşey işte.. :)
selamun aleyküm..
Ne oldu?...
:)
Eyvallah Burak. Yarın o saatlerde ben buralarda olamayabilirim. Sonucu bana bildirirsen ö.m atarak falan sevinirim buraya yazarsında okumak bulmak zor oluyor anlarsın. :)
Hakkında hayırlısı Burakcım kendine iyi bak sende.
Haa anladım.Emre abi ne oldu?
Eyvallah eyvallah uğraşma sen. :p :) Ben bütün sayfalara bakayım Burak kaç puan aldı diye. :)Quote:
Öm falan uğraştırma beni..
Ne ne oldu Oğuzhan???
Bu sefer gerçekten gidiyorum, kendinize iyi bakın.. Buralar sizlere emanet.. ( Türk filmi tadında oldu galiba.. :D )
Emre atarız ya ayıp ediyorsun, bir öm'nin lafı mı olur.. Sen bir iste, ben on tane yollarım sana.. :p
Neyse, görüşmek üzere.. :)
HÖÖ,,,,,,,,
Ne ne ne ne ne oldu Emre abi?:D:D
Eyvallah Burak ;;) Görüşmek üzere merak etme TSİ hep buradadır göz kulak olmaya gerenk yok. :D
Net ol imam neeeeet. :n:
S.a. beyler:)
Aleykümselamda Ersin yeter artık selam verme kurban olayım yahu. :p :D
Heya guys:D
hopsss noluyoruz öyle guys muys. :p :D
Birşey olduğu yok yahu, bomba gibi bir giriş yapayım dedim:D
ha öyle desene. :D
Ama olsun sen yinede böyle girme insanın aklına başka bişeyler gelmesin. .p
Oldun mu? Oldun mu? Sen hiç aşık oldun mu? Bir zalim uğruna saçlarını yoldun mu?
Selamlar...
:zuhaha kimse birşey konuşmuyor, olay çıksın da bari muhabbet edelim
Evet olay çıkarıyorum Emre Abi nin Villa sı var bize söylemiyo... :)
Bu arada bgn 512Ram aldım artık kasıntıya son tüm oyunlar önümde açılıyor...:zuhaha
Alican varya sen elime geçme birşey duydum varya seni kesecem. :mad:
Ertan sende bir daha benimle konuşmazsan sevinirim...
Hemen yardımcı olalım :zuhahaQuote:
kimse birşey konuşmuyor, olay çıksın da bari muhabbet edelim
Selamlar dostlar :D
Ne gibi birşey duydun? [Bizde yardımcı olalım muhabbete]
Duydum işte birşeyler. :n: