Aynen çok kötü maçtı. 2 takımda beraberliğe razı oynadılar özellikle Juventus.
Printable View
Aynen çok kötü maçtı. 2 takımda beraberliğe razı oynadılar özellikle Juventus.
Juventus'un yedigi kontra'yı hacettepe yemez ,savunma düzeni yok hiçbişy yok , Iaquinta çok iyiydi yıkana aşk olsun
Spikerin deyimiyle ''Flamini'yi ezerek golü attı'' :)
Maçın sonlarında Milan 10 kişi kalmışken, Iaquinta artık yürümeye başlamışken, Milan'ın savunmasında Maldini ve Senderos varken Giovinco'yu oyuna almamak için futbol teröristi olmak gerek.
ReziL bir maçtı. ÖzeLLikLe değişikLikLer maça resmen damga vurdu oLumsuz anLamda. MiLan en çok koşan İnzaghi yi çıkardı, diğer tarafta Giovinco oyuna girmedi, DeL Piero geç aLındı vs gibi dengesiz, dengesiz müdahaLeLer resmen bitirdi maçı.
Werder Bremen'in yıldızı Diego'nun menajeri tarafından yapılan açıklamaya göre Brezilya'lı oyuncu Juventus'a imza attı.
Kicker dergisine röportaj veren Giacomo Peralito kulüplerin aralarında anlaşmaya vardığını ve oyuncunun da Juventus ile 5 yıllık kontrat imzaladığını belirtti.
Transferin resmi olarak duyurulması için ise mayıs sonu bekleniyor.Werder Bremen Diego için Juventus'tan 24 milyon € alırken Diego her sezon için 3.8 milyon € kazanacak.
channel4
Zaten yıllardır takip ediyordu Juve eğer haber doğruysa çok iyi transfer.
Kaka'dan sonra dünyanın en iyi 10 numarası Diego.Muhteşem bir transfer olmuş Juve adına.
Juve böyle isimler kadrosuna katarak eski günlerine dönmeli ve şu teknik adamıda yollamalı artık.
Juve için müthiş bir transfer oldu ..
Juve eski günlerine dönmek için takımına yıldızları topluyor.
Juve adına müthiş bir imza eski günlerine dönemli böyle birkaç transferle daha
Juve defansını da düzene soktuğu takdirde çok sağlam bir kadroya sahip olacak. Seneye Cannavaro geliyor her ne kadar yaşı ilerlemiş olsa da dünyanın sayılı defanslarından kendisi. Diego'da Nedved'den sonra o bölgeye ilaç gibi gelir bence mükemmel bir transfer..
juventus almanya liginin en iyi futbolcusunu transfer etti.juventusta kaç numarayı giyecek acaba.ben del pierodan diego için 10 numara jesti bekliyorum böyle bir şey olmasa bile en geç 2010 da 10 numara diegonundur.
Kulübümüze uzun yıllar başarı getirmesini diliyorum.
Milan genel menajeri, yaptığı açıklamada, Berlusconi’nin Ancelotti’yi eleştirmediğini ve Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka'nın takımda kalacağını belirtti.
Dün La Repubblica’da çıkan habere göre, Milan’ın sahibi Silvio Berlusconi, Serie A’da başarısızlık yüzünden Carlo Ancelotti’yi suçlamıştı.
La Gazzetta dello Sport’a konuşan Galliani “Berlusconi ile telefonda görüştüm ve şaşırmış durumda” şeklinde konuştu.
“Onunla birkaç gün önce de konuşmuştum ve düşünceleri bu iddialarla aynı değildi. Bu açıklamalar İtalya’da sadece bir gazetede yer aldı. Carlo’nun kontratı 2010’a kadar devam ediyor ve gelecek sezon da Milan yedek kulübesindeki yerini alacak”
Ancelotti’nin ismi Premier Lig takımlarından Chelsea ile anılıyor. Diğer haberlere göre ise, Kaka, birkaç ay önce Manchester City’nin teklifini reddetmesine rağmen Milan’dan ayrılmayı düşünüyor.
Galliani son olarak bu konuya da değindi:
“Brezilyalı yıldız takımda kalacak, bunda şüphem yok. Kontratı 2013’te sona eriyor ve burada olmaktan memnun”
Goal
Arjantinli forvet oyuncusu geçtiğimiz hafta sonu sakatlanarak Inter’deki kariyerinin sonuna geldi.
Hernan Crespo, geçtiğimiz hafta sonu Chievo önünde takımını öne geçiren golü kaydetmiş ama 57. dakikada oyunu terk etmek zorunda kalmıştı.
Sportal.tv’nin haberine göre 33 yaşındaki oyuncu dün kontrolden geçti ve sağ kalçasında kas çekmesi olduğu onaylandı.
Böylece Crespo Inter’in son üç maçında takımdaki yerini alamayacak.
Muhtemel olarak Inter’in Chievo ile karşılaştığı mücadele onun son Inter formasını giydiği maç olacak. Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Crespo’ya yeni bir teklif yapılmadı.
2002-2003 sezonunda Inter forması giyen Crespo, 2006 senesinde Chelsea’den tekrar Inter’e dönmüştü. Crespo ayrıca Parma, Lazio ve Milan formaları da giymişti.
Goal
Mourinho chelsea'de hocayken Crespo takım içerisinde en az süre alıp en çok gol atan forvet oyuncusuydu. Yinede ona yaranamadı. Bu sene Cruz tercih edip Crespo gibi her an gol atabilecek bir oyuncuyu oynatmamak saçmalıktı. Oynadığında hep gol attı yararlı işler yaptı ama mourinho'nun yüksek egosu yüzünden bir türlü forma şansı bulamadı.
Takvim gazetesinde çıkar yarın crespo fenerde diye.
Aslında böyle birşeyi çok isterim :) 9 Numaralı forma Crespo'ya tam oturur. Ve biz eğer bu oyun düzeniyle devam edeceksek Gûiza yerinde Crespo olmasını tercih ederim.
Crespo'nun bundan sonraki takimi River Plate olur.
90 dünya kupasına katılan İtalya milli takımı oyuncuları.Şu anda birçoğu antrenörlük yapıyor ve sadece biri futbol hayatına devam ediyor.
http://img503.imageshack.us/img503/6793/21640.jpg
Maldini'yi hemen tanidim :) Roberto Mancini,Ancelotti,Baggio,Donadoni ve Zenga'yi taniyabildim digerlerinide gözüm isiriyor fakat isimleri aklima gelmiyor :)
Tanımadım hiçbirini ama Maldini kesin vardır :D
Mancini, Baggio vaLLa bunLarı tanıdım anca.
Toldo'da varmis yeni gördüm :)
Üst sıra: Pagliuca, Maldini, Berti , Serena, Bergomi, Tacconi, Vierchowod, Zenga
Orta sıra: Carnevale, Baresi, Giannini, Baggio, Ferrara, Mancini, Donadoni, Ancelotti
Alt sıra: Marocchi, De Napoli, R. Ferri, Vialli, Schillaci, De Agostini
Inter, uzun süredir transferine çalıştığı Genoalı golcü Diego Milito konusunda mutlu sona yaklaşıyor.
İtalyan basının haberine göre Milito’nun menajeri Fernando Hidalgo ile Inter asbaşkanı Rinaldo Ghelfi ile görüşmelere başladı.
Diego’nun menajeriyle yıllık ücret konusunda tam anlaşma sağlanamadığı, ancak pürüzlerin ortadan kaldırılacağı ifade ediliyor. Diego’nun yıllık 4 milyon avro istediği, İnter’in ise 3 milyon avroda ısrarcı olduğu ifade ediliyor. Görüşmeler bugün de devam devam ederken, 3.6 milyon avroya anlaşmanın sağlanması bekleniyor.
29 yaşındaki golcü oyuncu, İnter’deki Arjantinli oyuncu kolonisine dahil olmaya çok yakın. Resmi imzanın en kısa sürede atılacağı ifade ediliyor.
Lazio ve Sampdoria’yı karşı karşıya getiren İtalya Kupası finalinde, normal süre ve uzatmalarda beraberlik bozulmazken, penaltı atışları sonucu kupa Lazio’nun oldu. Başkent temsilcisi beşinci kez kupayı müzesine götürmenin mutluluğunu yaşadı.
İtalya Kupası finalinde Başkent temsilcisi Lazio ile Sampdoria karşılaştı. Yarı finallerde Lazio Juventus’u elerken, Sampdoria final vizesini lider Inter’i egale ederek kazanmıştı.
Maça hızlı başlayan Lazio, ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Arjantinli golcüsü Mauro Zarate’nin Sampdoria kalecisi Castellazzi’yi avlayarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Golden sonra Sampdoria Palombo, Pazzini ile gol pozisyonlarından yararlanamayan Sampdoria, 31. dakikada Stankevicius’un pasında Cassano’nun yaptığı ortada, Pazzini’nin kafa golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı.
İlk yarısı bu sonuçla biten maçın ikinci yarısında daha dengeli bir oyun sergilendi. İki takım da beraberliği bozamazken, final maçı uzatmalara taşındı.
Uzatma dakikalarında yorgun oldukları gözlenen iki takım da beraberliği bozacak golü bulamazken, kupa galibini penaltı atışları belirledi.
İlk 5 penaltı atışında Sampdoria’dan Antonio Cassano, Lazio’dan Thomasso Rocchi atışları kaçırdı. 4-4’ük beraberlikten dolayı seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında Campagnaro Samdporia adına atışı gole çeviremezken, kupa Lazio’nun oldu.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yo82gz7qGqU[/YOUTUBE]
en alttan 4. Vialli sanirim ? Toldo'ya ne kadar benziyor :D böyle bi benzerlik olamaz ya.. Toldo sandim.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...esco_Toldo.jpg
Fiorentinalı golcü, teknik direktör Advocaat’ın görevine devam etmesi halinde önümüzdeki sezon Rus ekibinde forma giyebilir.
Zenit St Petersburg, ara transfer döneminde Arsenal’e gönderdiği Andrey Arshavin’in yerini bir türlü dolduramamıştı. Rus ekibinin bu bölge için Fiorentina’da forma giyen golcü yıldız Adrian Mutu’yu düşündüğü öğrenildi.
Tuttomercatoweb adlı internet sitesine göre; Romen futbolcu da, kulübü izin verdiği takdirde Rusya’da forma giymeye hevesli fakat bir şartı var.
Mutu, şu an için takımın başında bulunan fakat bu görevini bırakarak Belçika milli takımının başına geçmeyi düşünen Dick Advocaat’ın, görevinin başında olmasını şart koşuyor.
Mor menekşelerde başarılı bir sezonu daha geride bırakan Mutu, Serie A’da oynadığı 19 maçta, 13 kez ağları havalandırmayı başardı. Nisan ayında dizinden ameliyat olan golcünün, sezonu kapattığı belirtilmişti.
Goal
Önümüzdeki sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crespo’nun, Napoli’de bulunan vatandaşı Lavezzi ile beraber oynayabileceği belirtildi.
Bu sezon Inter’de fazla forma şansı bulamayan Hernan Crespo, sezon sonunda kulüpten ayrılmayı düşünüyor. Arjantinli futbolcunun menajeri Fernando Hildalgo da bu haberleri doğruluyor.
Bugün Radio Kiss Kiss’e konuşan menajer, “Crespo belki Napoli’ye gidebilir. Ben şu anda başka iki İtalyan kulübü ile de görüşme aşamasındayım. Sezon sonunda yeniden bir görüşme yapmak üzere sözleştik” dedi.
Her ne kadar Crespo’nun menajeri, bu iki takımın adını vermese de, İtalyan basını bu takımlardan birinin Lazio olduğunu iddia ediyor.
Inter’deki performansıyla bir türlü göz dolduramayan Crespo, yine de geçtiğimiz hafta Chievo karşısında attığı golle kendini hatırlatmıştı.
Bu sezon sadece 13 kez sahada yer alan eski Parmalı golcü, iki kez ağları havalandırmayı başardı. Son dönemlerde takıma olan bağlılığıyla gündeme gelen Arjantinli futbolcu, şampiyonluğa giden takımı için gerekirse sakat sakat oynayabileceğini belirtti.
Goal
Crespo önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Fiorentina'da oynayacak.
Bugün Fanatikte Crespoyu TS ile yazmışlar :D
İngiltere'nin kalın cüzdanlı ekibi Manchester City'nin, Milan'da forma giyen Ronaldinho için girişimde bulunduğu ve bonservis bedeli olarak 11 milyon avro yanıtı aldığı öne sürülüyor.
Bu yaz Ronaldinho'nun ismini transfer gündeminde tekrar bol bol duyacağımız kesin. Brezilyalı futbolcuya talip olan takımlar arasında bir süredir adı geçen Premier League ekibi Manchester City'nin, bir adım daha atarak Milan kulübüyle resmi temas kurduğu iddia edildi.
Daily News gazetesinde yeralan habere göre İtalyan kulübü, ünlü yıldızın satışına 11 milyon avro değer biçti. Transfere bol para yatırmayı seven Manchester City'nin, bu bedeli ödeyip ödememek konusundaysa şimdilik kararsız kaldığı ifade ediliyor.
Bu arada Ronaldinho'yu renklerine bağlamak isteyen takımlar arasında Napoli'nin de yeraldığı öğrenildi.
Milan'ın sezon başında Barcelona'dan aldığı Ronaldinho, şu âna kadar forma giydiği 26 karşılaşmada 8 gole imza attı.
Tecrübeli kaleci Gianluigi Buffon, gelecek dönemde Torino’dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.
Juventuslu kaleci Gianluigi Buffon’un geleceği alınan kötü sonuçların ardından yaptığı açıklamalarla belirsizlik kazanmıştı.
Tecrübeli kalecinin ismi Avrupa’nın birçok başarılı kulübüyle anılırken, Buffon, kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamada Juventus’ta kalacağını belirtti.
Eski Parmalı kaleci “Gazetelerde neler okunduğunu biliyorum ve son günlerde televizyonlarda da aynı şeyleri görüyorum. Resmi olarak onaylayabilirim ki gelecek sezon Juventus’tan ayrılmayacağım” şeklinde açıklamalarına başladı.
Milan ile 1-1 sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada takımın bir iki sezon hiçbir şey kazanamamasından korktuğunu belirtmişti.
“İki adet röportaj vermiştim, biri John Elkann’a diğeri ise Jean-Claude Blanc’a. Daha sonra verdiğim cevaplar benimde ilgimi çekti. Sadece benim değil, herkesin görmek istediği daha rekabetçi bir takım görebilmek. Bu açıdan baktığımızda şu an daha sakinim. Şimdi ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeliyiz”
Juventus 67 puanla ligde üçüncü sırada yer alıyor. Torino ekibinin kalan maçlarında Atalanta, Siena ve Lazio ile karşılaşacak.
Milan yaptığı gereksiz transferin bedelini ödüyor 1 yılda 10 milyon euro zarar ...