Gut morning abi.İyiyiz sen nasılsın ? Bu akşam hezimete hazır mısın ?
Printable View
Gut morning abi.İyiyiz sen nasılsın ? Bu akşam hezimete hazır mısın ?
Teşekkürler Serkan ya sen nasılsın ? O nasıl bir girişti öyle. Matrixteki Neovari bir giriş :D
dostum adalet varsa geri dönmeli diyosun sonrada hakkı var mı dedim diyosun a
adaleti varsa geri dönmeli ne demek dönmeye hakkı var demek
ayrıca nedvedmanianın yaptığı ufak bir sebep değil zaten burdab birçok fenerli hakkında kimsenin kabul etmeyeceği bir küfür söz konusu
iyiyiz serkan abi sen nasılsın
Emin değilim, eğer bir insan siteden atılıyorsa kötü birşey yapmıştır.. Birşey yapmayan atılmaz, madem atılıyor neden geri alınıyor ? Geri alacaksan hangi mantıkla atıyorsun? Ben bunları merak ediyorum.. Bir insan 2-3 kere de yanlış anlaşılmazki.. Siz çocuklukarına verip bir şans daha veriyorsanız, Cihan'a da aynı şansı verebilirsiniz.. Ayrıca ben kimsenin avukatlığını falan yapmaya çalışmıyorum, ortada bana göre bir haksızlık var ve ben buna karşı olan tepkimi belirtiyorum..
Benim anlamadığım Cihan gibi bu sitenin eski üyelerinden birinin böyle bir hataya nasıl düştüğü?
Serkan abi Turgut abinin imzaya dikkat ettin mi :n:
Konu kapansın dedim ama içinde şüphe kalmasın haksızlık dediğin ne?
Hangi üyeler atılıp, sonra neden geri alındıklarını biliyor musun? Belli değil belki Cihan da geri alınacak ama ben şu ana küfürden dolayı atılan hiçbir kimsenin geri alındığını görmedim. Hatta başka üyelik açıyorlar ki bunu anlıyoruz ve o hesapları da anlıyoruz. Adaletsizlik yok yani şu anda...
Neyse arkadaşlar ben kaçıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın bu arada kafede bayağı kişi var bugün...
Güle güle.... :)
Noluyor yahu ? Neden sustu herkes ? Nasılsınız :)
Akşamki maçı tartışıyorduk. Ben diyorum Fener alır. Sen ne diyorsun Aygün ;) ?
ben gsnin almasını istiyom maçı:)
Rahat alırız abii..
Bursaspor'da averajla kümede kaldım, çok mutluyum.:zuhaha
Selam millet.
GS alır..:D
Şemsi edebiyatcıyım bırak da istifhamı bileyim yahu. (:
Yok ben bilmeyenler için yazdım:D
eee Şemsi bugün Fenerbahçeliyiz değil mi ? Gerçi benim sloganım belli yahu. Galatasaray Fenerbahçe El Ele Şampiyonlar Ligine. (:
Dünya tezatlardan kurulu be Şemsi (:
Neyse ben kalkıyorum görüşürüz...