saol ben şahsen iyiyim sen nasılsın :)
Printable View
saol ben şahsen iyiyim sen nasılsın :)
çok kişi görüntüleniyor ama hiçbirinden msj yok imam hariç
Ben geldim. Ama birazdan giderim :)
by by by mustafa:)
Hop daha gitmedim :D
Selamlar herkse :)
Aygün ben şimdi berbere gidiyorum. MSN'e de giremiyorum nedense. :p Buralarda olursan gelde seninle yapalım bir hazırlık maçı.1-1.5 saate gelirim ben. Boyumun ölçüsünü bir alayım. :n: Tabii eğer mesajımı okumuş olursan.
Noluyo burda :)
slm herkese
Gidin başka yere burası düğün salonu değil :D
Ooooo Aygün üme bak... Nikah da yaparız, piknikte yaparız, düğünde yaparız, hatta çay bahçesi bile yaparız... Aygün üm halka açık bir alan burası... :zuhaha
Önce ÖM'la izin alın ve parayı verin :D
patron olm:D:D:D paramız yokki:D
Merhaba ahali arkadaşlarla iki fifa atmaya gittik int.kafe'ye hemen yeni Kafe açmışsınız yahu artık Aygün'e de eğlence çıktı desenize...
Bu arada hayırlı olsun...
-----------AYGÜN DÜĞÜN SALONU-----------
Sadece 1msja... Mutlu günlerinizi burda paylaşın... :)
Merhaba arkadaşlar...
Bu arada hoşgeldin Cihan'cığım. Sevindim doğrusu... :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar o imzalardaki kupalar falan sadece turnuva kazanıldığında konulmuyor muydu? Bakıyorum da herkes koyuyor...
Bir de imam ve canavar kaç yaşındasınız, öğrenmek istedim. :)
Cihan geri alındı mı?:)
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Bu kuralı katleden bir kişi siteye geri alınıyor..!
Kurallar demekki çiğnenmek için koyuluyormuş bunu daha önceden biliyordum ama inanmıyordum..
bursa_mc nın selamı var..
İyi de sen de daha önce siteden atılmışsın. Multi hesap falan. E multi hesap açmak da forum kurallarına aykırı. Senin gelip kurallar çiğnenmek için konuluyor falan demen saçma. Eğer sen daha önceden kurallara aykırı bir şey yapmamışsan bunları söyleyebilirsin ama şimdi söyleyince abes kaçıyor.
Aleyküm selam. Özledik onu.
[email protected] msn'imi vereyim de eklesin (şimdi açık değil fakat).
Banlanmıştı ama büyük ihtimalle site içinde çok aktif v eski bir üye olduğu için 2.bir şans verilmiştir... Kendisini tanımam ama Serhat Kardeşim banlandında burda sevindim gibilerinden konuşmaları hiç hoşuma gitmemişti...