toze forumu bıraktımı neden
Printable View
toze forumu bıraktımı neden
Giden gitti kalan sağlar bizimdir :D
Burada sohbet olmayacak gibi.
Kendinden büyük bir kişiye küfür ediyor ve siteye tekrar geri alınıyor.
Bu konu hakkında aydınlanmak istiyoruz.:mad:.
Yoksa TSİ adaletsizleşiyor mu...
Mustafa abi acikladi.Forumda en üstteki konuya bakmaniz yeterli ;;)
bu konuyu kapatalım bence arkadaşlar zaten mustafa abidende bir cevap geldi:http://forum.turksportal.net/vb/show...480#post652480
maç başladı tekrar bu arada
Mustafa Budak´tan cevap coktan gelmisti.Burada yaygara yapacaginiza oraya bakmaniz yeterliydi.Konu bu kadar uzamamis olurdu kanimca ;;)
Yaptığım hatanın farkındayım.Bende bu duruma çok üzüldüm. Herkezden verdiğim rahatsızlıkdan dolayı çok özür diliyorum.
Konu daha fazla uzamassa sevinirim :(
Orada ki yazılanları zaten okudum.
Benim anlamadığım neden birisi bir büyüğünün anasına küfür ettikten sonra geri alınıyor...
Verilen tek ceza bir kaç saatliğine siteden uzaklaştırılmak mı...
Forum Kuralları :::
Hesabınızın açık kalması için.
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Forum Kuralları başlığında "Hesabınızın açık kalması için" deniyor .Ancak adı geçen şahıs sadece bir kaç saatliğine siteden uzaklaştırılıyor.
ADALET İSTİYORUZ...:mad:
Batuhan'da Gs'lilere kanınız pis dedi.Geri alındı.Hiç özür falanda dilemedi..
Küfür edilip daha sonra geri alınıyorsa bir üye herkes birbirine küfür etsin böyle bir mantık var mı ? birde verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim diyon nedvedmania sen kimsin kendinden büyüğüne küfür ediyon?
Bakin Aygün ne demis ?Ayni durumda olan bir kisi daha vardi.;)
Herkes hata yapar,hatasiz kul olmaz!(Sarkisi da vardir)
Özrü kabul etmek büyüklüktür :)
burası kafeeeeeeeeeeeeeeee:(
Yahu Mustafa abi aciklamayi yaptiya,onun üzerine bir aciklama gelecegini zannetmiyorum.Ki onu Mustafa abi geri aldi ;)
Benim diyeceklerim bu kadar.Hata yapmis ve hatasini anlayip gelmis özür dilemis sizden.Özrü kabul etmek büyüklüktür ki bunu yapmayan da var ;;)
Yeni kafe bayağı sıcak konularla geldi...
Yahu biraz akıllıca düşünün.İnsan sinirlenince aniden içinden küfür eder.Burada art niyet var.Gitmiş Annesine küfür ediyor.Erkekse yüzyüze iken etse ya.
Beyler konuyu kapatalım.Olanla ölmüşe çare yok.Ama Cihan bunu bilki sana olan sevgim çok çok azaldı.. ;;)
Bir süreliğine kapatılmıştır.
Kafe kapatilacak;uzatmayin dedik ama..
Bari sen yapma Volkan abi.
Kendi yazdığın kurallara bir bak...
Yeter beyler.......Bir Kafe açtım şurda batırmayın :) Volkan Abi nasılsın ?