Sana yakışıyo Abi..:n:
Printable View
Sana yakışıyo Abi..:n:
Klasörlemekle kim uğraşcak be murat abi:zuhaha
Aykut'a bende katılıyorum sana yakışıyor. :zuhaha
klasörlemekle uğraşmıyorsun birşey lazım olduğunda nasıl buluyorsun o masa üstünde CTRL+F ile mi? :n:
İşin ilginç yanı o masaüstünde fm08 dışında hiç birşey işe yaramıyor nerdeyse:zuhaha
Ben saymaya devam ediyorum.
Eralp, 198 tane saydım :)
Onları klasörlesene kardeşim :D
yahu klasörlemesin bir klasör yapsın hepsini içine atsın hiç olmazsa tek klasör gözükür. :D
Bi ara hallederim klasörlemeyi:D açıkca söylemek gerekirse pc kasmıyor yada ben alıştım yavaşlığa:zuhaha
Selamun Aleykum , Hayırlı akşamkalr değerli Kafe TSİ 6 üyeleri ...
Aleykum Selam Erdem abi.
Yine bir stajdan erken kaçısın ardından sizlerleyim arkadaşlar, nasılsınız?:D
Koyun sizinkini de görelim Emre bey.;) Ben de sadece Geri Dönüşüm Kutusunu bırakırım masaüstünde ama bu aralar çok dağıttık.
Memnun oldum Enes. Bende Erdem..:D
Biz kaçamıyoruz arkadaşım çalışıyoruz. :)
Eve gidince koyarım görürsün Serkan bey kardeşim. :p
Bende MeMo :D
MeMo ne demek..:D
Biz de kaçmıyoruz. "Ayşe tatile çıksın!" gibi "Stajerler seraya gitsin!" dendiğinde soluğu evde alıyoruz.:p
Sen en azından karşılığını alacaksın Emre bey, belediyenin bize para vereceğini hiç sanmıyorum.:D
Valla benimki temizlenmiş hali facepack yapımı için bir sürü resim vardı :D Format atıcam zaten bi kaç güne.. :)
Masaüstünü çek yolla puan verelim konusu buraya taşındı heralde:zuhaha
Darbeci misiniz siz birader? :D
Valla alacağız inşallahta daha 2 hafta var yahu parasız kaldım zaten. Burslarda bitince okulla birlikte. 160 YTL kredi aldım 225 YTL taksit ödedim. Nasıl yaptım bende bilmiyorum. :p Cebimde 21 YTLem var. :D Ay sonu gelmez arkadaşım. Sağa sola borç... :D
Seninki büyük başarı, matematik problemi yapsak çözen öğrenci çıkmaz.:D Daha ayın 7'si geçeli 7 gün oldu yahu, ne çabuk yedin parayı.:D
Bizim için verilecek parayı geçtim, hadi yol parasını da geçtim, yemeği 1 hafta ücretsiz yedirdiler sonra o da paralı oldu. Dağın başındayız, çıkıp dışarıda yiyeyim desen o da yok. 3 çeşit yemek biri genelde meyva 3 YTL.
Belediye Başkanı'nın odası üstümüzde hemen, çıkıp diyeceğim koca Karşıyaka Belediye'sinin 3 stajerin vereceği yemek parasına mı ihtiyacı var, ücretsiz olsun diye ama arkadaşlar tutuyor işte beni.:n:
:zuhaha
Yahu daha para alamadım ki yiyeyim Serkan. İşe başlayalı 2 hafta oldu zaten :D
Git konuş abi benim yarı yılda staj vardı yemeğe para istiyolardı, dedim ben veremem kusura bakmayın hem hammallığınızı yaptırıyorsunuz bari karnımızı doyurun yol parasını yada para almayı geçtim. :) Yemeği bedavaya getirmiştim öyle. :)
Yemek olayı kötü oldu gerçekten, müdüre söyledik ama olumsuz yanıt aldık. Parasız olmuyor dedi. Müdürden sonra başkan var zaten. Artık ona gitmekten başka çözüm yok.
İhalelerde milyonlar dönüyor, bizden alacakları 3 YTL'nin hesabını yapıyorlar. Ayıp yahu. Biz de bu durumda ne yapıyoruz, öğlen yemeğe diye çıkarak eve gidiyoruz. Ne zaman derlerse ki ne yapıyorsunuz, neden ortadan kayboluyorsunuz, bizim de verecek cevabımız hazır.:)
Cidden ayıp yahu. Sözde bunlar eğitim alan öğrenciye yardım ediyorlar değil mi? ;) Atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar ya neyse... İstanbul Belediyeside öyle. 100 YTL 7 ay burs veriyor her yere yazıyor 55000 öğrenciye öğrenim bursu verdik vs. İstanbul'da akbil denen bir sömürü cihazı var aylık 55 YTL'ye dolduruyorsun zaten. Verdiği bursun yarıdan fazlası oraya gidiyor. Birde onun yanında staj yaparken yemeğe para alır işte böyle.
Fasa fiso hepsi yahu hepsi köstek. ;)
Aynen öyle, neyse ki yol parası o kadar değil burada, belediyenin en iyi uygulamalarından biri diyebilirim.
Burs olayı tam komedi, başvuru yapmadan burs alanlar bile çıkmıştı, o kadar olay dönüyor ki, bu sene okul biterken ancak açıklayabildiler.
Bir de asgari ücretin yarısı kadar belediyenin stajerlere vermesi gerekiyor ama onu hiç beklemiyorum ben, umudum yok.
Neyse bunlar tatsız konular, sıkıntılarımız daha da artmasın şimdi, kapatalım bu konuyu...
Emredersin üstüm. :icon_cool:
Kapadık gitti. :D
Eee başka kimse yok mu? Nereye girsem karşıma sen çıkıyorsun.:D
Hakikaten yahu sen beni mi takip ediyorsun her yerde bir cevap yetiştirmeler bir muhabbetin içine dalmalar vs. :) Site kurudu sanki heryerde Serkan :D
Selamlar, Kerem'i tebrik ederim:D
Merhabalar herkese,nasılsınız :)
Ahahah :n:
2 Emre 1 Serkan oldu.
Kurtuluşun yok Serkan.
A.S Ertan... İyi Geceler...
Sağol Ertan'cım:D:D
En başından beri en büyük destekcim sen oldu zaten:p
Ben hepinize yeterim, sen merak etme.:D
:zuhaha
Yeni mail adresim eklerseniz sevinirim.
ozibanayanlisyaptiyadabenyanlisanladimsonuctaanlas [email protected]
:n:
Sizinle msn üzerinden muhabbet etmek istemediğim için eklemiyorum. Ama orjinal olmuş, kullanılmıyormuştur önceden sanırım.:zuhaha
Ooo Serhat geldiyse hiç sorun yok, o hepimize yeter.:D