Selamlar LingoLn :)
Printable View
Selamlar LingoLn :)
ben Atıl memnun oldum. :o: :n:
eyv. hoca bende ismail ama isot diyo hemen hemen herkes :n:
memnun oldum isot abi. :n:
Ne kapanması yahu ben daha yeni geldim :D
Selamun Aleyküm.
Aleyküm Selam Mehmet:D
Zigici nasıl elden kaçırdın:p
Daha iyi bir forvet aldım Yakında görürsün :)Birde sağ veya sol kanat oyuncusu alarak transferi kapatacağım..
İii sabahlar guşluğumun insanları..:)
İyi sabahlar Gökçe abla nasılsın ?
Selamın Aleyküm milleeeeet :)
Nasılız Bugün?? :D
İyidir Mehmetçim sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat?
İyi Abla nasıl olsun Futbol ile yatıp kalkıyoruz idmanlar başlıca kısmet olursa bu sezona bomba gibi giricem..:)
Hadi bakalım inşallah bu sezon senin için çok iyi geçer..Bu hazırlık kampları futbolcular için çok önemli,ne kadar çok çalışırsan,o kdar az yorulursun sahada..Yazın başı pişenin kışın aşı pişer atsözyle bu olayı özümseyebiliriz..Keşke ben de idman yapabilsem ama nerdeee,ilgi yokki lig başlamadan bir hafta önce başlarız,sonra da başarısızlıklar sakatlıklar peşimizi bırakmaz..
Evet abla çok haklısın geçen sezon çok kötü bir sakatlık geçirdim kolum kırılmıştı iyileşince tam verimli olamamıştım takıma mağlum yeni yeni düzelmeye başlayınca insan korkuyor şimdi yaklaşık 1,1.5 sene oldu artık iyiyim çok şükür ve kendimi çok hazır hissediyorum bu sezon patlama yapabilirim çok hırslıyım geçen senenin verdiği bir üzüntüden dolayı :)
geçmiş olsun mehmet ;;) Umarım her şey istediği gibi olur.
Bu arada herkese iyi akşamlar. Bugün de Sabah Tayfasındanım :)
Geçmiş olsun Mehmet.
Herkese iyi geceler, nasılsınız? :)
Günaydinlar olsun efenim. :p
Herkes gitti mi Muhabbet edicek kimsecikler yok mu ? :)
İyi geceler kanal:zuhaha
Merhaba ...
Of of kimseler yokmu ? Çok sıkıcı bir gece..
Ben varım murat abi masaüstünü düzenledim feci şekilde:zuhaha resmi koyimmi:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_770216850.JPG
Bravo güzel olmuş...:)
Teşekkür ederim murat abi:) nasılsın bu arada?
Hayırlı olsun:zuhaha
Kötüyüm Eralp.
Dertli,sıkkın,efkarlı herşey var.Sen nasılsın ?
teşekkür ederim:zuhaha (banaysa eğer:D) hayrola ne oldu murat abi ben iyiyimde paylaşmak istermisin
Eralp ne olsun yahu.Yengenizden 3 gündür haber alamıyorum.Kendisi yaylaya gitti ve tel. çekmiyor.
Çok merak ediyorum ve çok özlüyorum... :(
Sana.:zuhaha
@Murat Özdemir
Hayırdır kötü bir durum yok ya?:)
Gapatma fasıllarına başlayak. :D Gapan guşluk gapan!!!
murat abi takma kafana yahu.. ordan geri döndüklerinde mutlaka arar:)
Arar ama en geç Cuma döneceğini söylemişti ben o zamana kadar nasıl dayanacam bilmiyorum :(
Olm Murat araba var altında çık yaylaya :D
Guşluğa selam bu arada :)
Bence o da bu durumu biliyodur yani senin özlüyüceğini mutlaka ev telefonundan arar:) yada sen ara abi ev telefonundan.. tabi biliyosan ordaki telefonu eğer bilmiyosan araştır mutlaka bulursun böylece ona olan aşkını ona çok güzel bi şekilde ispatlamış olursun..;)
Musti bin tane yayla var hangisi olduğunu bilsem atlayıp gideceğim ama...
Eralp yaylaya yeni ev yaptırdılar tel mel hiçbirşey yok.Sınavı da kötü geçmişti morali bozuk falan...
Aşk bir yayla başlar macera dolunayla haydi murat abi koley gelsin aman fazla yakma 4.5 ytl oldu benzin:zuhaha
o zaman tek çare beklemek yada yaylaya çıkmak:)
Bekleyeceğim ama bir de ayın sonunda köye gidecekler Fındık için 15 gün falan da yok yine ben ne yapacağım bakalım...
Başka bir şımarık bulursun belki o zamana kadar:p bilmiyorumki abi zor valla..belki köyde telefon çekiyodur..:)
Valla bu ŞIMARIK'ı bulalı 6 sene oldu tam :) Vazgeçmeye de niyetim yok ne olursa olsun.
Köy'de galiba çekiyor telefon ben de öyle hatırlıyorum.