Herkese iyi geceler beyler
Printable View
Herkese iyi geceler beyler
Kuşluğumuz açılmış.2'ye kadar Counter-Strike ve guşluk çok keyifli oluyor :)
Burayada bir selam çakmadan gidilmez...
Yahu öbür tarafta zaten konuşuyorduk, burada neden tekrar selam verme ihtiyacı duydunuz?:D
Hala CS oynanıyor mu?
Forumun geleneksel geyiği Serkan :D
Kepenkleri çektim...
Forumumuzda sapık istemiyoruz... :)
Evet her yerde geçiyor mutlaka Emre.:D
CS başımı döndüren bir oyun olsa da dün oynadık azıcık arkadaşlarla, içimdeki caniye iyilik yaptım biraz.:zuhaha
mAyg. en sonunda patron oldu..
A...A...A Patronu.Anladın sen..:D
slm millet burayda yazalım dedim:)
Ozaman cümleten selamun aleyküm.:)
Aleykume Selam...
Erdem abi gece gece olmuyo ama :D
Beyler,istek olursa piskopat anılarımla geceyi şenlendirmeye çalışabilirim,terazima tıklayın yeter:D
evet gece kuşları ötmeye hazırmıyız:D:D:D
Sov devam ediyor.Imzalara tasinmis...
Ben giderim o gider yanımda tın tın eder???
Rep sistemi kalktıysa da rep istemek hala kurallara aykırı, haberiniz ola.:zuhaha
Bastonn.......
Bende çıkıyorum.Herkese iyi geceler ;;)
İyi geceler Aygün..
slm beyler
Tamam beyler başlıyorum
Yine Youtube'daki bir video.Telegol'de asrın olayı vardı hani hatırlarsınız,onu kaydettim montaj falan yaptım ama bundan önceki Ahmet Çakar videom çalındığı için filmin sonuna "Çalan şerefsizdir -başka bir kelimeydi ama neyse:D-" yazdım ve iletişim olsun maksat diyerek mail adresimi de yazdım,hani bir kız görür ekler msne belki diye:D
1 ay geçti adamın biri msne ekledi selam verdi sonra adresimi sordu dedim sen kimsin adam ana avrat küfretmeye başladı ben de buna küfrettim engelledim sonra merakten engeli kaldırdım dedim bak güzel kardeşim sorunun nedir dedim o da yazmaya başladı "birader sen bir site yapmışsın millete küfrediyorsun ayıp değil mi yaptığın" dedim ne sitesi benim sitem falan yok adam da hayır var video ekliyorsun o site senin kandırma beni dedi benim tepkim aynen şu oldu
"Olm sen sokağa çıkma,hatta yaşama bu akılla"
Adam da sen onu bunu geç neredesin diye sordu bana bir cevap verdim ama buraya yazılmaz tabi:D:D:D
Ne insanlar var ya,adam youtube benim sanıyor adresimi alıp dövecek beni:D
Hahaha, kandırma bizi açıkla gerçeği youtube senin değil mi?:zuhaha