:D
Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum. :p Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum :zuhaha ama oda gidince :uzgun: Yalnız kaldım. :D
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim. :p
Printable View
:D
Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum. :p Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum :zuhaha ama oda gidince :uzgun: Yalnız kaldım. :D
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim. :p
Hiç sorma Abi ben kalkamıyom ya bi tarafta net bi tarafta Most Wanted felaN 12saat PC başındayım...:)
:)
Allahtan haftaiçi hiç olmazsa akşama kadar işteyimde :)
:D Anladım abi , sen çalışıyorsun galiba :)..
Evet Abi işte felan olunca hiç değilse daha az zaman geçiriyosun pc başında...
Abi ben kaçtım... Akşama grş...:)
Evet ne mutlu ki çalışacak bir iş bulabildim. :) Çalışmadan geçirilmiş bir yaz benim için kayıp. O yüzden İlkokul 5. sınıftan beri yazları düzenli olarak çalışıyorum. Yazın yaptığım en uzun tatil sanırım 4 veya 5 gündür. :D
Ama hayatımdan memnunum çalışmak gibisi yok. :) Hele yaz sıcağında tadından yenmiyor...
Görüşürüz Fırat ;;)
Bende yazın seneye çalışmak istiyorum hafif bi işte :D Yazın oturup sıkılmamış olurum , annemlerle de konuştum :D Para da kazanırım :D Vakti gelince tatil :D
Ben geldim:)
Aslında çalışmak lazım. Okuldan şikayet eden çocukları aslında çalıştıracaksın en ağır işte bir yaz ondan sonra bir ÖSS birincisi yaratabilirsin. :) :D
Ancak bazılarında ters tepebiliyor. Misal ben. İyi bir öğrenci iken sürünür duruma gelebiliyorsun. :)
Merhaba beyler.
Euro 2oo8 kapışacak var mı?
Var.... :p
Ooo Emre abi Şinasi'de olmuşuz :D Ben bir göbek salatası yapayım kendime :D Pilav etle iyi gider :D
Yap Hasan yap afiyet olsun. :)
İyi bir öğrenci...:D
İyi vAllah sen nasılsın.
Selam beyler nasılsınız ?
Herkeste böyle giriş yapıyor değil mi :D
Erdem bizim bi kariyer planı vardı ne oldu ona ?
Ben yeni eve taşındım ya. İnternet gelmesini bekliyorum. Bir kaç güne kadar gelir dediler...
Selamlar.......
Anladım tamam Erdem.
aleykümselamlar....
Kusura bakma bizim efsane kariyer yapmamız gerekiyor.Bunun içinde Türkiye'nin ilk Ortak Kariyerini yapan kişiler olarak " Ben-Erdem-Aygün " olarak yapmamız lazım ama Mayk yok ortalarda :D
Emre abi bir kulağın her zaman burada:)
Aman aman selam verelim, yoksa kızıyor.:n:
Selamlar...
Ben hep buradayım Ertan. :p
Serkan ne o sinirlisin gibi bugün kırmızı kırmızı yazıyorsun. :D
Murat senin Şirinin'in nerde :D
İnternet gelene kadar mAygda gelir heralde. Gelmesinde göreyim :D.
Yok ben zaten ortaya dedim:D
Yahu ben sildikçe yeni mesajlar geliyor, ne yapayım:D
Herhalde artık durgunlaşmıştır ortalık, inşallah.:p
Ne Şirin'i Gökay ?
Bu arada Erdem kılavuzu indirdin mi ? Ben indiremiyorum da.
O zaman durum dahada vahim. Kimse seni istemiyormuş gibi oldun :D