enazından braga ile berabere kalaydın çıkma şansın baya yükselirdi olympiakos maçıda beraberlikde tutusan 2 puan cepde olurdu :(:)
enazından braga ile berabere kalaydın çıkma şansın baya yükselirdi olympiakos maçıda beraberlikde tutusan 2 puan cepde olurdu :(:)
Corbett Sports Welsh Premier League 7.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 8.Hafta
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3.Maç
Ve NEATH FC , UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini alıyor.24.dakikada Hollandalı oyuncu Brack takımını penaltı golüyle öne geçirdi.Bu dakikadan sonra maç sonun kadar Rus temsilcisi etkiliydi.Ev sahibinin duran toplar ve kontralarda 2-3 net pozisyonu vardı ama rakip kaleci izin vermedi.Maç tek golle bitti.Galler futbol tarihi açısından çok önemli bir gün.
Helal olsun :D Pozisyon olarak da ezmişiz. Chermiti'yi durdurabilseydik iyiydi.
Loosemores League Cup Çeyrek Final Mücadelesi
Ligde felan diycek bir şey yok onların skoruna bakmıyorum artık :p ama avrupa ligine daha iyi başlangıç yapmış olsaydın daha iyi olurdu
Corbett Sports Welsh Premier League 9.Hafta
http://img15.imageshack.us/img15/288...avrupaligi.jpg
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4.Maç
http://img221.imageshack.us/img221/3822/lokob.jpg
Neath deplasmanda da kazandı!!Galler takımı adını Avrupaya bir kez daha duyurdu.Maçtan önce rahat galibiyet bekleyen Ruslar adeta şoka uğradı.Süper bi skor süper...
Vay be bugünleri de gördük :)
Bunu görmek bile güzel ama son 2 maçın önemli rakiplerle. Merakla bekliyorum :)
Valla ben Moskova maçlarından en fazla 3 puan almanı bekliyordum ama gerçekten dediğin gibi Galler tarihine geçer bu galibiyetler.. Galatasaray'ın 90'lı yılların 2. yarısında kıçıkırık İsviçre, Avusturya ya da Moldova takımlarını elediğinde oluşan kıvama gelmişsin. Buna göre 3-4 seneye kalmaz UEFA'yı alıcan gibi görünüyor :) İlk 2 için Braga maçından puan çıkarman çok önemli.. Bekliyorum maçları.
UEFA'yı almak çok zor.6.senemde ilk galibiyetimi aldım UEFA'yı almam kaç seneyi bulur düşün :DBenim hedefim çeyrek final.O da kaç sene sonra gelir veya gelir mi orası meçhul.Zaten çeyrek finale falan çıkarsam bi sonraki sene aynı başarıyı gösteremessem basarım istifayı geçerim yeni bi maceraya:)
Aslında Şampiyonlar Ligi gruplarına girebilseydin bu süre zarfını ekonomik anlamda azaltabilirdi. Bende öyle olmuştu. Bir de ilerleyen sezonlarda piyasada kaynayan regenler. Onlar böyle ligler için bulunmaz hint kumaşı ama senin oyunda yabancı sorunu var. Bu da bir engel. Şartlar gerçektende zor. Ya sabır edeceksin ya da ceketini alıp gideceksin (:
Valla süper gidiyorsun...Gruptan çıkarsan bile başarı olur 2 maç kalmış zaten bunu başarabilecek güçtesin...
Full defans yapalım 0-0 bitse bile kar sonuçta :)
Chamberlain Milli Takımda!!
Bu sezon başında Neath'in ezeli rakibi TNS'den kadrosuna kattığı Elliott Chamberlain Galler milli takımı teknik patronu Kenny Jacket tarafından Litvanya ve Ukrayna ile oynayacakları hazırlık maçlarının kadrosuna çağırıldı.Daha önce 1 kez Galler milli takımı formasını giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Neath takımıyla çıktığı 17 maçta 11 gol 3 asistlik bir performans sergiledi
Ligin ilk yarısı sona erdi.Ben avrupada mücadele ettiğim için ve bazı maçlar çakıştığı için 2 lig maçım ertelendi ve daha sonra oynayacağım.
Loosemores League Cup Yarı Final 1.Maç
Loosemores League Cup Yarı Final 2.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League 10.Hafta
Gidişat iyi :) avrupa ligi maçlarını bekliyorum sabırsızlıkla :)
Welsh Cup 3. Tur Mücadelesi