Cdkeystore ilk defa duydum doğrusu :)
Printable View
Vay arkadaş ya oyunu aral'dan aldım ne 14.1.3 e yükseldi ne dark skini aktif edebildim ne çekiyoruz ya hala beta kullanıyoruz. ? Ne zaman gelecek bu oyun eve? Sesimizi duyan var mı?
Arkadaşlar bir sorum olacak, oyunu steam üzerinden aldım ve bir kaç gündür oynuyorum.Bu akşam oyunu açtığımda bir güncelleme yaptı, bu güncelleme kayıtlı oyunu etkilermi ?
bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?
Ben ikinci şifreyi kullanmadım. Beta yazısı da kalktı. 2. şifreyi nerede kullanmak lazım ? :D
4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.
Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.
Digital olarak satın alındığı zaman kodlar anında yollanıyor o yüzden sıkıntı olmuyor; ama kutulu alanlar sadece beta kodlar veriliyor. Diğer kodlar kutu ile geliyor; eğer önceden antlaşma yok ise. D&R sitesinden baktım onlar oyunu ARAL'dan alıyorlar ve kargoya vermişler. İstanbul içi ise bir gün içinde ulaşıyor. Eğer yarın öğlene kadar ulaşmazsa Pazartesi günü kesin gelir.
playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.
Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.
takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.
Arkadaşlar beta ve beta keylerin süresi 4 kasımda bitecek ve muhtemelen yeni key isteyecek steam. Olay bundan ibaret. Playstore yanlışlıkla onlarca kişiye 2 key dağıtacak kadar enayi değildir.
sizlere 160 mb güncelleme gelirken bana 2 mb geldi :D evet sanalsaray dan alanlar olarak ağzımız iyice yandı. teamwiever ile bağlanıcaz artık fm ye :)))
Beta çıktığı akşam Playstore'a onca laf edilmişti ama adamlar işini 10 numara yaptılar valla. Alt tarafı bikaç saat gecikmeli yollandı keyler o kadar. :)
valla almanyada olmasam 20 lira için bu sanalsaray ı seçmezdim, paypal ile almak çok iyi olmuştu, almanyada yasak steam üzerinden fm satışı. ama bu son alışım oldu sanalsaray dan. fm den de soğudum, tamam anlıyorum orjinal satma hevesindeler, ama öyleyse bu tür satıcılara neden key satışı yaptırıyorlar ya da neden tek şifre satıyorlar? bir de sürekli gelen güncellemeler ile de belki korsan karşısına geçmek istiyorlar ama oyuncu ya da ülkeler için gelen güncellemelerle oynadığımız oyunu da çoğu zaman baştan almak zorunda kalıyoruz. vs vs işler... :/
Hazırlık maçlarında amatör takımlarla oynat takımı ama 1-2 tane değil fazla maç yaptır fikstür yoğun olsun birde taktikleri normal antrenmandan değil Maç hazırlığından sadece taktikler yap %50 ye getir bu şekilde yapıyorum ben sezon başlayınca 1 2 hafta geçiyor tamamen oturuyor.
bende oyunu araldan aldım ve dun kargoya verdiler bugun elime ulaştı... henüz yüklemedim akşama artık...
dağıtımı seçilen defans adamı kaleciye yanaşmayınca, ileri vurmak zorunda kalıyor kaleci. bug olduğu yetkililerce de kabul edilmişti ama onca güncellemeye rağmen hala bir ilerleme kaydedilmemiş olması düşündürücü. taktiğimin temel felsefesini geriden kısa pasla çıkma üzerine kurduğum için bug düzelene kadar oynamama kararı aldım.
Fm 13'u oynamadim, 12'den direkt 14'e gectim, o yuzden bir konuda yardimci olursaniz sevinirim;
Rakip takim menejerleriyle ilgili yorum yapma secenegini bir turlu bulamiyorum. Daha once takim ekranindayken sag ustte cikardi, onceki veyahut sonraki mactaki rakiple ilgili konusabilirdik. Simdi nerden yapiyoruz bunu?
Tesekkurler.
Hic kimse kullanmiyor galiba bu ozelligi :S