:D:D koptum yaa...Dert etmeyin bu da geçer ;)Quote:
Originally Posted by comandante
Printable View
:D:D koptum yaa...Dert etmeyin bu da geçer ;)Quote:
Originally Posted by comandante
Ben de dün Panik Odası adlı filmi izledim(o da TV de ilkdi). Gerilim filmiydi ama ben hiç gerilmedim. Nedense "bunlara bir şey olmayacak zaten" psikolojisi ile izledim hep ve olmadı bir şey zaten :DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
:D:D Öyle izleme ama.. Onlara bişeyler olucak psikolojisiyle izle de, bir şey olmazsa eğer sürpriz olsun:D:DQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
@sunshine: evet az gösteriyor ama öz gösteriyor :) ben kız kulesi hayranı olarak tabi ;)
buün veya yarın pardon da var tv de ilk kez film müziği ceza ve fuata ait:)
ewt pardon yarın muhakkak izlenmesi gereken bir film :)
bide aksama jet li'nin kır zincirlerini die bi filmi var ben ona bakıcam daha önce hiç izlememiştim
şuraya bak paso filmden konuşuluo
bence akşam çok önemli bir maç var
F.B. yenilirse şampiyonluk yarışı kızışacak yenerse de garantilemee yaklaşır gibi çünkü G.S. bu gidişle puanlar kaybedecek gibi;)
Galatasaray puan falan kaybetmez kabus bunlar
selam millet nasılsınız??
selam izuner iyiyim sen nasılsın??
fenerrr yenildi Galatasaray 12 haftadan sonra birinciyiz ve şampiyonuz bi nevi yupppiiii:D:D
emir abi umarım kalıcı oluruz amaa geçici gibi duruyoruz:D
agzından yel alsın o ne biçim sözzzzzz
bence gs hata yapar ve fb sampiyon olur insallah gs sampiyon olur ama ...
amin amin işallah GS şampiiyon olur ..Ya ama önümğzde Beşiktaş ve FB derbisi var..:(
merhabalar..
selamlar enjoy.merhaba millet.
Selam bugün gene bi mülakata gittim. 2 saat sınav oldu gene :)
hayat sınav ya.doğuyorsun sınav,okula gidiyorsun sınav,mezun oluyorsun sınav,işe giriyorsun sınav,tayine gideceksin sınav,işe başlıyon görev alıyon eğitime gidiyon gene sınav,emekli oluyon sınav,hatta bunlar yetmiyor ölüyorsun mezara geliyor melekler ne oluyor tahmin et:) tabiki sınav :D cennet cehennem bilmiyom valla orada da sınav vardır muhakkak :DQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
ondan ben alıştım artık sende alış kardeş :D
herkese merhaba...
Evet abi. DAha 11 yaşında Anadolu liselerine hazırlıkla başladı. Hala sürüyor ya...
ÖSS+LES+Bu iş sınavları++KPSS:.......
Selam millet inşallah iyidir herşey...
Selam gençlik nasılsınız?..
iyiyiz ya sen
Selam millet
ve aleyküm selam kardeş...
selam dicemde sayfanın tamamı slema mrb fln la geçicek onun için slema demicem bugünkü maç ne olur?
Chelsea yener ama Barcelona atlar ....BENCE ;) Daha doğrusu Chelsea'den puan almasını bekli,yorum beraberlik veya galibiyet Nou Camp'ta da Barcelona elenmez,Elencek bi skor elde ettirmez ;)
Merhaba arkadaşlar kardeşler :):) benim Pc daha fazla bana tahammül edemedi ve anakartı yandı :) :D:D yarına kadar yokum forumda hoşçakalın mutlu kalın :):)Yarın yeni anakart alır almaz aranızda olacağım tekrardan bye:) bu arada bu akşam barca alır maçı yarın akşam da biz (galatasaray) :)
:D geçmiş olsun abi yarın görüşmek üzere ;;) 1. tahminin ok ama 2.sine katılamicam :D:D
özlicez seni Selman abi :)
ya ben chelsea atlar diyorum ama Barça hırs yapmış geçen senden dolayı:)İkinci tahimnde çok doğrı selamn abi vede güle güle..Su gibi git su gibi gel:D:D